Savvy minerals-mineraalimeikit


Ajatella, että 4 vuotta on kulunut jo siitä, kun astelimme rakkaani kanssa maistraattiin ja meille kerrottiin kauniita asioita rakkaudesta ja sitoutumisesta toisiimme, sekä saimme ihanat kultasormukset sormiimme. Kukaan ei tiennyt, että olimme juuri rekisteröityneet ja reissu, jonka teimme välittömästi, olikin häämatkamme. Voi ihana, kuinka täydellistä kaikki oli meidän mielestämme. 

Meillä oli neljäs virallinen hääpäivä huhtikuussa alkukuusta, se ensimmäinen kahdesta. Toinen hääpäivämme oli vuosi sitten, kun saimme avioliitolle luvan kultasormusten sinetöidessä avioliittomme. Onnellisena rakastavana vaimona en voisi parempaa toivoa, kuin juuri tuon oman vaimoni. Murusen. 


Juhlistimme hääpäiväämme ja kävimme ulkona syömässä ja kakkukahvilla. Kotona nostimme maljat vielä toisillemme ja yhteiselle tulevaisuudelle. Ulos lähtö toki teetti omat temppunsa, mutta hyvin selvittiin Murusen ja kemiallisen avun kera. 

Tuollaiseen päivään halusin näyttää kauniilta, enkä missään nimessä sairauden riuduttamalta harmaalta peikkotukalta. Niinpä avasin Savvy Mineralsin meikkipakettini, jonka muuten sain näytteitä täynnä tutustumista varten Oljymme.fi-sivuston kautta Young livingiltä. Savvy minerals-kosmetiikasta on olemassa luomivärejä, Eyelineria, huulipunia, huulikiiltoja ja paljon paljon muuta. Katsotaan, mitä minulla on esiteltävänä sinulle.


Oooi, paljon ihania pikkupurkkeja ja yksi iso pullo. Tämä pakkaus on oikea kosme-aarrearkku! 


Valitsin kaikki meikit ja sävyt Oljymme-sivuston kautta jo läheiseksi tulleen Kirsin kanssa. Jos sinä innostut Savvy Mineralsin kosmetiikasta, käy tutustumassa Oljymme.fi sekä samalla Valovoimaa uhkuvaan sivustoon, jota Kirsi työstää parhaillaan.
Voit valita haluatko jäseneksi Young livingiin ja saada hyviä etuja siitä. Suosittelijan voit valita läheltäsi, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Tai sitten vain sovitte kenen kautta tilaat kosmetiikan ja samalla vaikka eteeriset öljytkin. Suosittelen!

Minulla Savvy Minerals-meikki pysyi paikallaan koko päivän! Ottaen huomioon, että liikuin, tuskanhiki oli välillä päällä ja välillä palelinkin ja lääkkeethän tekevät iholle omat haasteensa pitkäkestoisesti käytettynä. Eipä kuitenkaan tarvinnut pelätä meikin pettämistä! Tämä on tärkeä seikka ja harvemmin näin käy! Vähintään joutuu lisäämään väritöntä tai värillistä puuteria, mutta eipä Savvy Mineralsilla tarvinnut! WOHOO! Savvy Mineralsin meikit soveltuvat hyvin herkälle iholle, eikä niitä ole testattu eläimillä.
 • Aloitin meikkaamisen Savvy Mineralsin mineraalimeikkipohjalla, jonka sävytin itse. Käytössäni oli Cool No 2 sekä Warm No 1. Meikkipohja on niin kevyt ja pehmeä, ettei sitä meinaa edes huomata, mutta silti se peittää pieniä epäkohtia kasvoilta ja saa upean sävyn aikaan kasvoille. Häivyttää myös ihohuokosia. Mineraalimeikkipohja kirkastaa ihoa ja imee ylimääräistä talia itseensä. Näin kasvot pysyvät kauniina koko päivän. Ja mikä tärkeää myös, niin se parantaa luonnollista kauneutta.

  Voit käyttää niin juhlameikin pohjana kuin yksinään luonnollisemman ilmeen luomiseen, sillä tuote on kerrostettava eli tarvittaessa sävyä voi vahvistaa lisäämällä sitä hieman. Sinun ei ole mikään pakko sekoitella eri sävyjä keskenään, vaikka minä niin teinkin. Jos sinulle sopii jokin sävy suoraan kymmenestä vaihtoehdosta, niin se on siinä. Minun oli tosiaan häivytettävä harmautta ja kalpeutta ja saatava aikaan sävy, joka tukee muutenkin kasvojeni ilmettä.  
Vinkki: sekoita mineeaalimeikki suoraan meikkivoiteeseesi ja saat suosikkikasvovoiteestasi sävyttävän voiteen! 

