perhepotretti ja päivän löpinät



Kesä oli kylmä ja sateinen. Mietin jo, oliko kesä peruttu :alle annettu pitkä ja kostea syksy. Nyt kuitenkin huomaan kesän vasta alkaneen. Tänäänkin hellepäivä ja aurinkoa riittämiin.


Me saimme yllärivieraita jo heti aamusta ja samalla pienin askelin kylppärin sisustusremppa jatkui. Saunamme uusi ovi saapui odottelemaan asennusta. Kaunishan se on ja tuo omalta osaltaan lisää Spa-tunnelmaa. Hyvä tästä tulee. Seuraava etappi on uusi kaappiririvistö, joka tulee olemaan  pelastus ja huojennus tilan puute-haasteeseemme.

Päivään on mahtunut ystävältä saatu ylläriposti, se mainitsemani toinen arvontavoitto sekä hammaslääkärissä käynti. Aloitettiin hermon lääkitys, sillä hermotulehdus ärhäkkänä. Aiemmin paikattu hammas kyseessä. Paikka laitettu niin syvälle irronnneen tilalle , että ajan mittaan hermo ärtynyt ja tehnyt tulehduksen.  Nyt on pakko käydä jatkohoito yksityisellä, jotta saan/kerkeän saada suun kuntoon ennen selän leikkausta. kuinka voikaan yksi pieni hermo aiheuttaa näin kovaa kipua! Hammaslääkäri sanoikin, että joutunen ottamaan buranaa extrana. Joo, todellakin. Kylmäpakkaus poskella tähän asti,muttei tunnu tokenevan.

Tähän loppuun voinkin YRITTÄÄ laittaa kuvan meidän perheestä. Tänään otettu kuva. Harvinaista herkkua, mutta mikäjottei, kun oli niin hyvä kuvaaja kuvaa ottamassa. Hih. (Harjoittelen synttärilahjani käyttöä. Sain tabletin, jotta voin blogata myösleikkauksen jälkeen ja yleensäkin maatessani. Ihana ajatus.ihana lahja). <3

Aurinkoa ja kutituksia...


 

Kuvassa ; Lapseni, Murunen, pieni leijonamme ja minä. Huomaa Murusen upea sateenkaarikampaus sekä lapseni räppäys--käsimerkki. Minullakin muotoja riittämiin 

Kommentit

anneaulikki sanoi…
Voi kurjuus tuota hammasta ! Mutta ihana lahja ja perhepotretti ❤️
Tiia Koivusalo sanoi…
Apua mahtaa olla kipeä tuo hammas! Voi että miten suloinen perhepotretti <3 Pikaista paranemista hampulille. <3
Hayska perhepotretti todella, räppäys-käsimerkki ja kaikki. HIHHIIIIII
wildfirekristin sanoi…
Trying to discover how to leave comment.