Lahjaksi nukke ystävälle

Ystäväni syntymäpäivä läheni ja koska ystäväni oli vastikää käynyt läpi melkoisen mankelin elämässään, halusin ilahduttaa häntä ja antaa hänelle syntymäpäivälahjan, jolla olisi sanoma ja jossa olisi sitä jotain. Jotenkin erilaisen, mitä hän ei osaisi odottaa. Mutta mitä se voisi olla!?

Ennenkuin edes tiesin etsiväni jotain tiettyä, netissä vastaani tuli 1/6 kokoa oleva nuken pää, eli ns. "Barbie-kokoa", mikä näytti kuin ilmetyltä ystävältäni. Se minun oli pakko saada! Niinpä tilausta tekemään.

Tästä lähdin liikkeelle:


Hankin nuken pään, vartalon ja juuri täydellisen kukkamekon ulkomailta tilaamalla. Kaiken muun tein itse.


Koska ystäväni täytti vuosia, tein miniatyyri postikortin nuken syliin. Tekstit peitin tästä kuvasta, mutta kirjoitin onnitteluviestin kortin sisäpuolelle. Ihan noin pientä stanssia minulla ei ole, joten piirsin, leikkasin, liimasin ja koristelin itse sisäpuolellekin "oikean muotoisen" labelin. Toki myös kortin muut yksityiskohdat olivat pientä, kuten pitikin olla.

Nuken hiukset kaipasivat pientä muokkausta, joten tein pinnit hiuksiin, jotta sain laitettua hiukset kondikseen. Vaati se hieman saksia ja lakkaamistakin, muttei paljoa.


Halusin nukelle voimakorun, joten akaattikoru eternity- ja enkeli-riipuksin syntyi. Samaan sarjaan tein myös korvakorut. Tällä korusetilla on syvempi merkitys, mutta en halua kertoa siitä julkisesti, sillä se on ystäväni "oma asia". Sen voinen sanoa, että eternity tarkoittaa ikuisuutta.


Kukkamekko liehuvalla helmillä oli myös ehdotonta saada. En osaa tehdä nukenvaatteita, joten onneksi lähes täydellinen mekko löytyi netistä. Upea!


Lopuksi vielä kukat synttärilahjaksi nuken mukaan. Kukat ovat "kukkakaupan paketissa". Ainakin sellaista halusin sen kuvaavan sellofaaneineen ja sifonkinauhoineen. Lopuksi vielä se "oikea" kortti ja kirje, jossa kerroin nuken synnyn ja symboliikan.

Tällainen siitä sitten tuli:


"Tsädää! It's me! You!
Se olen minä! Sinä!"


Nukke sisälsi myös muutaman "lisäosan", kuten esim. Seisontatuki ja alushousut.


Kommentit