Kohti puhtaampaa hymyä ja aftatonta suuta

Käytin aikaisemmin tavallisia marketti-tahnoja hampaiden pesussa. Sitten hammaslääkäri alkoi suosittelemaan kerta toisensa jälkeen vaahtoamatonta Yotuelia ja kun lopulta luotin hammaslääkäriini, on Yotuel tullut suosikkitahnakseni.

yotuel

Ihan turhaan yritin vaalentaa kahvin tummentamia hampaitani markettitahnoilla. Keskustelu puhelimessa Yotuelin henkilökunnan kanssa sai vakuuttuneeksi siitä, että olen toiminut väärin. Ei ne valkaisevat tahnat poista tummentumia! Nyt sitten tummentumien poiston jälkeen olen jo kuukaudenpäivät käyttänyt valkaisevaa hammastahnaa. (Katso ylläoleva kuva)

Olen hämmästyksekseni huomannut, että ensin tosiaan tummentumat sain pois, nyt hampaiden pinta on vaalenemassa. Ei mitään nopeasti valkoisiksi telkkarin bling bling-luonnottomuuksiksi, vaan luonnollisesti ja kauniisti. Missään nimessä en tahdo näyttää luonnottomalta, joten valintani on Yotuel ja vaahtoamaton hammastahna.

Nyt kun olen taas tovin käyttänyt valkaisevaa, otan välillä takaisin tummentumia poistavan tahnan. tällä kertaa makuna on hurmaava Minttu . 

tummentumia poistava

Classic mintin valkaisuteho perustuu papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymin,( joka valkaisee hampaita), ja koivusta saatavan ksylitolin, (joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä), yhteisvaikutukseen.

Samala kun olen Yotueliin tutustunut, olen oivaltanut sen, että hampaan pesu tapahtuu kolmesti päivässä ja siitä onkin jo tullut rutiinia. Jos aikoo saada tehoa, on otettava härkää sarvista, tai tässä tapauksessa hammastahnaa harjaansa ja pestävä!

Viime kuussa arvoinkin kahdelle näitä hammastahnoja paketit, ja näin jaoimme hyvää muillekin. Kohti puhtaampaa hymyä ja aftatonta suuta. :)

ONKO YOTUEL SINULLE TUTTU?

Kommentit

Anne sanoi…
Olen kyllä kokeillut mutta ehkä myös toiminut väärin.Kiitos tästä tietoiskusta ja mukavaa iltaa!
Riitta Sinikka sanoi…
♥eipä ole tuttu, mutta varmaankin hyvä!
Nää siis oikeesti toimii. Mintun makuinen/tuoksuinen hammastahna on aina ollut mun suosikkini.
Anonyymi sanoi…
Kokeilin noita joskus ja teho oli ihan ok. Nyt olen käyttänyt denvit tahnaa ja se on mielestäni hinta-laatusuhteiltaan ollut paras! Suurin osa marketin " valkaisevista tahnoista" ei oikeesti valkaise vaan perustuu optiseen harhaan . Sininen/ violetti vastaan keltainen eikä tulos ole pysyvä millään tapaa.
Tiia Koivusalo sanoi…
Yotuel on vaan maailman paras!
Jaana sanoi…
Ystäväni on kärsinyt aftoista usein. Tampereella hammashoidossa hammaslääkäri suositteli myös Yotuel hammastahnaa. Hän on myös kokenut saaneensa apua ainakin aftoihin. Tuo on kyllä totta, että härkää on otettava sarvista jos haluaa valkoisemmat hampaat. Kolmesti päivässä pestyt hampaat tuovat minulle ainakin tunteen, että hoidan hampaitani. Hampaat on kuitenkin jatkuvasti kuormituksen alla syömisen takia. Tulee myös kalliiksi mikäli hampaita ei hoida ja menee vasta kipujen tultua hammaslääkärille.
Kiitos kommenteista jokaiselle. Hampaat ovat hyvin tärkeä osa meitä. Pitäkää hyvä huoli niistä