Hae tästä blogista

11:11 ja 12:12

Joskus on hetkiä, jolloin tuntuu siltä, ettei mikään mene niinkuin toivoisi;

Ihmissuhteet iskevät tasatahtiin kakkaa rumpupalikoillaan, kivut ovat korkeuksissa, kuin ollakseen herrani mukamas, sydän lyö epätahtia, kuin jammaten nykytanssia, tietämättä mikä asento tulee seuraavana.

Sydämeen koskee välillä nostaen pelkoja pintaan ja omat tunteet laskevat alas, kuin lehmän häntä. 


Kun vaan jaksaa sen vaikeamman yli, alkaa tietoisuus valjeta ja sydämen rauhoittuessa rakkaus täyttää sen. Keho puhdistuu taakoistaan ja mieli täyttyy puhtaasta kosmisesta Kristuksen valosta. Sillä hetkellä on voittajafiilis.

Saanpas hymyillä kanssakulkijoilleni. Saanpas tuoda iloa ja valoa rakkailleni. Saapahan ympäröivä energia täyttyä rakkaudestani.

Tähtien sota-elokuvassa sanottiin hyvin: Olkoon voima kanssasi. (Vai kanssanne?) Tätä tituleeratakseni: Olkoon Kristuksen valo ja rakkaus teidän jokaisen kanssa. 

11:11 energiasta matkalla kohti 12:12 tasoa. 
Kiitos, kiitos, kiitos!2 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Voimia Viltsu <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kiitos Outi. On tämä hurja vaihe kyllä. Nytkin sydän takoo levossa hurjaa vauhtia ja muljuaa välillä. Mutta kunhan tämä vaihe käyty läpi, portaali avautuu aivan uudelle tasolle. Sitä odotan innolla. Hyvää yötä ja kaunista uutta aamua sinulle.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Bumerangityynyllä selkäkipuja vastaan

-Yhteistyö- Oletko koskaan miettinyt sitä, miksi me oikeastaan nukumme? Miksi keho sanoo, että nyt väsyttää, nyt on aika käydä nukkumaan? Mi...