Pinaattiletut

"Maistuvat"- Reseptit laidasta laitaan. Naposteltavia, leivontaohjeita, ruokaohjeita, pientä hyvää, suolaista tai makeaa...

Tänään herkutellaan pinaattiletuilla, ensi kerralla "Maistuvat" jotain aivan muuta.


 Pinaattiletut:

Tarvikkeet: 

150 g pakastepinaattia

2 kananmunaa

0,5 l maitoa tai kaurajuomaa

1,5 dl ruisjauhoja

1 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

0,5 dl öljyä


Ohje:

Sulata pakastepinaatti. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää maito. Sekoita joukkoon jauhot ja suola sekä lopuksi öljy ja sulatettu pinaatti. Anna taikinan turvota noin 15-20 min.

Paista pinaattiletut voissa lettupannulla ja tarjoile puolukoiden kera. Jollei sinulla ole lettupannulla, ei sitä tämän takia ole välttämätöntä ostaa. Tavallisella paistinpannulla saat isommat letut. 

Vinkki:

Tee kerralla taikinaa 1,5 kertainen määrä ja ota 1/3 erilleen ennen pinaatin lisäämistä. Näin saat paistettua myös jälkiruuaksi tavallisia lettuja. 

Kommentit

Onpas ihanaa herkkua.Myös pinaattikeitto on aivan ihanaa. Kivaa, että tänne pääsee taas laittamaan kommentteja pitkästä aikaa,
Enkuli, pinaatti on maukas ja terveellinen monissa ruuissa.
Viestejä on voinut koko ajan laittaa. En tiedä, miksi se ei ole onnistunut aiemmin, sillä ainoa asia mikä on muuttunut, niin laitoin Bloggerille tulikiven katkaisen viestin. Tämä nimittäin esteli minuakin vastaamasta pitemmän aikaa. Tai välillä onnistuin, mutta sitten taas en. Kerran kommentteihin ilmestyi useita kymmeniä lukemattomia? Viestejä aivan alkuajoilta asti. Siis mitä ihmettä! Ei ihan bloggaajan unelma. Mitähän minustakin ajateltiin, kun en julkaise enkä vastaa kommentteihin. Argh.