Viisi ihanaa lahjaideaa

Neljäs päivä taittuu illaksi. 
Lumihuntu on verhonnut puut valkoisiksi. Tumma taivas, 
josta kuu valaisee kevyesti hopeaa 
hohtaen kilpaa katulyhtyjen kanssa. 
Varjojen leikki

Sanotaan, että järki etsii ja sydän löytää.
Kun löydät sen, mitä etsit,
halaa kunnolla ja kerro ääneen,
mitä mietit!
-Viltsu-


Joulukuu on pikkujoulujen ja joululahjojen kulta-aikaa. Minun mielestäni joillekin henkilöille on aivan hurjan vaikea keksiä lahjaa, kun taas joillekin se on todella helppoa. Kummiskin haluan antaa jokaiselle mieluisan lahjan ja juuri häntä ajatellen, eikä "laittaa vahinkoa kiertämään" tai muuta yhtä arveluttavaa. Ja tosiaan tarkoitan sitä, että jollei henkilö tykkää suklaasta, en todellakaan anna suklaata tieten tahtoen kunhan on joku lahja. Ja jos saamani vaasi on hirveä minun mielestäni, eikä se sopisi ystävällenikään, niin ei hän sitä lahjaksi saa. Tottakai jos lahja on hänelle sopiva, niin eikun vaan! Kierrätyshän on hieno asia. Nyt kuitenkin vinkkaan viisi minun mielestäni kivaa ja toimivaa lahjaa, joista itse olen saanut iloa ja nautintoa. Tiedän siis, mistä puhun. Ensimmäinen vinkkini on Davvin naisten tuotteet. Aikaisemminhan olen esitellytkin Davvilta miesten vihreäpulloisten tuotteiden kaksi komistusta. Nyt on ihanien naisten punaisten pullojen  vuoro. Mielestäni hyvinkin sopiva joululahja-kaksikko kyseessä tyylikkään ulkonäkönsä perusteella sekä tuotteiden suomalaisuuden vuoksi. Davvihan tulee Suomen lapista. Puhumattakaan hienostuneista ja korkealuokkaisista tuotteista.

DAVVI Smoothing Eye Serum, joka näkyy kuvassa oikealla. 
Silmänympärysihoa silottava ja tummuutta poistava seerumi, on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu tuote. Hetkessä ei ihmeitä tapahdu, mutta säännöllisellä käytöllä tuote tekee silmänympärysiholle pelkästään hyvää. Tuote myös tekee ilmeestä valoisan ja kirkkaan. Lisää kollageenin tuotantoa ja vähentää ryppyjen muodostumista sekä UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Helppouden lahjaksi tekee se, ettei sinun tarvitse kysyä ystävältäsi, mikä ihotyyppi hänellä on, sillä se sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna on houkuttelevan hentoinen vadelma sekä häivähdys mangoa. Mietin jopa, voisiko tuoksu muistuttaa osittain makeaa puolukkamehuakin? Ihania tuoksuja joka tapauksessa. 

Tämä pullo on riittoisa, sillä pari tippaa aamuin illoin silmien ulkosyrjiin kuulemma riittää. Eka kerralla laitoin pikkusen enemmän ajatuksella, että saman verran, mitä kaikkia muitakin, mutta sillä pikkurillin pään kokoisella annoksella voitelin molemmat silmänympärykset kokonaan ja vielä oli liikaa, koska toiseen silmäänkin meni. Todellakin uskoin lukemaani seuraavalla kerralla ja opin virheestäni. Ainoa, mitä teen toisin on se, että edelleen voitelen kokonaan silmänympärykseni, jotka ovat olleet mustat ja kuivat, mutta siis vähemmällä määrällä. Vaikuttavat aineet ovat puolukkauute, ruusunjuuri, mesiangervonuute sekä kauraöljy.


DAVVI  Natural Lift Restorative Facial Cream löytyy kuvasta vasemmalta laskettuna kolmantena, tai eka punainen.
Mielestäni tämä voide tuoksuu enemmän vielä vadelmalta. Vaikuttavissa aineissa onkin vadelmanlehtiuute, mesiangervouute, tyrninsiemenöljy, mustikansiemenöljy sekä kauraöljy.
Kasvovoide elvyttää ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa. Lisäksi voide ehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä uv-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ihosta tulee silkkisen tuntuinen , muttei sellainen tahmea, mitä joistakin voiteista voi tulla. Pidän kovasti lopputuloksesta. 

Molemmat tuotteet ovat pumppupullossa ja kauniissa kraft-paketissa. 
Toisena lahjaideana on upeassa puupurkissa oleva Beauty gardenin Pehmittävä ja kosteuttava Kurpitsanaamio . 

