Siirry pääsisältöön

Kuulumisia ja juonipaljastuksiaOlen edelleen täällä. Kiitos, kun sinä olet siinä. Väliaikatietoja sen verran, että blogi alkaa toimia aktiivisesti päivittäin heti, kun saan kortisonia ja puudutuspiikkiä lonkkiin. Tällä hetkellä makaan 90% päivästä joko sängyssä tai sohvalla ja sen 10% käyn jalkeilla pakollisilla tarpeilla. Syön sohvalta käsin, koska siinä on pehmeää istua ja esim. eilinen hammaslääkärissä käynti tapahtui eri asennossa, kuin normaalisti. Syyskuun haaste tulee todennäköisesti myöhässä samoin, kuin arvonta ja postauksetkin. Mutta hyväähän kannattaa odottaa ja luvassa on ainakin arvonnan osalta herkkua. Kuvainnollisesti. Lisäksi hyvin pian tulossa upea lahjavinkki miehille, joten olkaas kuulolla!

Kuvien herkut ovat rakkaani ostamia kansainvälisiltä suurmarkkinoilta, jonne en itse päässyt. ostoslistan laitoin mukaan, eli italialaista suklaata ja yllätä-mut. Vaimo osasikin yllättää, sillä kotiin tuli suklaiden lisäksi ihanan värikkäitä vaahtokarkkikuppikakkuja ja makumanteleita ja -pähkinöitä. Nam! Pakko niistä oli ottaa moooonta kuvaa, sillä rakastuin noihin kuppiksiin värien(-kin) takia. IHANIA! 


Mulle on tullut postin kauttakin ihana ylläri, jonka haluan ehdottomasti sinulle näyttää. Liikutuin lähes kyyneliin nähtyäni, mitä paksu kuori sisälsi. Haluat varmasti nähdä sen kokonaan. vinkkaan sen verran, että kyseessä on itsetehty kirjanen ja satulinnun sulka! 

Tässä alustavia juonipaljastuksia Inspikseen tulevalle kuulle, eikä se tähän jää. Onhan syyskuu minun synttärikuukautenikin! Eiköhän me jotain kivaa keksitä extraksi. :) nyt lepäilen ja yritän päästä lääkärin pakeille ehkä jo huomenna. 

Halauksin, Viltsu


Kommentit

 1. Kerää voimia ja toivon että saat piikit! Odottelen sitä haastetta josko taas mukaan tulisin :)

  VastaaPoista
 2. Esther, tutkimusajan sain ja joudun hetken odottamaan lääkäriin pääsyä. Normi lyhyt aika kun ei riitäkään. Hyvä niin niin tutkitaan kunnolla.

  VastaaPoista
 3. Outi, kiitos. Hyviä uutisia saimme , joten voimia löytyy vielä.

  VastaaPoista
 4. Piiuli, kiitos. Aikanaan kaikki hoituu...

  VastaaPoista
 5. Silkku, kiitos. Parempi turkia kuin hoitaa vain oireita. Vaikka toivoinkin nopeampaa helpotusta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…