ARVONTOJEN VOITTAJAT


Mikään ei tunnu niin kivalta, kuin tehdä joku iloiseksi ilmoittamalla : "onneksi olkoon, voitit arvonnassani". Nyt tänään ilo on moninkertainen, sillä minulla on ilo ilmoittaa sekä joulukuun koruarvonnan voittaja, että Atc-haaste2019.n aktiivisuuspalkinnon voittaja.

Aloitetaan tuosta aktiivisuuspalkinnosta. Lupasin vuosi takaperin palkita erikseen yhden aktiivisesti haasteeseeni osallistuvan.  Tarkoitus oli arpoa aktiivisten kesken palkinto, mutta haasteeseen ei riittänyt intoa alkua pidemmälle kovinkaan monella. Siispä valitsin voittajan itse.

Voittajalle lähetän kuorellisen kaikkea ihanaa askarteluun. Koska on selvää, ettei voittajaehdokkaita voi olla kuin yksi, sillä vain yksi oli aktiivinen, tiedän jonkinkin verran hänen makuaan ja osaan kasata palkinnon hänen makuunsa sopivaksi. Voittaja nimittäin osallistui kolmea lukuun ottamatta kaikkiin muihin vuoden 2019 kuukausihaasteisiin. Laitathan osoitteesi yv.
Onnittelut sinulle:


Lisäksi halutessasi voit napata mukaasi tämän tunnustuksen :


Seuraavaksi lyhyesti ja ytimekkäästi Joulukuun koruarvonnan voittaja. Se onkin viimeinen varsinainen koruarvonta ja jatkossa palkinto voi olla mitä tahansa. Ylläreitä, meikkejä, askarteluun, koruja...
Joulukuun arvonnan voittajalle lähtee cirkonein koristeltu, näyttävä kaulakoru sekä hiuslenksut.Myös tämän palkinnon osoitetietoja odotan viikon ajan. Hän on:


Onnea!

Tammikuussa tulee arvonta myös, joten ole kuulolla. Tosiaan kuukausiarvonnat jatkuvat yhä.

Kaunista iltaa sinulle ihana!Kommentit

Salli M sanoi…
Kiitos kauniista voitosta.hyvää uutta vuotta sinne.
SirpaH sanoi…
Sydämellinen kiitos Sinulle <3
Oikein paljon onnea voittajille ja ihanaa loppiasta sinulle Viltsu <3
Kiitos paljon.
Ethän unohda lähettää osoitettasi.
Niin ja jos et saa sivupalkkia nettiversiollakaan näkyviin, etkä esittelysivua löydä ylhäältä, niin somanyinspiration@gmail.com
Salli M sanoi…
Moi.laitoin tietoni sinulle sähköpostilla.🐱