100% Luonnosta, Näitä kehtaa käyttää

madara

Madara on luonnonkosmetiikasta ehdottomia suosikkejani, sillä Madaran laatu, tuoksu, toimivuus ja hinta ovat kaikki kohdallaan. En ole vielä kertaakaan törmännyt Madaralla tuotteeseen, josta en pitäisi tai mikä ei minulla toimisi.

MÁDARA on Latviasta kotoisin oleva luonnonkosmetiikan brändi. Latviassa kukat saavat vielä kukkia ja ruoho kasvaa, toisin kuin monessa muussa maassa. Muistankin katsoneeni lentokoneen ikkunasta häämatkallamme, kuinka valtavia kukkaniittyjä (lue=viljelyksiä) Latviassa oli! MIELETTÖMIÄ!

deodorantti

Kun sain testaukseen Madaran deodorantin, tunteeni olivat ristiriitaiset. En käytä pallodeodorantteja, koska niistä kainaloni ovat aina ärtyneet näpyille ja alkaneet kirvellä. Hien haju ei ole ollut poissa, vaan on sekoittunut ikävästi hajusteisiin ja vään kaikkea muutakin ikävää. Olipa sitten maitokaupan dödö tai luonnonkosmetiikkaa. Voisiko siis Madara olla erilainen? 

Vastaukseni on: Kyllä voi! 

luonnonkosmetiikkaa
Ruohonjuuren verkkokauppa tarjosi minulle tilaisuuden testata Madaran pallodeodoranttia. Olen nyt useamman viikon jo käyttänyt tätä ja alusta saakka kainaloni ovat olleet ehjät sekä terveet eikä hien haju ole puskenut pintaan. Mitään hajucoctailiakaan ei ole päässyt syntymään. olen siis puhtoinen ja onnellinen! Kerrassaan hämmentävää löytää pallodödö, joka ei pistä kainaloitani jo eka kerrasta liekkeihin! 

Miksi sitten Madara ei minua allergisoi? Deodorantti on alumiiniton, ja se sisältää tehokkaan hajuja ehkäisevän BIO-seoksen eteeristä palmuruusuöljyä sekä kasviuutteita. Nämä luonnolliset, ja ihan tavanomaiset ainesosat kosteuttavat kainaloideni ihoa ja parantavat sen vastustuskykyä. ei tässä se ihmeellisimmistä asioista ole kyse.

Deodorantti on VEGAANI, Pähkinätön, Gluteiiniton, Natural & Organic ECOCERT, Eläinkokeeton.
Deodorantti ei myöskään tahraa, eikä illan päätteeksi varise valkoisena jauheena syliini.
Se sisältää balttialaisia kasveja – mäkikuismaa, piharatamoa sekä kamomillaa. 

Olen levittänyt aamuisin puhtaalle iholle Madaran deodoranttia ja se on pitänyt hehkeänä koko päivän. Ei, en ole urheilija, joten en tiedä hikilenkistä mitään. tiedän vain oman käyttöni tehokkuuden. Voin suositella mennen tullen! 

Samoin voin suositella karkkipäiväksi Crazy Rumorsin huulivoiteita!

spiced chai


Ruohonjuuren valikoimasta löytyvät myös herkulliset pikkunamuset, Crazy Rumorsin MAUKKAAT huulivoiteet. Juu, oli ihan pakko tehostaa sanaa maukkaat, sillä näissä huulivoiteissa ON makua ja tuoksua ja niin namuja niin namuja! 

Näitä kehtaa käyttää itse tai laittaa lahjaksi. ajattele vaikka kirjeess kaverille, kummilapselle tai kuinka olisi kutsu teelle?! Spiced chai on kuin kupponen teetä parhaan ystävän kanssa! 

raspberry sherbet

crazy rumors

Vai maistuisiko mieluummin vadelmasorbetti treenien jälkeen?

Bubble gum

natural lip balm
Crazy Rumorsin huulivoiteet kuuluvat luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja ovat siis 100 % luonnollista tuotetta. Esimerkiksi kuvan Purkan makuinen huulivoide on hoitava ja helpostilevittyvä luonnollinen huulirasva, jossa makean purkanmakuinen tuoksu houkuttelee lipaisemaan uudelleen ja uudelleen. Eläinkokeita ei näihinkään käytetä. Huulivoiteiden takana on ihana kosteuttava sheavoi.
Tällä hetkellä Ruohonjuuren verkkokaupasta löytyy 7 eri makuvaihtoehtoa! Ole nopea!

yhteistyössä ruohonjuuren kanssa.

Kommentit

Olen aiemminkin törmännyt Madaran tuotteisiin jossain blogissa. Googlailin löytyisikö meiltä myynnistä (Usa), mutta Amazoniltakin löytyi vain pari tuotepakettia. Kyllähän hyvän dödön löytäminen on kuin lottovoitto :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Tuo dödö on hyvä, harvinaisen hyvä. Mulla on sellaiset hikikainalot ettei oikein mikään sovi, mutta tuo sopi. Käytän sitä parasta aikaa. :) Nuo huulivoiteet niitä on niin pakko käydä tuoksuttelemassa. :)
Meillä tytär kerää kaikenlaisia huulirasvoja, eri värisiä ja tuoksuisia :)
Tuota ehkä pitäisi itselläkin kokeilla. Hajun poissa pitämisessä ei kaikki dödöt onnistu :)
Eeva sanoi…
Hih, kirjoittelin jokin aika sitten myös blogiini noista Crazy Rumorseista, jotka todellakin ovat _maukkaita_! :)
Johanna, toivottavasti saat Madaraa käsiisi, sillä onhan se vaan niin ihana tuotemerkki!
Tiia, Ihan parhaat huulivoiteet kaikin puolin
Outi, tässä siis tyttärellesi ihan huippuja keräilykohteita. Näitähän on pilvin pimein eri vaihtoehtoja
Katja, olen samaa mieltä. Ei kaikki dödöt pelitä.
eeva, todellakin ovat ihania. Nam! :D