Naistenpäivän kaloriton herkku

Naistenpäivää vietetään tänään kansainvälisesti. Tämä päivä on ollut kansainvälisen naistenpäivän päivä jo 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Perinteen mukaan miehet kunnioittavat naispuolisia läheisiään, kuten äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään, työtovereitaan ja muita läheisiä naisia kukilla tai muilla pienillä lahjoilla. Siitäpä sainkin idean esitellä oikean naisten herkkupaketin, jossa ei ole kaloreita. 

Aubrey ja Kivvi ovat molemmat luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä ja ihanaa laatua. Tykkään monipuolisesta valikoimasta molemmilla ja niin ihanan herkullisista tuoksuista. Waku organicsin valikoimasta olen vuosien varrella hankkinut näitä(kin) namusia ja monta niistä täällä blogissakin esitellyt. Mikäs siis esitellessä lisääkin, kun tiedän, kuinka ammattitaitoinen ja asiakasta arvostava yritys on kyseessä.

Aubrey-Organics on Yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkan valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1967. Aubreyn luonnon kasvipohjaiset ainesosat auttavat huolehtimaan hiuksista ja ihosta. Eläimillä ei ole tuotteita testattu.


Aubreylta valitsin tähän postaukseen kaksi tuotetta. Toinen on puhdistuspyyhkeet ja toinen shampoo matkakoossa. Mieto rauhoittava puhdistusliina poistaa niin meikit kuin liankin esimerkiksi matkoilla tai käytä vaikka helteellä kosteuspyyhkeinä. Jättää ihon silkkisen pehmeäksi sekä kevyesti kosteutetuksi.

 Aubreyn shampoissa on ihania erilaisia vaihtoehtoja, joista matkakokoiset toimivat täydellisesti matkoilla ja mökillä, kun muutenkin kantamusta on riittävästi. Pienet pullot eivät vie liikaa tilaa kylppärissäkään ja riittoisat tuotteet kyllä kestävät käytössä ihan kivasti. Onhan näitä shampoita Wakulla normaalikokoisinakin, ihan niinkuin hoitoaineitakin. Minulla tämä ihana pinkki pullo on Aubrey Swimmers syväpuhdistava shampoo, joka puhdistaa kloorin ja muotoiluaineen jäämät ja normalisoi hiusten pH: tasapainoa. Estää samalla harmaiden ja vaaleiden hiusten sävymuutoksia.

Kivvi-tuotteita koristavat Latvian metsien ja puutarhojen marjojen ”helminauhat”. Ne sisältävät aitoa elämän eliksiiriä; runsain mitoin vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja – jopa iloa, kuten tämä vartalomarmeladi vaikkapa. Lisänä on eksoottinen ja tavattoman arvokas kiivi, josta brändi on nimensäkin saanut.

Tuo ihana lasipurkki kuvan keskellä on nimensä mukaisesti herkullista Mummy Tummy-vartalo MARMELADIA! Silloin, kun ekan kerran pääsin vartalomarmeladia testaamaan, olin myyty. Näihin tulee oikeasti himo, ihan tuoksun vuoksi, ja samalla kun tuoksutat namusia, tekee itse tuote hyvää vartalollesi. Wakulta saa erilaisia vartalomarmeladeja, myös pienemmissä käsilaukkuun mahtuvissa purkeissa. Minulla tämä Mummy tummy on pinkkiä marmeladia, joka käsissä lämmetessään muuttuu öljymäiseksi ja helposti imeytyväksi. Mummy Tummy vartalomarmeladi kosteuttaa syvältä ja ravitsee ihoa, parantaa ihon sävyä ja häivyttää raskausarpia. Sisältää iltahelokkiöljyä, joka kosteuttaa erittäin tehokkaasti ja auttaa ihoa pysymään joustavana. Sopii myös erittäin herkälle iholle.

Mitäpäs sanot, olisiko sinun mieleen tällainen herkkupaketti vai tykkäätkö enemmän syötävästä herkkupaketista? 

Kuinka sinua hemmoteltiin, tai kuinka sinä hemmottelit naisväkeä? 

Tuotteet Waku organics, blogitestiin

Kommentit

Tuollainen body marmelade olisi kyllä ihana. Tänään hemmottelin työkavereita itsetehdyillä pikkuleivillä. Omalta mieheltä sain rutistuksen, rakkauden tunnustuksen ja taputuksen pepulle :)
Ihania lahjoja kaikki, Outi. Hellyys <3
Mua hemmotellaan vielä illalla, kun töiden jälkeen muru toi meille molemmille ruuat ja tulppaanit. Itsehän en pääse yksin noin vain kauppaan.
Tuta sanoi…
Herkullisilta näyttävät.. minä tykkään mollemmista, syötävästä sekä iholle tarkoitetuista! Hyvää Naistenpäivää myös sinulle♥
Lady of The Mess sanoi…
Minulle kelpaavat kyllä molemmat herkut - tosin niitä makeita ei nyt ekopaaston aikaan ole lupa nauttia;)
Ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle <3
mummo sanoi…
Molemmat kelpaisivat, nämä kalorittomat toki terveellisempiä.
tuta, suosittelen kokeilemaan noita marmeladeja eritoten, sillä ne ovat kuin karkkia, mutta keholla.
LOTM, Ekopaasto tekisikin hyvää.
Mummo, aubreyn shampoissa on ihana tuoksumaailma, mutta marmeladit vievät voiton kaikista. Suosittelen