Marjapiirakkaa ja onnen hippusia

Aina sekään ei onnistu, että etukäteen ajastaisin postaukset tänne. Taukoja tulee väkisinkin ja se on minun vain hyväksyttävä. elämä on. toisaalta, en minä siihen kuole, vaikkei joka päivä blogia avattaisikaan. On pakko kasvaa ja antaa itselle armoa. voin kuitenkin kertoa, että unelmien toteutuminen on aina mahdollista, myös silloin, kun uskoisi kaiken olevan mahdotonta. Kerron hyvin pian lisää.. 

Kissat

Mitä sitten olen tehnyt nämä hetket, kun blogi on uinunut kauneusunia?
Olen ulkoillut! Kyllä! Ihan oikeasti! yhtenä päivänä ulkoilin 2 tuntia ja siitä lisää tuonnempana. Se oli ihanaa! Raitista ilmaa, metsä, ötököitä ja kanervan tuoksua...
Sitten olen ollut todella kipeä. No, odotettavissa oleva seikka. 

juhlakortti

Olen askarrellut korttirintamalla ja tilaustyönä tämä 70-vuotiskortti. Lisää tulen tekemään ja sitten esittelen nekin täällä sinulle.

mascarponemansikkapiirakka
Meillä kävi vieraita kauempaa ja tarjosimme heille mm. mansikka-mascarpone-piirakkaa. Ohje TÄÄLLÄ. todella maukasta, mehevää ja mansikkaista. 

lakanasetti
Optimistisen ja energisen Katjan blogista voitin pussilakanasetin. Ihana setti. Yhtä energinen ja iloinen kuin antajansakin. Ihanaa pientä onnen hippusta siis mukana, vaikka välillä elämä onkin ankeuttajaa puolillaan. Onneksi vain puolillaan, sillä toinen puoli on parhautta. 

Ja koska Elokuu on jo hyvällä mallilla, on elokuun arvonta tulossa ihan.. Seuraavassa postauksessa! 

Kommentit

Mä aina nostan hattua niille jotka jaksaa postailla joka päivä. Mulla tekee välillä tiukkaa tuo joka toinenkin päivä.
Voi miten herkullisen näköinen piirakka, maistuis todellakin myös mulle :P
Aurinkoista viikkoa!
anneaulikki sanoi…
Ihan hyvin voit ottaa välillä kauneusunia , vallankin, kun tuloksena on noin ihana piirakka :) tuota pitää kyllä kokeilla , mascarpone on niin hyvää leivonnaisissa !
Joo ja mikä parasta. Löytyi laktoositon mascarpone, eikälä hintaa ollut kuin 20 senttiä enemmän tavalliseen verrattuna
KataMaria sanoi…
Älä stressaa postaus tahdista!
Näyttää herkulliselta tuo piirakka. :p
Ihana voitto. Oikein pirtsakka setti!