 • Käytin SM;lta myös mineraalipuuteria. Veil-puuterin läpikuultava, valoa heijastava mineraalipohjainen koostumus on helposti levittyvää ja valoa heijastavaa. Sillä voidaan korostaa eri kohtia kasvoissa, häivyttää pieniä juonteita ja ihohuokosia ja saada kuulas viimeistely kaikille ihon sävyille. Kaiken lisäksi mineraalimeikkien etuna on se, että se levittyy tasaisesti ja helposti samalla, kun se häivyttää ihon pieniä virheitä ja epätasaisuuksia, myös hienoja juonteita ja ryppyjä. Huipputuote! Mineraalipuuteri pidentää meikkipohjan kestävyyttä samalla, kun tekee osaltaan oman työnsä kasvojen hehkun suhteen. 
 • SM Bronzer -aurinkopuuteri oli seuraavana vuorossa. Aurinkopuuteri eli bronzer, korostaa parhaita puolia kasvoilta ja antaa terveen ja ruskettuneen näköisen ihon hehkun olipa kesä taikka talvi. Aurinkopuuteri sopii erinomaisesti kasvojen varjostukseen ja sitä voi myös sekoittaa toisen sävyn kanssa, jos valikoiman sävyt eivät ole täysin sinulle mieleen. Esimerkiksi talvella ja kesällä ihomme ovat eri sävyiset.

  Olen aiemmin käyttänyt ainoastaan kivipuuterina aurinkopuuteria, joten ilokseni yllätyin, että sävy Crowned all over on täydellinen minulle. Se levittyi ihanasti iholle ja toi hehkun kasvoilleni. Lisäksi tuote on kerrostettava. Ei sisällä talkkia, vismuttia, parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja tai synteettisiä hajusteita! 

 • Enää puuttui ns. pohjatyöstä poskille puna. Sen sai aikaiseksi Blush eli poskipuna. Minun kasvoille sopiva on sävy; I Do Believe You're Blushin'. SM Blush antaa ihanan luonnollisen hehkun ja terveen säteilyn. Muutenkin SM-meikit tuntuivat luonnollisen kauniilta ja niin, että sama nainen oli peilissä, mutta entistäkin säteilevämpänä ja viimeisteltynä. Mineraalimeikillä sain tehtyä ehdottomasti parhaiten juhlameikin, joka ei ollut kosmetiikka-maski samalla. Poskipunan ainesosat on jauhettu erittäin hienoksi jauheeksi, jota on helppo levittää siveltimellä. Savvy mineralsin meikithän nimenomaan on paras levittää hyvillä mineraalimeikeille tarkoitetuilla siveltimillä. Esim. meikkimuna ei antaisi samanlaista kevyttä touchia, mitä sivellin. Myöskään sormilla on TO-DEL-LA hankala saada hyvää lopputulosta aikaiseksi. Sanoisinko mahdotonta? Savvy Minerals Blush -poskipunaa on saatavana kolmessa eri ihonsävyihin sopivassa, luonnollisessa värissä. Omani on niistä keskimmäinen. Ja jos siveltimiä tarvitset, niitäkin Savvy mineralsilta löytyy ja juuri näille meikeille tarkoitettua mallia. Niitä minulla ei ole, sillä sivellinvarastoni on entuudestaan loistavassa kunnossa. 


 • Kun pohjatyö ja korostus/varjostus oli saatu tehtyä, oli aika siirtyä silmien meikkaamiseen. Siinä kohtaa esiin asteli trio Savvy Minerals Eyeshadow -luomivärejä. Valittavana olisi 8 luonnollista sävyä, joista minulla oli käytettävissä kolme. Käytän normaalistikin silmien meikkaamisessa kolmea luomiväriä.

  Sisänurkkaan laitoin vaaleinta sävyä, Wanderlust, keskelle Spoiled ja ulkoreunaan tummin minulla olevista, eli Determined. SM-luomiväriä voit käyttää hienovaraiseen korostukseen tai voimakkaaseen meikkiin. Luomivärit on valmistettu erittäin hienoksi jauhetuista mineraaleista, joten ne kestävät pitkään ja niiden levitys on helppoa. Lisäksi jokainen mineraaliluomiväri on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ilman täyteaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Jokaisessa sävyssä on runsaasti väripigmenttiä, jota on helppo sekoittaa ja kerrostaa halutun ilmeen luomista varten. Itse käytin siis kolmea luomiväriä erillään toisistaan, mutta upeasti toisiinsa sulautuneena häivyttäessä rajoja. 


