Minegraft kortti ja vielä reissukuvia

Kesälomareissusta otettuja kuvia. Kuvasarja on jatkoa jo aiemmin näytetyille reissukuville, joita löydät TÄÄLTÄ


Huoneemme Hotelli Versossa oli kahden hengen Superior aamiaisella. Sänky oli erinomainen nukkua! Muutenkin huone oli viihtyisä ja kaunis ja rauhallisella paikalla. Kiitos henkilökunnan, jotka antoivat meille huoneen juuri tuolta paikalta. 


Taikurissa kävimme pienellä??? välipalalla ja rakastuimme bataattiranuihin. 


Palataksemme vielä hotelliimme...


Hotelli on koristeltu ihanilla yksityiskohdilla, joista ainakin minä pidin kovasti. 


Huoneessamme oli myös työhuone erikseen wifi-yhteydellä.


Tossut ja kylpytakit kuuluivat huoneen hintaan. Kuvassa siis sen hetken Päivän asu. :D Ainakin huoneessa. 


Huoneessamme oli myös tallelokero ja minibaari. Minibaarin hintataso tosin oli huikea, joten mielummin menimme ulos nauttimaan virvokkeista. 


Olutsatamassa pääsimme maistelemaan erilaisia kotimaisia oluita, joista löysimmekin omat suosikkimme. Häiriötä ja humalaisten hörinää alueella ei tavattu lainkaan, niinkuin ei virkavaltaakaan. Tosi kiva ulkotapahtuma. 


Verson aamupala oli huikea ja onhan se myös kehuttukin. Eikä ihme. Jos jotain pitäisi huonoa sanoa, niin jäin kaipaamaan hieman appelsiinituoremehua, jota ei ollut tarjolla. Sen sijaan kaikkea muuta oli senkin edestä ja hyvin järjestelty ja joutuin etenevät jonot.. Jos nyt jonoja edes oli. Suosittelen siis aamupalaa ainakin Versossa. 



Hotellin valaistus oli miellyttävä. Joitakin paikkoja oli hämyisää ja tunnelmallista, huoneet olivat valoisat ja peilien avulla entistäkin tilavemmat ja viihtyisät. Kaappitilaa oli hurjasti vaikka asustella pitempäänkin. 


Kylppärin simppeliys ja samalla tyylikkyys oli myös mieleeni. 



Ammeen lisäksi huoneessa oli laadukkaat Ritualsin tuotteet. 


Ja ne yksityiskohdat... Ihan tosi, niistä ei voi liikaa hehkuttaa! 



Nyt on tämä Jyväskylän hotelli- ja olutsatama-reissu esitelty. Siispä haikeana kiitän vielä Verson henkilökuntaa ja siirryn eteenpäin. 


Minulta pyydettiin 8vuotiaalle pojalle korttia. Poika tykkää Minegraftista, joten se olisi hyvä teema kortille. En ollut koskaan kuullutkaan Minegraftista siihen mennessä, joten googletin aiheen ja aloin etsimään aiheeseen liittyvää matskua ja mistä on kyse. voin kertoa, että jälkeenpäin olen saanut tutustua kyseiseen peliin tämän nuoren miehenpuolikkaan seurassa. 

Fontti korttiin on Minegraftin oma fontti. Kuva on itse pelistä. Stanssasinkannettavan tietokoneen ja hiiren. Tein itse hiirimaton. Kartasta revitty palanen ja stanssattu tausta sekä punainen paperi. Kortti kehystetty timanteilla. Peitin blogiin kortin saajan nimen mustalla, eli nimi on tuon mustan lätkän alla Onnea-sanan jälkeen. 


Matka itse ostettu
Hotellihuone itse maksettu
Olutsatama omakustanteinen kotimaan matka
Ruuat ja juomat itse maksettuja kaikkialla
Kortti itse tehty

Kommentit

Ihana tuo ruokasalin valaisin.
Kivan näköinen hotelli muutenkin.
Ihanaa alkavaa viikkoa ❤️
Unknown sanoi…
Kiva hotelli. Minibaarien hinnat ovat kyllä huikeat. Muistan kun olin hotellissa töissä, niin monesti oli vaikka niin, että minibaarista oli otettu kaljaa ja sitten ostettu kaupasta tilalle uutta. Niinpä...olisi kannattanut ostaa samaa merkkiä ettei olisi jäänyt kiinni =).
Silkku sanoi…
Voi että teillä oli varmaan ihana reissu. Hotellihuone todella magee ja muukin siellä:) Ja upea on myös kortti! Mukavaa alkavaa viikkoa ♥
Outi, kamera oli kovassa käytössä tuolla. ;)
Satu, ai kamala! :D ei se paljoa auta jos baarin täyttää väärillä tuotteilla. Ajatus ovela muttei toimiva. :D
Silkku, loma oli unelma. Rakastuin Versoon.
Kiitos. Juhlakalu on todellinen minegraft fani joten paineet olivat korttia tehdessä. Hih