Korttelijat. Toiveenne on kuultu

Haastoin itseni tekemään tänä vuonna omaa unelmakirjaani, tavoitekirjaa, ja samalla tuumin, että miksikäs ei siinä haaste sinullekin. Yhdessä ideoiden jako ja teko on kivempaa. Koska tuollaiset unelmakirjaset tai muistiinpanot ovat aina niin henkilökohtaisia, päätin pitää haasteen mahdollisimman vapaana toteuttaa yksilöllisin tarpein.

Vaikka vihkohaaste onkin hyvin vapaa ja jokainen voi tehdä halutessaan omanlaisensa esim. junkjournaliin, travelleriin, bujoon tai mihin vain ja tekniikoinakin itselle se paras vaihtoehto TAI orjallisesti seurata inspiskuviani, ei tämä kaikille ole se oma juttu. Ymmärrän hyvin.  Siksi mitään arvontapaineitakaan ei ole eikä yleensäkään mitään pakkoa osallistua. Ei tietenkään. Teen tämän itselleni ja mahdollistan sen sinulle tulla kaverikseni. Toivon sitä.


Kuukausi on pitkä aika. Siinä ajassa kerkiää harjoitella, etsiä youtubesta videoita, kysellä minulta ja puuhailla yhtä ja toista tekniikkaakin. Mutta samalla kuukausi voi tuntua liian pitkältä ajalta. Kaipaa lisäpuuhaa.  Ja koska jotkut teistä kertoivat, ettei vihkoilu ole oma laji ja kortteilu on se, mikä innostaa vain, niin mikäs siinä. Kyllähän minä haastan sinutkin vaikken itse pystyisikään samaan. Ne Seran viemät voimat...

Siispä JOS innostut vihkoilusta, tule kanssani kerran kuussa puuhastelemaan. Näytän inspiskuvat ja ohjeet ja teet miten teeman tulkitset omanlaiseksi. Ja jos tahdot kortteilla, voit tehdä kortin niinä kuukausina, kun itse tahdot.

Jos kortteilisit yksistään mieluummin, voit tottakai jättää vihkoilun väliin. Teet kortin tekemäni mukaan niinä kuukausina, kun itse tahdot. Tai useammankin. ATC, postikortti, skinny,  inchie  tai mikä sinulle sopii. Ohjeet muutoin samat kuin vihkossakin, eli linkitä blogini, kommentoi haastekuvassani  missä työsi on esillä jne. Kaikki työt siis kommentoidaan sinne samaan haasteeseen. Inspishaaste2020.


Tammikuun teema kortteihin on TEIPPI.
Eli washia, muovipintaista tai jotain muuta teippiä pitää löytyä.

Inspiskuvani laitan tähän ja sinne tammikuun haasteeseen tulen lisäämään korttiosion  myös.  Jatkossa aina molemmat löydät suoraan samasta postauksesta.


Tähän älä siis linkitä korttinasikaan, vaan suoraan tammikuun haasteeseen. Kiitos.

Kommentit

Tarja K sanoi…
Seurailen innostuneesti inspiskuvia ja ihastelen ideoitasi <3 Hyvää viikon jatkoa!
Kivoja tekemisiä olet keksinyt.
Ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3