Minua ei ole vastaan tullut muita puupurkeissa olevia brändejä, mutta toki niitäkin saattaa jossain olla. Beauty gardenin ja Bohon tuotteista juurikin tämä yksityiskohta viehätti minua ensimmäiseksi. Aloin selvittää tarkemmin tuotteista ja löysin tämän kurpitsanaamion.

Kurpitsanaamio on tanakkaa voin kaltaista "voidetta", jossa tuoksuu selvästi vastapoimittu kurpitsa. Tässä on täyteläinen naamio kasvojen tehokosteutukseen. Palauttaa iholle kuulaan ja terveen pinnan luonnollisella tavalla. Tämä vitamiinipommi sopii myöskin kaikille ihotyypeille, joten jälleen "helppo valinta" lahjaksi. Etenkin, kun tässä on Innovatiivisin tuote -palkinnon voittaja Natexpo 2015 -messuilta.

Naamiota levitetään kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa n. 10-15 minuuttia. Sen jälkeen huuhdellaan pois huolellisesti. Naamio  erottuu monista muista naamioista sillä, ettei tässä ole mitään väriaineita tai yleensäkään luonnollisiakaan värejä, vaan naamio on enemmänkin verrattavissa siihen, kuin voitelisit kasvosi kasvovoiteella. Se ei valu eikä näy kasvoilta, kuten naamiot yleensä. Silti, vaikkei sitä näe, se huolehtii kasvoistasi ja sinun tehtäväsi on huolehtia pestä se pois tuon ajan jälkeen. Tai ystäväsi, jos lahjaksi tämän hänelle annat. 

Kolmas vinkkini onkin jotain sellaista, mitä tuskin ystäväsi osaisi edes arvata. Nimittäin pullollinen vettä. No ei sentään ihan mitä tahansa vettä, vaan timanttisen kirkasta Voda kollageenivettä. NHS;n kautta itselleni tutuksi tulleet kauneusvedet saavat minulta tykkäystä ja peukutusta.  Vaihtoehtoina on kolmea erilaista juomaa: VODA COLLAGEN BEAUTY, VODACOLLAGEN ENERGY sekä VODA COLLAGEN SPORT

Päivittäisestä kollageeniannoksesta  ja C-vitamiinista huolehtiminen on hyväksi ihollemme. Käytämme kollageenivoiteita ulkoisesti, mutta sisäisesti nautittuna pinkin pullon Collagen beauty antaa lisäpotkua ja tehostaa tuloksia. Lisänä on vielä hempeä välimerellinen tuulahdus granaattiomenaa ja raikasta lähdevettä! Poreita tästä Vodasta et löydä! Toki tuloksia saa kuuriluontoisesti aina paremmin, mutta itse nautin pullon silloin tällöin. Esimerkiksi kotisohvalla katsoessani leffaa tai leffateatterissa. 

Yksi pullo sisältää energiaa 52kcal (100grammassa 14,8kcal). Rasvaa 0. Hiilihydraatteja 10.5 (100grammassa 3), proteiinia 2,5 (100grammassa 0,7) ja suolaa 0,007 (100grammassa 0,002) sekä c-vitamiiniä 80 eli aikuisen suositeltu annos. Tosiaan pullo on kuvasta poiketen pinkki, mutta ilmeisemmin valaistus tai juoman heijastus? tekivät pulloista punaisia. 

Voda Collagen Energy on vihreässä pullossa ja kaunis näky sekin. Mutta miksi meidän tulisi saada lisää kollageeniä? Koska kollageenin yksi päätehtävistä on sitoa vettä. Riittävä nestetasapaino auttaa meitä olemaan energisiä, pitämän kehomme terveenä ja voimaan hyvin. Päivittäinen kollageenin nauttiminen sisäisesti auttaa kehoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Collagen Energy koostuu kevyesti helmeilevästä hiilihapotetusta Voda Naturalna -lähdevedestä, päivittäisestä kollageeniannoksesta ja C-vitamiinista. Makunsa se saa kurkusta ja mintusta ja siihen on lisätty myös yhden ison kahvikupillisen vastaava määrä kofeiinia. Minulle tämä maistuu eritoten blogatessani ja enemmän askarrellessani tai aamupäivän aikaan saadakseni itseni jalkeille kunnolla. 

Oranssi pullo kuuluu Voda Collagen Sportille. Tässä juomassa C-vitamiini on niitä tärkeimpiä eroja. Maultaan sporttinen juoma on kaakaopavun makuinen, ja se myös sammuttaa janon nopeasti. Erityisesti sporttisille henkilöille esim. väliaikajuomaksi tai treenin jälkeen. Suositeltava päiväannos saavuttaaksesi tuloksia on jokaiselle Voda Collagen-juomalle 1 pullo päivässä osana monipuolista ruokavaliota. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 vuorokautta. 

