ARVONNAN VOITTAJA on arvottu

Ihan ensin pahoittelut, etten ole aiemmin saanut voittajaa laitettua tänne. Enkä mitään muutakaan tekstiä. Elämä ei vaan mene suunnitelmien mukaan aina, ja nyt minulla on se aika menossa. Toiveet ovat toistaiseksi tauolla pettymyksen tultua, odotus jatkuu ja yli puoli vuotta kestänyt fyysinen romahdus alavartalossani jatkaa kulkuaan. Nyt on kuitenkin pitkä lista syitä selvillä ja joukossa on sellaisiakin syitä, mitä en osannut odottaakaan. Uusi lähete lähetetty eri lääkärille. Toivotaan, että pian voisin kertoa voivani paremmin ja jaksavani kirjoittaa tiuhemmin. Mutta se on varmaa, etten luovuta, ja että Inspiration on ja pysyy ja tulen antamaan itsestäni tänne vielä sydämeni monta kertaa. Hitaasti mutta varmasti!


Ja hei, se fanfaarien aika on nyt, kun julkistan maaliskuun voittajan. Hänelle lähtee kynsituotteet. Ja se ihana voittaja on... TIIA. Onnea!
Laita viikon sisällä osoitetietosi minulle, eli 15.4. Mennessä. Löydät yhteydenottolomakkeen oikeasta sivupalkista tai laita meili somanyinspiration@gmail.com

Uutta arvontaa tulossa... Kerrothan kavereillesikin blogistani ja liity facebookissa ja instagramissa seuraajakseni. Okei?!
Facessa: Inspiration ja IG:ssä @inspirationblogi

Nuku hyvin, nauti liikunnasta ja syö terveellisesti muistaen nauttia myös herkuista! peace!


Kommentit

Onnea arvonnan voittajalle ja levollista viikkoa sinulle Viltsu <3
Onnittelut voittajalle. Ihanat kuvat kisuista.
Silkku sanoi…
Ensiksi, onnea voittajalle :) Täältä lähetän voimahaleja ja sydämiä sinulle Viltsu ❤️️
Kaunismäessä sanoi…
Kovasti tsemppiä ja toivottavasti vointi jossain vaiheessa kohenee <3 <3