Käsitellen

Kun askartelen paljon, käteni kuivuvat jatkuvasta pesusta ja paperipölystä nopeasti. Käsivoiteita saa olla vähän väliä lisäämässä. Silti voi olla hetkiä, että käsiin tulee pieniä haavaumia. Myös leijonan kesyttäminen, eli kotoisammin sanottuna kissan kanssa leikkiminen, voi aiheuttaa käsille pientä problematiikkaa. Kuinkas sitten toimitaan, kun pitäisi upottaa kädet kirvelevään pesuaineveteen tai toimia ruuan valmistuksessa hygieenisesti? 

kertakäyttökäsineet

Otetaan tietenkin Hellapoliisinkin suosittelemat Akron EKO-kertakäyttökäsineet avuksi!
Eko-kertakäyttökäsineet ovat ilmastoystävällisiä hypridikäsineitä, elintarvikkeiden käsittelyyn valmistettuja ja turvallisia käsineitä, jotka eivät sisällä allergisoivia pvc:tä, vinyyliä tai luonnonkumia. On siis kumiallergikolle täysin sopiva tuote!

Huom! Kertakäyttöisiä pvc-muovituotteita ("vinyylimuovit"), jotka sisältävät tiettyjä ftalaatteja ei saa käyttää käsiteltäessä rasvaisia elintarvikkeita. Eko-kertakäyttökäsineet ovat turvallinen valinta!

Yksi pakkaus sisältää 100 kpl puuteroimatomia kertakäyttökäsineitä. Voit valita itsellesi sopivan kokoluokan. M on tyypillinen siro naisen käsi. Kuvissa vilahtaa L-kokoinen käsine minun kädessäni. 

kumiallergiselle sopiva

Eko-käsine soveltuu myös muihin kotitöihin kuten siivoukseen, maalaamiseen, hiusten värjäykseen yms. Myös aiemmin mainitsemaani askarteluun, jos vaikkapa käsittelen maaleja tai stanssaan papereista kuvioita tms mikä ei ihan niin pikkutarkkaa näpräämistä ole. yksi oiva tilanne tuli mieleeni, kun Murunen kävi mansikoita poimimassa talveksi. Marjojen siivouksessa kertikset käteen ja kädet pysyvät puhtaina!

Hellapoliisin suosittelema
 Pakkaus on näppärä avattava ja suljettava laatikko, jonka saa matalampaankin keittiön laatikostoon sopimaan. Ei vie siivouskaapin hyllylläkään tai korissa tilaa paljoa. Kuten kuvastakin huomaat, kompakti pakkaus ja silti todellakin 100 käsinettä sisällä! (Ok, kuvassa vielä 99. :D )

kurkku
Ruuan laitto on helppoa ja hygieenistä ihottumankin aikaan. Pienet haavaumat eivät haittaa. Samoin vaikkapa poiskuorittavalla lakalla lakatut kynnet tai hoitolakat, tai jos käsittelet lihaa tai kalaa!

siivous

Olipa astiassa astianpesuaine, rasvainen astia tai yleispuhdistaja, kätesi pysyvät kuivana ja puhtaana. Ei enää "mummoryppysormia". 

kissan ruokakuppi

Tahdotko pestä käsineet kädessä lemmikkien astiat? Kenties autotallissa mopon varaosat? Ehkäpä mökillä likahuussin? Valintasi on EKO-kertakäyttökäsineet Akrolta!

IHANAA!

Akron tuotteet on valmistettu suomalaisia varten. Tuotteet sisältävät siis luonnollisesti suomenkieliset selostukset, mutta myös ruotsinkielellä! Taikasieni sisältää lisäksi venäjänkielisen ohjetekstin.

akron tuotteita myy mm. K-Citymarket, Prisma, S-market, K-market, K-Supermarket, Starkki, Kodin1, Anttila, Kodinterra, Etola, Stockmann, Tarjoustalo-Tokmanni, K-Rauta, S-Rauta, Rautia, RTV, Euromarket, Mini-Mani, Veljekset Keskinen. Taikasienituotteita löytyy myös s-ryhmän verkkokaupasta osoitteesta foodie.fm. Tutustu myös Akron omaan verkkokauppa valikoimaan ja tee edullisia ostoksia kotiin, vieraslahjaksi tai vaikkapa tulijaisiksi mökille!

Tykkää myös TAIKASIENI-facebook-sivustosta!

Yhteistyössä akron kanssa

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Hyvä hyvä kun muistutit näistä, olen ajoittain ostanut, mutta nyt taas unohtanut.

Ihania unia <3
Mä käytän kertiksiä kun maalailen ja kuorin perunoita. Nää on kyllä tosi käteviä.
Mukavaa alkavaa viikkoa!
Salka sanoi…
Nämähän kuulostavat näppäriltä, täytyypä muista ostaa!
Tiia, monessa mukana nämä käsineet. Kauniita unosia
Outi, tulee käytettyä askartelussakin. Just maalit ja musteet. Leimailussakin. Helpommalla pääsee, ei tartte liuottimilla käsiään huuhdella.