Hae tästä blogista

Tilaatko postaukset sähköpostiisi?

 Tämä  postaus on erityisesti sinulle, joka olet tilannut blogini julkaisut suoraan sähköpostiisi.

Haluan ihan ensimmäisenä kiittää sinua siitä,  että olet halunnut lukea blogiani sähköpostin kautta. Kiitos! 

Nyt tähän kuitenkin tulee muutos. Nimittäin sain ikäväkseni Googlelta viestin, että palvelu, jolla blogin postaukset voi tilata sähköpostiin, päättyy heinäkuussa 2021. Sen jälkeen postaukset eivät enää lähde automaattisesti tilaajille. Tämä on todella harmi ja tuntuu kuin pettäisin itse osan lukijoitani. En kuitenkaan voi vaikuttaa millään tavoin tähän asiaan. 

En halua menettää lukijoitani, en myöskään teitä, jotka olette tilanneet sähköpostiin postaukset. Siksi minulla on muutama ehdotus, joiden avulla voit jatkossakin kuulua Inspiksen ihanaan lukijajoukkoon.  Toivottavasti jaksat lukea vinkkini ja tapaan sinut jatkossakin lukijanani. Läsnäolosi on minulle kultaa. 

Nyt kun Inspis on kaikessa hiljaisuudessa muuttunut lifestyle-blogista henkisen hyvinvoinnin blogiksi, uskon sisällön olevan mielenkiintoista ja sopivaa luettavaa, josta kuka tahansa voi saada voimaa jaksaa ja ideoita huolehtia itse omasta henkisestä tasapainosta.  Postausmäärähän on vähemmän kuin ennen ja jotain on jäänyt pois, mutta tilalle on tullut ja tulossa niin asiatekstejä, hemmotteluvinkjejä, harrastuksista kuten nukkekoti, kristallit jne, kissoista, henkisyydestä... Eli tuttua, mutta laadukkaampaa tekstiä ja harvemmin. Minun mielestäni tämä palvelee yhtälailla kiireistä uraohjusta kuin myös eläkkeellä rauhasta nautiskelevaa kotihiirtäkin. Mutta tosiaan sähköpostilla tilaus päättyy.  

Mitä voit tehdä,  jotta yhä löydät blogiini ja pääset nauttimaan uusista ja miksei vanhoistakin postauksistani? 

-Voit liittyä lukijakseni blogin etusivulla, kun  klikkaat vasemmassa reunassa olevaa sinistä LUE-nappia. Siinä on paljon kasvokuvia yläpuolella, lukijoita. Tämä toimii vain, jos sinulla on google-tili. 

Google-tili on helppo myös tehdä,  jos ei ennestään ole. Nimi, jonka siihen kirjoitat, näkyy lukijana ja kommenteissasi. Ohje tilin luomiseen löytyy TÄMÄN LINKIN TAKAA

Kun sinulla on Google-tili, voit  halutessasi myös kommentoida ilman erillistä nimimerkkisi kirjoittamista. Jollei sinulla ole google-tiliä, joudut kirjoittamaan NIMI&URL-OSOITE tai olet ilman nimimerkkiä nimellä ANONYYMI. 

-Toinen keino on seurata Facebookissa Inspiration - nimistä ryhmääni, johon jaan uudet postaukset. Sitä kautta pääsee klikkaamaan linkkiä ja suoraan blogiini. Tässä linkki facebookin sivulleni. 

INSPIRATION FACEBOOKISSA 

-Jaan postauksesta kuvan myös Instagramissa, jolloin seuraajani tietävät käydä blogissa. Voit siis liittyä Instagramissa seuraajakseni, jos sinulla on Ig-tili, tai luot sellaisen. Profiilissani on blogiini suora linkki etusivulle. Nimi on (a) Inspirationblogi . 

Pahoittelen vielä vaivan näköäsi. Autan ttarvittaessa sinua ja kysy rohkeasti, jos jokin asia jäi mietityttämään. 

Hyvää Juhannusta ja ihanaa jäätelökesää sinulle. 

Viltsumari 


Kuvat: Murunen -Juhannus 2021 

2 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onneksi minulla on nuo sinun kanavat jo seurannassa.
Kaunista kesäkuun viimeistä viikkoa sinulle Viltsu <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Outi, hyvä niin. :)

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...