Vinkki: Laita pieneen koriin tai pelkästään sellofaaniin yksi pullollinen jokaista Collagen juomaa ja sulje sellofaanipaketi joulupalloja ja havukoristetta koristeena käyttäen. 

Onko ystäväsi herkkusuu? Silloin kannattaa lukea tämä neljäs lahjavinkki. Luomu Kookos-Suklaa-Pikkuleipä Ruohonjuuresta

Organic Healthin Luomu pikkuleivät maistuvat tropiikin auringolta, Kookoksen ja Reilun kaupan suklaan avioliitolta sekä läheisyyden ja rakkauden kiteytykseltä. Pieni perheleipomo on saanut aikaan pienen suupalan suurella nautinnolla. Ei, ei mitään övereitä sokerihumalalla, vaan tämän puikkuleivän kanssa pysytään syntisen hyvällä maulla sallittavuuden rajoilla! Makeutensa pikkuleipä saa ruskeasta ruokosokerista. 


Sana SUKLAA saa minut aina varpailleni laktoosi-intolerantikkona. Liian usein täytyy sanoa kiitos, mutta ei kiitos tai vastaavasti napostella laktaasi entsyymejä laktoosia pilkkomaan. Tällä kertaa kuitenkin suklaa on laitettu pikkuleipään sellaisessa muodossa, että se soveltuu myös maitoallergisille ja myöskin vegaaneille. Ja hei, se maku... JESTAS! Pikkuleipä SULAA suuhun ja kookos hyväilee kieltäni samalla kun suklaa tekee suussani temppujaan. Ei missään nimessä maistu esanssisille suklaakekseille, vaan puhtaille raaka-aineille, jotka on helppo tunnistaa. Kyllä kiitos! Ruohonjuuren verkkokaupasta tätä saa ainakin. 
Ja sitten viides, jälleen erilainen lahjavinkki. Anna-Mari Westin ensivuoden seinäkalenteri! Jos katsot kuvia, tarttesko edes kertoa syitä, miksi tämä on tällä listallani?! 

Mattakartonkinen seinäkalenteri kätkee sisäänsä 12 upeaa Anna-Mari Westin valokuvaa sekä ihania mietteitä, aivan kuten tuossa kannessakin näkyy. Yhden sivun koko on n. 20,5 x 20,5 cm. Kuvat ovat kaikki värikuvia ja myös itse kalenteriosuus on värillinen. Lisäksi nimipäivät merkattu ja juhlapyhätkin. Tilaa on pienille merkinnöille joka päivälle. Kalenterin saa roikkumaan seinälle. 


Ja minähän käyn penkomassa virtuaalisesti Outlet-kansiotakin vähän väliä. Onhan siellä namusia tarjolla pilkkahintaan myöskin. Nyt näyttää olevan kortteja alle euron kappalehintaan. 

Löytyikö sinulle näistä kiinnostavia lahjaideoit

Susannan lähettämästä kalenterista avasin tänään voimakortin, joka pisti kuulostelemaan hetkeä, tässä ja nyt. Tunne tämä hetki. Kuuntele, aisti, koe. Suljin silmäni ja maistelin tunnetta mielessäni. 
Susannalta sain myös ihanan magneetin.


Huomenna tavataan! 

Blogiin saatu tuotteet;
Davvi , Ruohonjuuri, Beauty garden, Anna-Mari West sekä Nordic Health systems

Kommentit

Pehmittävä ja kosteuttava kurpitsanaamio kuulostaa ihanalta hemmottelulta itsellekin, joten sellaisen antaisin myös mielelläni lahjaksi myös.
Ihanaa sunnuntai-iltaa Viltsu <3
mummo sanoi…
Hyviä vinkkejä. Nuo Anna-Mari Westin tuotteet on ihania.
Ihania lahjavinkkejä. Tykkään noista Anna-Mari Westin tuotteista ja olen ostanutkin paljon.
Upea tuo Sussun kortti ja tuo palapelin palaniin ihanasti Sussumainen.
Outi, kiitos paljon.
Sinullekin kivaa iltaa.
Tuo naamio on erilainen. Minä tykästyin. Tykkään just kaikesta erilaisesta mutta toimivasta.
Mummo, niin ovat. Minä kerään Anna-Marin kortteja. Ja hei, sulle lähti paketti tulemaan. Ne korut.
ENKULI, Olen niiiin ylpeä kun nämä ovat minulle tulleet. Ihailen Anna-Marin töitä ja Sussun töitä