Hae tästä blogista

Minun A niinkuin Aurani

A niinkuin aurani on aakkosteni aloitusaiheena. Pääset aakkosteni avulla tutustumaan minuun paremmin eri aihealueiden kautta. Katsotaan, kuinka monta kirjainta jää käyttämättä.

Äänestys on oikeassa sivupalkissa siitä, tuleeko minun kertoa samalla tai aiemmalla tai kenties teidän äänestämällä kirjaimella, jos en keksi mitään jostain kirjaimesta. Ääkköset esimerkiksi ovat hurjan vaikeita. Vai riittääkö ne kirjaimet, mihin keksin itsestäni kerrottavaa. Sinä päätät! Voit valita ainoastaan yhden vaihtoehdoista.


Kuvan huivi on ruotsalaista käsityötä. Löytyy nyt minun vaatehuoneestani. 

Aurani

Aura ympäröi meitä jokaista kuin saippuakupla, jonka sisässä olemme. Jokainen omassa kuplassaan. Pyhimykset on tavallisesti esitetty sädekehä päänsä ympärillä, millä on kuvattu henkisesti erityisen korkealla tasolla olevan ihmisen auraa.

Aura on sähkömagneettinen kenttä, jonka herkemmät voivat aistia. Ei ole ihmistä, jolla ei olisi auraa. Myös sinulla se on olemassa. Auran väri kuitenkin vaihtelee eri ihmisten välillä, sillä auran väri riippuu siitä, millainen ihmisen persoonallisuus, hänen intohimonsa ja elämänsä tarkoitus on. Lisäksi auran väri saattaa vaihdella mielialan ja terveydentilan mukaan hetkellisesti.

Auraa on kuvattu sädekehän lisäksi valopilveksi tai ihmisestä lähteväksi heijastukseksi. Myös eläimillä on auransa siinä missä ihmisilläkin. Myös esineillä ja kivillä sekä muilla elottomalla asioilla on aurat, mutta ne eivät esiinny niin voimakkaina kuin ihmisiä, eläimiä tai kasveja ympäröivät henkiset energiakentät.


Henkimaailman asiat ovat minulle tärkeitä. Ei niinkään uskonto, vaan henkisyys, usko kohtaloon ja karmaan, usko siihen, että kuolema on uuden syntymää ja ettemme ole yksin koskaan aivan todella. En kuitenkaa usko ns. Kummituksiin enkä ufo-juttuihin. Aurat ovat minulle itsestäänselvyys, sillä näen niitä ihmisestä ja eläimestä riippuen melko vahvoinakin. Etenkin kissoilla. Voisin itse kuvata sitä kokemusta kuin auringonpaiste eri sävyissä, heijastus tai pilvi auringon edessä, synkkä varjo tai vastaan kävelevä pimeä aukko. Riippuen siis onko Aura värillinen vai musta.


Aura kertoo kantajansa henkisistä kyvyistä. Herkän henkilön aurasta onkin erotettavissa neljä tietoisuuden tasoa. Eteerinen tai vitaalinen keho vastaa fyysistä olotilaa ja terveyttä. Lisäksi se hallitsee kosmista elämänenergiaa ja yhdistää sen kehon fyysisen puolen kanssa. Astraali- tai tunnekeho tunnistaa ja taltioi ihmisen tunteet, aistikokemukset ja halut. Mentaalikeho puolestaan reagoi ajatuksiin, joita se vastaanottaa tai synnyttää itse. Kausaalikeho merkitsee henkilön kykyä kehittyä tulevaisuudessa.

Paljaalla silmällä auraa ei voi tavanomaisissa olosuhteissa havaita. On kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka pystyvät näkemään toisia ihmisiä ympäröiviä energiakenttiä sekä niiden värejä. Nämä ihmiset ovat erityisen herkkiä, intuitiivisiä ja selvätietoisia, eli aistivia ilman maallista selitystä. Olen siis yksi heistä.


Minun kykyni havaita auroja johtuu erityisherkkyydestäni. Olen herkkä aistimaan ja havainnoimaan pieniäkin eleitä ja ilmeitä, tunnetiloja ja vilpittömyyttä. Niin myös energiakenttien värivärähtelyä.


Kuvassa Luis Ernest Hamilton. Puolisokea löytökissamme, joka aistinee aurat ja enkelit sekä monia muita henkisiä asioita. Hän on lähelläni jos voin pahoin ja enkelihoidon aikana seurallinen ja puhelias kissamme on aivan hiljaa toisessa huoneessa ja katselee ympärilleen ihmeissään. Enkelihoidon päätyttyä hän on taas vieressä kertomassa asioitaan. 

Aurani väri on Indiko. Me indiko-auraiset koemme elämämme syvällisen tunteiden kautta. Indiko-ihmiset ovat rauhallisia, herkkiä,  luovia ja miellyttäviä ihmisiä,  jotka luottavat intuitioonsa vahvasti. Etsimme korkeampaa totuutta ja uskontoon liittyvät kysymykset kiehtovat meitä. Se ei siis tarkoita suoraan uskovaisena olemista. Minäkin nautin ammentaa tietoa eri uskonnoista ja löydän vahvan tuen henkisyydelleni mm. Buddhalaisuudesta ja islamin uskosta olematta kuitenkaan uskovainen sen kirjaimellisessa muodossa.


Tummansininen on sävyistä paras. Se kertoo, että ihminen on löytänyt paikkansa maailmassa. Toisaalta siniset sävyt aurassa viittaavat myös masennukseen ja alakuloisuuteen. Tunnistan kyllä itsestäni myös heikkouteni. Etenkin menneisyydestä, jolloin en voinut kulkea omia polkunani. Sen sijaan onnelliseksi tulen hukassa olevien sielujen auttamisesta.

Pääsääntöisesti indiko-ihmisen lähellä on todella luotettavia ihmisiä ja puolisokin valittu hyvin tarkkaan. Minä en jaksa kauaa ihmisten seuraa, joiden huomaa  olevan kaksinaamaisia tai itsekkäitä, valehtelijoita tai toisia kohtaan ilkeitä. Indiko-auran omaava on puolisona lojaali, uskollinen ja hyvin rakastava, jolle seksuaalisuus on henkistä kahden ihmisten energioiden yhteensulautumista ja intohimoa.Omaa auraasi voit vahvistaa mm. Harrastamalla lempeää liikuntaa, kuten kävelyä, joogaa ja meditaatiota. Sisäiseen ja ulkoiseen vahvistamiseen keinoina käyvät positiivisen ajattelun sisäistäminen, oikeanlainen seura ja vaikkapa metsässä tai puistossa samoilu. Mitä lähemmäs luontoa pääset, sen puhtaammaksi aurasi alkaa muuttua. Toki asenteillasi on merkitystä kaikessa.

Testaa oman aurasi väri täältä; TESTAA aurasi
Mikä sinun aurasi väri on? Auran värit ovat samoja kuin chakrat ja sateenkaari. Sävyissä on eroja ja aurasikin voi hohtaa esimerkiksi sinistä ja violettia tai keltaista ja oranssia.

Lähteinä käytetty mm. Annan testi, Mtv sekä omat sahaja joogan, meditaation ja mindfulnessin vuosia kestäneet opit.

2 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tein testin ja aurani on vihreä. Oli siinä kyllä minua paljon :)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kiva kuulla :)

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit