Kosteat paikat

Meillä on viidakko, joka rehottaa valtoimenaan. Jonkun tarttes kitkeä niin Bambuja kuin Rönsyliljan versojakin. Se joku on varmaankin minä kunhan viitsisin. Onko sinulla koskaan sellaista hetkeä, että tiedät, mitä tehdä, muttet vaan viitsi? Vai olenko ainoa laiskiainen tässä maassa? 

kastelukannu

Kun niitä versoja ja kasveja ja kukkia ja kaktuksia ja kaikkia on niin paljon, tarvitaan tottahan toki kunnollinen kastelukannukin. Meillä oli ja on se tuolla jemmassa edelleenkin, eurolla ostettu iso kannu. Minun heikkoina hetkinä (lue=kivuliaimpina) se täyden kannun kantaminen on mahdotonta. Lisäksi se ruippasee kintuille, jos kallistan väärään suuntaan, sillä sen kahvassakin on reikä! MIKSI?! Kysynpähän vain. siksipä siksi järkevää olikin hankkia pienempi kastelukannu, joka ei %&* kintuille. 0,75 litranen pytty, kulkee yhtä lujaa kuin minä ja näyttävä kori takaa veden täydellisen kulun oikeaan suuntaan. Pinkki.. Täydellistä! 

Rosa kannu

Eero Aarnion suunnittelema sievä kastelukannu on juuri omiaan jokaiseen kotiin. Kastelukannu on taattua suomalaista designia ja laatua sekä juuri käteensopiva isolle ja pienellekin kastelijalle. Erittäin näppärä lahjaidea hänelle, jolla on vain pari kukkaa, hänelle, joka tahtoo olla äidin tai mummin kasteluapurina, hänelle, joka ei voi nostaa painavaa kannua tai hänelle, joka on laatutietoinen. Saa tätä kannua 5 litran kokoisenakin, eli pihalle ja puutarhaan. Värivaihtoehtoja löytyy ja huomaa myös sumutinpullovalikoimat!

Valitettavasti tuo videon nouto ei toiminut, mutta tässä linkki videoon, jossa itse Eero Aarnio kertoo tämän söpöliinin synnystä. "VIDEO"

Eero Aarnio

Kannun asento on yksi asia, joka heti kiinnitti huomioni. Kannu, joka on jo matkalla kastelemaan! HEI,  ODOTA MINUA!
Toimii todellakin! Tässä on nähty vaivaa sen eteen että kasteleminen on helppoa, nopeaa ja ettei kastelija itse saa vettä päällensä. Tuntuu kädessä sopivalta, kannun nokka stoppaa veden tulon niin, ettei ruippaa pöydälle kannua ruukulta pois nostettaessa ja helppo pitää puhtaana. Minä tykästyin heti. Tarkkasilmäinen huomaakin, etten edes kerennyt tuotelappua pois ottaa, kun jo olin kukille vettä antamassa. 

Puutarhan hoito

Kiitos plastex, kun tulit auttamaan yhteistyön merkeissä kukkien kasteluani. Nyt voin helpommin antaa elämän elixiiriä niin isoille, kuin vastasyntyneille viherkasveillemme. 

yhteistyössä Plastex

Kommentit

Muoto ja väri on kyllä kohdillaan tuossa kastelukannussa.
Monesti se itse tekemisen aloittaminen ottaa enemmän aikaa kun asian tekeminen, toinen laiskuri ilmoittautuu siis tässä :D
Anonyymi sanoi…
Kyllä mä joskus olen laiskuri, mutta usein johtuu siitä, että tekemistä on aina niin paljon, että vaikka tiedän jonkun homman odottavan vielä tekemistään en vain jaksa enää tehdä sitä muiden hommien päälle:D ihana kannu!
Sisko sanoi…
Ihmisillä on eri tavalla energiaa. Jotkut jaksavat enemmän. Jotkut tekevät kun on pakko, vaikka eivät jaksa. Eri asteista on myös se omassa päässä oleva vaatimus joka pyritään täyttämään. Toinen sekoaa jostakin tekemättömästä pikkuhommasta joka ei toista hetkautakkaan. Välillä on voimaa ja tarmoa kuin pienessä kylässä ja välillä olen se maailman laiskin mato. Perussairaudet ovat tyypiltään sellaisia , että vaikuttavat juuri näihin energiatasoihin ja mielialoihin paljonkin. Sitten kun kuulun vielä ryhmään luovat ja taiteelliset ja lienen jopa jonkinasteinen tarkkavaisuus/keskittymis-häiriöinen niin siinä on sellainen paketti, että mitään tasalaatuista tarmokkuutta ja ahkerointia on turha odottaa kenenkään. Kunpa oppisin olemaan vähän armollisempi itselleni. Juuri nuo itse asetetut odotukset ja etukäteen luodut suunnitelmat sekä ajatus siitä miltä tämä elämä näyttää muista, ovat kuin rikkaruohoja kukkapenkissä. Pitäisi hävittää!! Olla vaan ja tehdä just mitä huvittaa ja jaksaa ja nauttia arjen pienistä iloista!Olla surematta etukäteen murheita joita ei edes vielä oikeasti ole eikä tiedä tuleekokaan....