Tulossa pian
Olen tehnyt vähän yhtä ja toista, mutta unohtanut julkaista ne täällä blogissa.  On aika kaivella kuvia mobiilin kätköistä. Lähiaikoina jaan useita postauksia, joissa erilaisia askarteluitani. Aion esitellä mm. Virkatun pussukan, atc-kortin kokoisia voimakortteja, joista osa tulee vaihtoonkin , seisovan 3D-kortin, kissan lelun, koruja... 

Lisäksi paljastan jo nyt, että tänä vuonna on täysin erilainen joulukalenteri tulossa ja odotan itsekin sitä innolla. Joulukalenteri liittyy henkisyyteen ja pitää sisällään myös ihanan tuotearvonnan. 

Kysynkin, mitä mieltä sinä olet arvonnan ajankohdasta ja kestosta. Olisiko sinun mielestäsi parempi laittaa arvonta 1-24.12. Vai joku lyhyempi jakso? Jos lyhyempi, niin osallistuminen vuorokauden ajan, muutaman päivän vai mikä olisi ideaali? Entä onko aattona ketään blogissa lukijana tai näkeekö meilejä vai parempi kuun loppuun asti ilmoittautua? 

Kaikki ehdotukset tervetulleita. Arvonnan ajattelin tehdä Instagramiin, mutta onko sinulla Instagram vai tulisiko sen arvonnan kuitenkin olla blogissani? 
Olen kiitollinen jos viitsit vastata. Kiitos! 

Mitä muuta Inspikseen on tulossa? Paljonkin. Työn alla on paraikaa 42 postausta! Ne liittyvät mm. väreihin, kauneuteen, henkimaailmaan, luontoon, fyysiseen minäämme, runoihin, kipuun, ym ym. Hyvin laaja kattaus on tulossa kunhan vaan voimavarat sallivat saattaa postaukset loppuun. 

Tosiaan olen sen verran heikkoon kuntoon mennyt, ettei vuoteessa kirjoittaminenkaan ole aina mahdollista. Kun kivut liian kovia, voimavarat riittävät pysymään kasassa. Väsyn helposti, liikun sähköpyörätuolilla, mutta jalat pitävät vielä pystyssä hetken. Lihonut olen rutkasti vuoteessa maatessani ja samaan aikaan kun lihasmassa rappeutuu,  tilalle tulee rasvakudosta. Rappeuma ja vauriot ovat edenneet kudoksissani selästä jalkoihin ja käsiini, kylkiin, osaan vatsalihaksia... Molemmat olkapäät ovat vaurioituneet. Hermokivut ovat molemmilla puolilla.  Sydän, keuhkot, vatsa, verenpaine, kolesteroli jne oireilevat jo myös. Tässä nyt pääpiirteittäin oleellisimmat. 

Vaikka paljon on huonoa edenneessä tilassani, niin jotain hyvääkin löytyy. Nimittäin unenlaatuni on parantunut ja nukun paljon paremmin. Jopa 3-6 tuntia per yö ja päikkärit. Mieliala on edelleen toiveikas, positiivinen ja inspiroitunut. Toki vakava sairaus ja sen kahleet saavat myös hetkittäin masentuneeksi ja ahdistuneeksi sekä itkun rinnan kautta pintaan. Tämän hetkisestä maailman tilanteesta tulevasta surusta puhumattakaan. 

Henkisesti olen syvemmällä astraalissa universumissa, enkelit ovat tulleet tutuimmiksi ja pääsenkin yhä useammin keräämään voimia pyhään valon maailmaan. 

Tässä tulikkn nyt  samalla tilannekatsaus Seran (selkärangan vauriot)  kuulumisiinkin. 
 
Nyt hyvää viikonloppua!
Pysy maisemissa.

Viltsumari
Kommentit

Arvontaan osallistumisaika olisi kiva olla myös blogissa. Instassa kaikki katoaa liiallisen tarjonnan vuoksi. Viikko on hyvä aika osallistumiseen. Kaikki eivät vieraile somessa joka päivä.
Mukavaa viikonloppua teille ihanat.
Silkku sanoi…
Olisi kiva jos arvonta olisi täällä blogissasi, kaikilla kun ei ole instaa, niinkuin ei minullakaan.
Toivon sinulle voimia ja kaikkea hyvää elämääsi niinkuin se on vain mahdollista.

Suositut tekstit