Murusen valinta

muovipullot
Kun minä olin pieni tyttö, kävin kerhossa, joka vastasi päiväkodin toimintaa. Siellä oli leikkiä ja ohjelmaa, ruokailua ja päiväunta. Ruokailu oli järjestetty omin eväin.  Minulla oli lähestulkoon aina eväillä mukana oma kerhopulloni, joka oli kuvan punaisen pullon näköinen Plastexin muovipullo. Voih, niin monta vuotta se minulla olikin mukanani aina, joka päivä melkeinpä. Se oli minun oma kerhopulloni vielä kerhon jälkeenkin. Yhä ala-asteella eväsretkillä. En oikeastaan tiedä, mitä pullolle tapahtui sittemmin, kun olen kasvanut isoksi. Liekkö se yhä äidilläni? Pitääkin kysyä. 

taskumatti

Tahdoin meidän perheelle omat retkipullot Plastexilta, sillä Plastexin tuotteet ovat kestäviä, laadukkaita ja silti edullisia. Alle 3 euroa pullo!  Kaiken lisäksi Plastex on suomalainen yritys. Suomalaista suosimalla työllistämme ihmisiä. 

Mehän retkeillään aina, kun mahdollista. Nyt minun ei ollut kuitenkaan mahdollista lähteä mansikkareissuun, joten Murunen meni yksin. Mukaansa hän otti klassikkopullon, johon laski raikasta vettä janojuomaksi. Murusen valinta oli omia itselleen turkoosi kerhopullo eli taskumatti.

Tämä elintarvikekelpoisesta muovista valmistettu taskumatti on tilaa säästävä, siro ja kaunis pullo niin reppuun kuin salkkuunkin. Taskumatti on litteä, joten sopii pienelle ja isolle vesipullon kantajalle. Lenkistä se on myös helppo ripustaa vaikkapa mökkisaunan seinälle naulasta roikkumaan tai vyötäisille reppureissaajalle.

Korkki on tiivis, pullo kestävä ja kaunis. Mitäpä muuta sitä hyvältä eväspullolta vaatisikaan?!
Uutuusväri turkoosi lähti heti siis Murusen matkaan.

Plastexin pulloja voit ostaa Plastexin verkkokaupasta.  Värivaihtoehtoja on neljä. 
Löydät Plastexin myös Facebookista! 


Maininnan arvoinen on myös tämä pakastuspullo, jota minä käytän maitopullona retkillä. On nimittäin pienikokoinen, juuri sopiva siis reppuun, helppo puhdistaa, eli täydellinen maidolle ja tiivis korkki tässäkin. Myös näitä erikokoisia pakastuspulloja löytyy Plastexin verkkokaupasta. Tämä minulla on ollut jo vuosia, enkä siis muista edes mikä kauppa se oli, mistä ostin, mutta näitähän voi katsella kauppareissuillaan pakastusrasia-osastolta tai muoviastiaosastolta.  Ja on kuin uusi edelleen. Ei siis laatu kärsi ihan helposti. 


yhteistyössä Plastexin kanssa

Kommentit

Syvältä.Sanna. sanoi…
Minulla oli öööö, 25 vuotta sitten punainen :)
Mulla oli pienenä tuollainen punainen pullo. Voi mitä nostalgisia tunteita nämä pullot nyt herättikään.
Tiia Koivusalo sanoi…
Voi ei mikä nostalgiamatka, täälläkin oli lapsena tuollainen ja mielestäni se oli oranssi. voi olla ettei ollut oranssi, että muistan väärin, että vaan toivon että oli sellainen täydellinen retro orange. :) Ymmärsitkö mitään, no en minäkään. :)
Apris sanoi…
Ei ole kauaakaan kun just jollekin puhuin kerhopullosta, jossa oli maitoa leipien kanssa nautittavaksi. Ja vaikka se oli vähän lämmintäkin, se maistui aivan mahtavalle. Väriltään oli punainen ja eväät kannoin muovikassien suikaleista virkatussa kassissa, joka sekin oli kertakaikkisen ihana.
Susanna sanoi…
Hihii! Tutun näköinen puteli on tuo "kerhopullo" ;) Ihan tulee lapsuus mieleen ;) Hei, mä lähetän sulle pian sen "Universal Eye"-atc:n ;) Mukavaa päivää sinne teille!
Sanna, Eli ei kovinkaan vanha vielä. Hih. Omanihan oli vajaa 40 v sitten! :D
Punainen taitaa olla se eka väri. Ihana punainen ja rakas
Oranssia en tiedä. Voiko olla että olisi eri merkkinen? Tiedän oranssia vain kastelukannuissa ja sumutinpulloissa olleen sekä muita esineitä. Voin olla toki väärässä. Tai sitten tuo punainen vaan muuttui muistoissasi ? Hih. Mysteeri ratkaistavaksi
Toki eväillä maistuu hyvältä vaikka olisi mitä.hih. niin se vaan maitokin muuttuu. Lasista ei ollenkaan yhtä hyvää. Heh
Punaisen kerhopullon klaani. Hih.
Ihanaa ! Laitoin meiliä sinulle
KataMaria sanoi…
Tuollainen kerhopullo on mullakin ollut. Oishan ihan legendaarista hankkia taas sellainen omille retkille. :)
Nanna sanoi…
Minäkin kävin kerhossa ja pulloni oli punainen:) Meillä on kotona yksi sellainen vanha punainen pullo mutta siitä puuttuu korkki.
Sen lisäksi, ettei näköjään kännykkäni VASTAA-kohta toimikkaan, vaan kommentit tulevat normikommentteina allekain, vastataan nyt sitten samalla tavalla allekkain toisillekin. ;(

Kata, Ehdottomasti! Eihän nämä edes maksa kuin sen alle 3€ kappale. Ei paha!
Nanna, katsoppas tämä linkki: http://www.plastex.fi/tuotteet/varaosat/kierrekorkki-28-mm-valkoinen.html

;)
Anonyymi sanoi…
Minulla oli pienenä punainen :)
Tiia. Sevitin mysteerin. Kyllä on voinut olla oranssikin kerhopullo sinulla, sillä Plastexin alkuaikoina väriskaala oli vähän kaikkea. Myös oranssia. Nyt taskumatteja on neljää eri väriä.