Joulukalenterin 3. luukku avautuu


Ajatella, on jo kolmas päivä joulukuuta. Ei aikaakaan, kun juhlimme jo itsenäistä Suomea. Aivan mahtavaa! Pahoittelen vielä eilistä viivästymistä, mutta toivottavasti nämä luukut nyt tuovat iloa senkin edestä. aloitetaankin heti kivalla askarteluohjeella. Löysin sen Pinterestistä. 


Jatketaan askartelulla, eli tekemälläni joulukortilla. Jotenkin tänä vuonna korteistani kuvastaa värikkyys enemmän, eli jouluni ei taida olla punainen eikä havun vihreä. Tuossa kortissa on käytetty jopa roikkuvaa enkelikoristetta hyväksi. 


Askarteluun toki liittyy välillä inventaarion teko. Kuvassa olevia tarvikkeita lajittelimme Luisin kanssa yhdessä lähtemään verstaalta pois. 


Tänään sain Tele finlandilta joulukalenterin, suklaisen. Aika kiva ylläri, sanoisin. Löysimme myös kisupojillemme paljon kivoja joululahjoja alennuksesta, mutta myös oikealla hinnalla. Yksi ihan huippulöytö oli viilentävä makuualusta! Hintaa 10 euroa. Se on täydellinen Luisille, joka tarvitsee viilennystä etenkin kesällä. 


Susannan voimakortissa pyydetään hulluttelemaan joka päivä. Yritän pitää tuosta kiinni. Pidä sinäkin. 


Kommentit

Kannattaa hullutella joka päivä :D
Armiida sanoi…
Hyvä ohje tähden tekoon. Kiitos siitä. Ja hyvä ohje on Susannan kalenterissakin, kannattaisi varmaan jokaisen noudattaa.
Susanna sanoi…
Täällä yksi hulluttelija lisää ;D Kiva tuo löytämäsi askarteluvinkki. Kiitos siitä! Ihana kisu siellä kuvassa myös! Mukavaa sunnuntaita sinne teidän poppoolle ♥
mummo sanoi…
Tähti näyttää kyllä vähän liian vaativalta itseni toteuttaa, tyydyn vain ihailemaan. Leppoisaa sunnuntaita!
EstherH. sanoi…
Kivan idean teit kalenteriin. Hienoa! Ja blogisi sävy myös joulunpunainen, kaunis.
Unknown sanoi…
Hienoja kortteja. Mullakin on Tele Finlandin kalenteri.