Hae tästä blogista

ARVONNAN VOITTAJAT blogisynttäreiltä


Inspiration on kuusi vuotias ja valmis esikouluun. Elokuussa arvonnassa oli tarjolla kolme erilaista yllätys-palkintoa blogin syntymäpäivän vuoksi. Kommenttiin sait valita, minkä kolmesta vaihtoehdosta haluat, jos voitto osuu kohdallesi. Nyt voittajat ovat selvillä ja aika on tullut kertoa, ketkä he ovat. 

Palkintojen sisältö on yllätys edelleen, jotta voittajat saavat ne ylläreinä perille. Ja muutenkin, jos sattuisi niin harmillisesti, etten saisi voittajaan yhteyttä, niin uusi voittaja saisi yhä hänkin jännittää. Toivotaan nyt kuitenkin, että originellit voittajat tavoitetaan. 

Palkinto numero 1: Hemmottelu
Voittaja on: Ellen
OSOITE SAATU

Palkinto numero 2: Tekevät kädet
Voittaja on: Mervin askartelut
OSPITE SAATU

Palkinto numero 3: Positiivisuus
Voittaja on: Aikun ihana 
OSOITE SAATU

Onnea voittajille! Laittakaa nimi ja osoite minulle sähköpostiin joko sivupalkin yhteydenottolomakkeella tai sähköpostin kautta. Tähän kommenttiin älä niitä jätä, sillä kommentit näkyvät kaikille. Kiitos myös muille osallistujille. 


Tietosi tarvitsen vain palkinnon postittamista varten, enkä kerää tietoja mihinkään rekisteriin tms. Kaikki palkinnot ovat minun itseni ostamia ja hankkimia, eikä Blogger tai mikään muu taho ole osallistunut tähän millään tavalla. Jollen viikkoon saa osoitetietoja, arvon uudet voittajat. Palkinnot toimitan suomalaisiin osoitteisiin ja viimeistään ensi kuun alkupuolella. 
Uusi arvonta tulee pian. 

Rakkaudella, Viltsumari

5 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Paljon onnea voittajille 😊 Ja mukavia loppu syksyn päiviä sinne teille kaikille🌻🍀🌸🌺💗

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onnea arvonnan voittajille ja kivaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

Aikun Ihana kirjoitti...

Aivan ihanaa - positiivisuuspakkaus - on se sit mitä tahansa - tulee kyllä niin oikeaan aikaan, kun olla ja osaa. Kiitos!

Unknown kirjoitti...

Oi mahtavaa, minä voitin😱 Kiitos! Tuntuu kyllä tosi mukavalta tämmöinen ylläri😊
Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa Viltsu ja muut lukijat 🤗

Tanja kirjoitti...

Blogissani on arvonta! ;) http://touhoosi.blogspot.com/2018/08/lisaa-luettavaa-ja-lukijoita-arvonta.html

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...