Kuulumisia

Tämä päivä on niitä päiviä, joita odottaa ja jotka eivät tuota pettymystä. Kun on asioita, jotka tuottavat mielihyvää, onnellisuutta, helpotusta ja samalla vatsanpohjassa kutkuttavaa jännitystäkin. Elämän kulkua emme voi etukäteen aavistaa ja se on hyvä niin. Haaveista voi tulla totta yhdessä hetkessä tai sitten se vaatii runsaasti ponnisteluja. Mutta kun se tilaisuus koittaa, on uskallettava ottaa kii ja hypätä niihin pyörteisiin.  

Lupiinit
Viime yön nukuin ihanaa Ruususen unta. Nukahdin hetkessä, heräsin rakkaani herätellessä ja otin aamulääkkeet ja nukahdin takaisin vielä hetkeksi. Sitten olikin aika nousta ylös ja käydä verikokeissa. Ekaa kertaa testasin tänään labran ajanvarausta, ja hyvin toimi. Itseasiassa jäin miettimään, onko heillä kellot etuajassa, vai härppivätkö etuajassa, että jos olisinkin paikalla, niin pääsisin aiemmin jo verta antamaan? Joka tapauksessa olin näytteet antanut 5-10 minuuttia ennen omaa aikaani. Ja ei, sinnehän ei ilmottauduta tiskiltä. 

Tänään minua eritoten ilahduttaa se, että pystyn istumaan ja kävelemään hieman pitempään, mitä muutamaan päivään. Esimerkiksi eilen jalkeillaolo oli hyvin hyvin vaikeaa, ja kiireellä piti vessareissutkin heittää ja takaisin vaakaan. No, sainpahan boksilta pois kolme leffaa...

Päivänkakkara

Blogin kimpussa on päivä mennyt ja olen tutkinut asetuksia, katsellut tilastoja ja miettinyt kaikenlaista itsekseni. Ihan hyvässä...
Nyt löydät Inspiksen myös blogit.fi-sivustolta! 
Blogin oikeassa reunassa on eri paikkoihin suora linkki, mutta hakusanoinakin voit käyttää esim. Inspiration, somanyinspiration tai Viltsumari.

Huomaathan, että blogini on edelleen nimeltään Inspiration, vaikka joissakin blogeissa näkee linkityksessä käytetyn "somanyinspiration-blogi"-nimeä. Osoite ei voinut olla Inspiration pelkästään, kun blogia loin, sillä kyseinen osoite oli jo varattu. Inspis taas on lyhennys.
Tällainen tietopaketti tällä kertaa. ;)

Mitä sinun päivääsi kuuluu? 

Kommentit

Onpa kiva kuulla, että sun päivä on tänään ollut parempi.
Täällä on paluu arkeen tapahtunut ja kaikki on oikeastaan aika OK!
Lady of The Mess sanoi…
Voi miten positiivinen postaus! Kiva kuulla, että olo on parempi - sillä kyllä säryt naista syövät!
Ihanaa elokuuta, Viltsumari <3
Susanna sanoi…
Kiva kuulla, että sait nukuttua hyvin. Paljon terkkuja ja voimahaleja sinne teille ♥
Tiia Koivusalo sanoi…
Upeaa että sait nukuttua ja hyvä olo, kyllä se vaan on ihmeellistä jos joskus hyvän yön unet nukkuu, miten se pääkin on silloin niin selkeä. :) Toivottavasti ensi yö menee yhtä mukavissa merkeissä. :)
KataMaria sanoi…
Ihana kuulla sieltä iloisia kuulumisia! :)
Kiitos tuosta blogit.fi vinkistä. ;)