 • Kulmakarvat nypittyäni kuosiin käytin niihin Multitaskeria, mikä on runsaspigmenttinen monikäyttöjauhe. Tämä syvän tummanruskea sävy toimii niin silmänrajauksessa, luomivärinä kuin kulmien muotoilussakin. Kulmiini se oli juuri oikeanlainen, luonnollinen. 


 • Tämän jälkeen ei enää ollutkaan muuta, kuin huulet, jotka huusivat hoivaavaa sävyä yllensä.Siihen tarkoitukseen aarrearkusta löytyi kuin tilauksesta Lip Gloss, huulikiille, jonka sävy minulla oli Embrace. Huulikiilteitä on saatavana kahta sävyä ja huulipunissa lisänä neljä ihanaa sävyä.

  Huulikiilteellä voit tehdä joko luonnollisen läpikuultavan tai puolipeittävän värillisen lopputuloksen sekä lisää kiiltoa riippuen siitä, paljonko kiillettä käytät. Minulla kiille riitti sopivasti läpikuultavaan sipaisuun, joka loihti myös ihanan kiillon, kosteutti ja pehmensi huulia ja mikä erityisesti hämmästytti, niin sai näyttämään huulet täyteläisemmiltä. Olkoonkin, että huuleni ovat täyteläiset jo entuudestaan.

  Vinkki: Käytä huulikiiltoa lempi huulipunasi päällä lisäämään kiiltoa ja antamaan uuden kosketuksen sävyvalintaasi. tämä on kikka jota minä käytän usein.
 • Lopullisen viimeisen silauksen antoi postauksen alussa näkynyt pullo, joka sisältää puhtaista eteerisistä öljyistä, kivennäisaineista ja täysin kasviperäisistä ainesosista valmistettua Misting Spray -suihketta, joka tehostaa meikkipohjan peittävyyttä sekä ravitsee ja virkistää ihoa. Minä siis tavallaan kiinnitin tällä meikin, mutta ilmeisemmin oikeaoppisesti tätä käytetään siveltimeen suihkautettuna, jonka jälkeen siveltimeen otetaan mineraalimeikkiä ja levitetään kasvoille. Oikeastaan monikäyttöinen, sillä myös tuo minun käyttötekniikka toimi! Toisinsanoen saamme Savvy mineralsin ihanista meikeistä kosmetiikka-ympyrän. Ympyrä sulkeutuu tällä mistillä. Voit suihkauttaa mistin siis lopuksi tai oikeaoppisemmin jo alusta alkaen. 
Mistin edut ja ominaisuudet:

 1. Mahdollistaa tarkemman mineraalimeikkien levityksen
 2. Puhtaat eteeriset öljyt ravitsevat ihoa
 3. Rauhoittaa ja virkistää ihoa
 4. Suihkeen tuoksu vahvistaa itseluottamusta
 5. Valmistettu 100-prosenttisesti luonnosta johdetuista, kasvipohjaisista ainesosista
 6. Vegaaninen koostumus
 7. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä väriaineita

Minulla ei siis ole näitä Savvy mineralsin meikkejä tämän enempää, mitä nyt kertameikkiin hääpäiväksi riitti, mutta olin niin sanoinkuvaamattoman tyytyväinen lopputulokseen, että haaveilen oikean kokoisista tuotteista ja siitä, että nämä olisivat jatkuvasa käytössäni. Voin siis suositella vilpittömästi. 


Kokeilin tätä mistiä ihan siltäänkin, sillä mistit ovat tuotteita, joilla voidaan raikastaa olemusta myös meikittäkin. Itseasiassa minulla on joka kesä käytössä mistejä raikastamaan kasvoja, mutta ne ovat sellaisia marketti-versioita. SM mistiin niissä on se ero, että SM mistin incissä löytyy kohta:  100-prosenttisesti puhdas eteerinen öljy. Vastaavaa ei ole markettien misteissä vastaani tullut. Eteerinen öljy on se, joka saa itseluottamuksen vahvistettua. 

Käytän säännöllisesti diffuuserissa eteerisiä öljyjä, joten tiedän vuosien kokemuksesta jo, että ne toimivat meidän mielen ja kehon parantajina ja hyvinvointia lisäävinä. 

Parannuksella en tarkoita kuolemattomuutta, eikä niitä missään nimessä käytetä lääkkeen sijasta, vaan ainoastaan hyvinvointituotteina. Jos siis esimerkiksi kärsit itsetunto-ongelmista ja saat vaikkapa masennuslääkkeitä, ei tämä misti korvaa niitä. Tämä on ainoastaan siinä sivussa lisänä tuomassa luonnollisen hemmottelun aistien kautta. Siis mitä voin lisätä? 
Ainakin sen, että meikki pysyi täydellisenä kasvoillani koko päivän! Se ei varissut tai päästänyt kamalaa rasvoittumista ja kiiltoa läpi. Jos Oscareita jakaisin meikkien suhteen niin Oscarit saisi 
 1. mikä toimii parhaiten koko päivän
 2. kestää kasvoilla
 3.  rasvaa läpäisemätön
 4. luonnonkaunis
 5. keveys
 6. mineraalimeikki
 7. vegaani
 8. herkälle iholle sopivuus...

