Hae tästä blogista

Joulukalenterit 2020 3+1

Joulukalenterit saapuivat jälleen aikuisten iloksi. Tässä mun tämän hetken suosikit top 3.


DependAloita lähtölaskenta jouluun Dependin kauneussuosikkien parissa. Kalenterin 24 luukkua on täynnä meikkejä, jotka tekevät jouluaattoon valmistautumisesta ihanaa.
Hinta: 36,90€ ja kalenteri myynnissä täältä.


GLOSSYBOX


Arvo 510 €. Kalenterin voit tilata omaksesi hintaan 99 €. Tilaus täältä.English Tea Shop
English Tea Shopin teekalenteri on täynnä ekologista teetä, joka tekee teenjuojan joulunodotuksesta yhtä juhlaa. Kalenterissa on 24 pyramidipussia 12 eri makua. Vaihteleva sekoitus eri teelaatuja. Mukana vihreää, valkoista ja mustaa teetä. Mukavana lisänä myös kamomilla-, hibiskus- ja rooiboshaudukkeita.

Hinta: 14.95€

Tilaus täältäEXTRA MAININTANA DIYTänä vuonna tilasin itselleni mittatilaustyönä tehtävän nukkekoti-joulukalenterin. Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää. Kalenterin sisältö tulee nimittäin olemaan käsityötä ja arvoltaan 40€. Mielestäni käsityölle, olkoon kuinka miniä tahansa, pieni summa. Sitä paitsi minien teko on haaste.

Tykkään diy-kalentereista yleensäkin ja teen Muruselle myös oman kalenterin. Sen arvoa en vielä osaa sanoa. Esittelen molemmat joulukuun puolella.


Mielestäni joulukalenterit ja jouluhössötys alkaa joka vuosi aiemmin ja aiemmin. Aivan liian aikaisin(-ko?). Toisaalta tällaisia kivoja "hössötyksiä" kaipaankin pimeään vuodenaikaan. Näillä houkuttimilla toki rahastetaankin, mutta kaikkea ei tarvitse ostaa. Minusta on kiva ihan vain vertailla ja katsella ja huomata eri vuosiin nähden esim. värimaailman muutokset sekä mitä toiset niistä saavat. Kosmetiikkaa on jo sen verran itselläni kaapissa, että täydennän vain tarpeelliset kuluvat tuotteet. Toki yllärit ovat kivoja joten ehkä jotain "pientä" silloin tällöin on kiva saada, mutta 24kpl ? Jaa-a.. Kieltämättä Glossybox kiinnostaisi. Samoin uutuus, Depend. Ehkäpä huonohko rahatilanteemme on minun kohdallani hyväksi tähän aikaan vuodesta. :D 

Aiotko hankkia itsellesi joulukalenterin? Minkälaisen? / Miksi et?

Joko suosikki on tiedossa, vai odotatko marraskuun pimeimmille ajoille?

Entä mitä tuumit syyskuun alun joulukalenteri-maniasta? Tuleeko nyt ostettua useampiakin joulukalentereita pikkuhiljaa? 


5 kommenttia:

Jasmin♥ kirjoitti...

Mä niin oon jouluihminen ja ihanaa että teit tällaisen postauksen!💜

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Olipa kiva saada tällaistakin palautetta. Kiitos Jasu.

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Kai sitä edes yksi kalenteri pitää saada. Sen avulla sitten lasken päiviä lomaan :)
Ihanaa iltaa sinulle Viltsu <3

Sude kirjoitti...

Kyllä olisikin ihanaa kun raaskisi ostaa tuommoisen meikkikalenterin. Meillä kuitenkin tehdään tyttären kanssa toisillemme kalenterit laittamalla 24 pientä halpaa pakettia, esim huulirasvaa, suklaapatukka ja muuta semmoista, osa kirppareilta ostettua. Kiva semmoinenkin on ja tulee edullisemmaksi.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Sude, onneksi haaveileminen on ilmaista. Eipähän tule turhaa tavaraa nurkkiin. (Ai ei vai? :D)
Diy-kalenterit ovat ihania. Voisipa sellaisia saada joka talvi.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kummipoika kertoo totuuden Wiltsusta

Esitin kummipojalleni nämä 25 kysymystä ja hän vastasi niihin. Muutan tämän nuoren miehen nimen hänen yksityisyyttään suojellakseni hänen it...

Kestosuosikit