Blogin joulukalenteri 2023 esittely



Uskomatonta, että joulu on jo ovella! Jouluvaloja syttyy enenemissä määrin pihoihin. Meilläkin ne valaisevat jo iltapimeällä pihatien. Tietynlainen rauha ja tunnelmallisuus alkaa laskeutua yllemme, vaikkei arki vielä olekaan muuttunut suuntaan eikä toiseen. Joulun ajan taika piileekin tunnelmassa, sydämessämme eikä tavarapaljoudessa ja kaupoissa liian kovaa soivassa "kulkuset"-kimarassa.

 Toisaalta joulu voi aiheuttaa myös kovasti stressiä, jos rahat ovat vähissä ja lähisuvun lasten määrä kasvussa, eikä lahjoja vaan pysty ostamaan. Tai jos aikeissa on tehdä valokuvauksellinen somejoulu alusta asti itse. Kunpa muistaisimme, että vaihtoehtojakin on. 

Muista olla itsellesi armollinen! Se mitä et voi tai jaksa tehdä, ei todellakaan ole tarpeen. Pyydä apua, osta valmiina, anna aikaasi vaikkapa lautapelipäivän muodossa tai lupaa hoitaa nuoren parin vauvaa yksi yön seutu tai koko viikonloppu,  jotta vanhemmat saavat nauttia yhdessä olosta vain aikuisten kesken. Askartele itse. Tee vaikka  
Lumiukkosoppa-tarvikkeet pakettiin. Ohje sekä malli etiketiksi tuon linkin kautta. 


Inspiksessä on joulukalenteri avattu jo useampana vuonna. Osa kalentereista on poistettu myöhemmin, koska osassa kuvat ovat kadonneet tai huonolaatuisia, tai jotta Bloggerin maksuton kuvatila säästyisi olennaiselle. Maksullisiin blogeihin en ole nähnyt aihetta vaihtaa Inspistä, vaikka joskus sekin oli vahvasti mielessä. Nyt kun pääpaino on Instagramissa neljässä eri profiilissa, enkä paineita ota somessa käyttämästäni ajasta tai numeroista, maksullisuus blogipohjalta on jäänyt. Sama pätee kuva-albumin kokoonkin. 

Tuosta linkistä löydät kaikki somekanavani, kuten blogin, Instagramin albumit ja Pinterestin laajan tarjontani. 

Palatakseni joulukalenteriin, niin myös tänä vuonna Inspis tarjoilee erilaisen blogijoulukalenterin ilmaiseksi lukijoilleen. Riittää, että tulet itse katsomaan avatut luukut. 


Mietin pitkään, kuinka toteuttaisin tänä vuonna joulukalenterin, sillä aihe on hyvin erilainen verrattuna aiempiin vuosiin. Toisaalta periaate on tuttu ja turvallinen, mutta... 
Kerron siitä kohta lisää. 

Mietin sitäkin, olisiko joulukalenteri yksistään Instagramissa, mutta en halua tuottaa pettymystä niille blogin lukijoille, jotka eivät käy IG.ssa, vaan tahtovat seurata blogin kautta. Niinpä päädyin siihen, että luukut avautuvat blogissa ja IG.ssa. Entä avaanko luukut joka päivä vai kerran viikossa vai...? Ja missä profiilissa IG.ssa? Se selviää kuvan alla. 


Minulla on kolme kalenteria tänäkin vuonna. Puhelinoperaattorilta saamani Dumle-kalenteri, Seurakunnilta saatu Ilon sanomaa tihkuva kuvakalenteri (kuvassa) sekä omakustannekalenteri, jonka luukut olen ostanut kuluneen vuoden aikana ja jonka henkilökohtainen avustajani teki minulle. Eli sekoitti luukut niin, etten tiedä mitä saan milloinkin. Enkä edes muista enää, mitä ostin lähes vuosi sitten. 

Tuo omatekoinen kalenteri tulee sekä blogiin, että Instagramissa @your_own_spirituality sekä @The_spell_of_inspiration profiileihin.Valitse missä itse seuraat luukkujen avautumista. Paljastan, että joka päivälle on tulossa jonkinlainen päivän kortti ohjaamaan, inspiroimaan tai aktivoimaan päivääsi. Ja joku päivä jostakin luukusta nousee myös pienen enkelikorttipakan arvonta!! 

Odotellaan siis huomista aamupäivää. 




   

Kommentit

Suositut tekstit