  Voi että.. Näitä haluan lisää!

  Ja tosiaan, Oljymme.fi-sivuston kautta löytyvät myös eteeriset öljyt. Suosittelenkin kokeilemaan JOY:ta sekä Citrus Freshiä. Ne ovat nyt olleet meillä eniten käytössä ja tuovat kevään lähemäs jo meitä. Talven suosikki Boswellia carteri eli Francinsense, sai väistyä. 


Joy on ylellisen eksoottinen sekoitus magneettista energiaa ja iloa. Tuoksu tuo mieleen hajuveden tai kölninveden, mikä viettelee ja kohottaa mielialaa. Bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni, sitruuna, korianteri, mandariini, jasmiini, jalosauramo, palmarosa sekä ruusu loihtivat kertakaikkisen houkutuksen, jota vain harva voi vastustaa.

Citrus Fresh sen sijaan rentouttaa ja rauhoittaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Kyseessä siis koko perheelle sopiva eteerinen puhdas öljy. Citrus Fresh on runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä öljy, joka tukee immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä sekä vahvistaa hyvinvoinnin, luovuuden ja ilon tunteita. Se myös puhdistaa ilmaa.Citrus Fresh on yhdistelmä  appelsiinia, tangeriinia, mandariinia, greippiä, sitruunaa ja viherminttua.

Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 72 tunnin aikana. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi kaikkien eteeristen öljyjen käytöstä. 


Hääpäivän meikin sain lahjaksi ystävältä, joka toimii Young living-tuotteiden edustajana Oljymme.fi-sivustolla ja pian omat sivut valmiina Valovoimaa-sivustolla . Löydät Öljymme myös Facebookista.

Tuotteet lahjoja

8 kommenttia:

 1. Niin se aika rientää:) Onnea teille ja rakkautta. Meidät myös vihittiin maistraatissa mieheni kanssa 27.04 ja teimme pikku reissun ihan vaan Tampereelle (Laatu aikaa ) Olemme olleet jo 10 vuotta yhdessä ja nyt päätimme sinetöidä liittomme :) Juu ja ihanaa Vappua sinne koko poppoolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla! Onnea 10 yhteisen aviotaipaleenne vuodesta ja lisää onnea tulevaan.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut hääpäivänne johdosta ja monen monta rakkauden vuotta teille lisää <3

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea hääpäivän johdosta halauksen kera! <3

  VastaaPoista
 4. saman tyylistä kun avon miks kaikki pitää tilata välikäsien kautta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit toki liittyä jäseneksi itse aivan niinkuin verrattuna verkkokauppaan rekisteröimisen tavoin. Voit sen jälkeen tilata itse suoraan vaikka kotiovelle saakka tuotteet halutessasi. Tarvitset ainoastaan toisen jäsenen jäsennumeron ensin rekisteröitymiseen, jossa Puhumme- ja Valonvoimaa-naisetvauttavay mielellään. Jäsenenä saat myös tuotteet 24% halvemmalla, joten harkitse toki tätä vaihtoehtoa jollet tahdo tilata suoraan edustajalta. Edustajat voivat neuvoa ja auttaa sinua kysymyksissäsi ja suositella ne sinulle sopivat sävyt. En olisi itsekään tajunnut kaikkia niksejä ilman edustajan neuvoja.
   Se mikä esim just Savvy mineralsin tuotteissa eroaa markettituotteista niin Savvyn tuotteet tulevat suoraan Hollannin tehtaalta tilaajalle joka antaa ne vaikka sinulle ellet itse ole se jäsen-tilaaja. Marketeissa tehdas toimittaa tukkuun, jälleenmyyjille, montako rekkaa matkoilla lie ees taas kulkee loppupelillä ja marketit maksettavat tuotteissa vielä liiketilat, sähköt, työntekijöiden vakuutukset ja palkat... mitä kaikkea. Siksi mitä.siorempaan saan tuotteen itselleni, sen halvempi se on.
   Toivottavasti vastaus avasi sinulle sitä mitä kysyit.

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Fortnite kortti ja paketti pojalle

Kysyn joka vuosi kummilasteni lempi hahmoja, jotta voin tehdä asiaan kuuluvan kortin. Isoveljeni poika ilmoitti tykkäävänsä vain ja ainoa...