Enkelinumerot

Enkelinumerot ovat aiheenamme tänään. Olet saattanutkin huomata tutuimpia enkelien numeroyhdistelmiä, sillä enkelinumeroista osaa näkee aina sisustustauluista alkaen. Yksi tällainen on 11:11. Mitään hurjan pitkää tekstiä en aio kirjoittaa aiheesta, sillä numeroita voi yhdistellä lukemattomiin eri muotoihin ja niille voidaan etsiä omia selityksiä, laskea yhteen ja jakaa osiin. Kerron kuitenkin ihan reilun kattauksen enkelten viestejä ja jos joku luku uupuu täältä,  voit laskea numerot yhteen, kunnes saat vastaukseksi yhden ainoan numeron. Tai sitten yrität Googlella hakea sille selitystä, jos joku toinen olisi kirjannut sen myös. Yhteenlaskusta lisää myöhemmin tässä postauksessa. 

Uskoisitko muuten, että luku kuusi on täydellinen luku? Saatat nyt heristää sormeasi, ettei sillä ole mitään tekemistä enkeleiden tai täydellisyyden kanssa. Onhan 666 jo Raamatussakin pedon merkki. Totta sekin. Palataan lukuun kuusi tuonnempana, jolloin selitän miksi se on kaiken pahan maineensa lisäksi myös positiivisenakin koettu numero. Sitä ennen kerron, mistä oikeastaan enkelinumeroissa on kyse. 



Enkelinumerot ovat numeroita tai numeroyhdistelmiä, joiden uskotaan olevan viestejä universumiltamme tai suojelusenkeleiltämme. Numerologia on liitetty useampiin uskontoihin ja traditioihin muinaisista ajoista asti.  Enkelinumerot ponnahtavat silmiimme mitä ihmeellisimmistä paikoista, joista digitaalikello on yksi hyvinkin yleinen paikka. Kenties olet riemastunut nähdessäsi kellon olevan vaikkapa 11:11 tai 22:22. Enkelit kommunikoivat siis myös numeroin meille. Kun enkelit tuovat eteesi numeroviestin, olipa kyse hereillä ollessasi tai unessa, se on aina hyvä merkki. Sinua ohjataan jatkamaan eteenpäin valitsemallasi polulla tai kohtaamaan haaste, joka tuo sinulle jotain hyvää tulevaisuudessa. Se voi rohkaista tai auttaa sinua. Kun huomaat toistuvia numerosarjoja, se voi olla merkki siitä, että enkelit haluavat kertoa sinulle jotain tärkeää.

Jokaisella numerolla tai yhdistelmällä on oma merkityksensä. Kerron ne sinulle aivan kohta. 


Enkelinumeroita voit  löytää esim.:
  • Tiliotteista
  • Autojen rekisterikilvistä
  • Kirjoista
  • Puhelinnumeroista
  • matkapuhelimen näytöltä
  • Kellosta
  • Unista
  • Osoitteista
  • Laskuista
  • Mainoksista
  • Jne 
Avoin mieli ja tarkkaavaisuus auttavat enkelinumeroiden löytämisessä ja tulkitsemissa.
Enkelinumerot voivat tuoda elämääsi onnellisuutta ja merkityksellisyyttä. Olisi kiva kuulla kokemuksistasi kommenttikentässä.


Viestinumerosarjoja:
  • 123: symboloi uusia alkuja ja luovuutta
  • 456: kannustaa jatkamaan eteenpäin ja luottamaan itseesi
  •  717: kehoittaa pitämään mielesi positiivisena ja luottamaan omaan intuitioosi
  • 1212: symboloi henkistä kasvua ja kehitystä


Luxonia

Luxonian enkelinumerot ovat erikoistuneita enkelinumeroita, jotka tarjoavat syvällisempää ohjausta ja yhteyttä henkimaailmaan. 
Näiden numeroiden avulla voimme saada yhteyden korkeampiin energioihin ja ymmärtää paremmin omaa henkistä polkuamme. 

  • 1234 viittaa uusien alkuun ja edistymiseen. Se kannustaa sinua ottamaan askeleita kohti tavoitteitasi ja luottamaan henkiseen ohjaukseen
  • 711 merkitsee henkistä kasvua ja sisäistä voimaa. Se rohkaisee sinua luottamaan omaan intuitioosi ja jatkamaan henkistä kehitystäsi.
  • 821 viittaa tasapainon löytämiseen elämässä. Se kannustaa sinua etsimään harmoniaa sekä henkisesti että fyysisesti.
  • 505 merkitsee muutosta ja sopeutumista. Se kehottaa sinua olemaan avoin uusille kokemuksille ja mahdollisuuksille.
  • 909 viittaa elämän syklien päättymiseen ja uusien alkuun. Se rohkaisee sinua päästämään irti vanhasta ja valmistautumaan uusiin kokemuksiin


Tärkeimpiä enkelinumeroita:

  • 7: Erityisen merkityksellinen luku enkeliviesteissä. Se liitetään usein henkisyyteen, syvällisyyteen ja mystiikkaan. Kun näet enkelinumeron 7, se voi tarkoittaa, että sinun tulisi etsiä syvempää merkitystä elämääsi ja luottaa enemmän intuition voimaan.
  • 111: Luku 111 voi olla merkki siitä, että sinulla on vahva tuki enkeleiltäsi. He ovat läsnä auttamassa sinua matkallasi. Luku 111 voi myös olla merkki siitä, että olet valmis kasvamaan henkilökohtaisella tasolla, joka voi johtaa uusiin mahdollisuuksiin ja onnistumisiin. Muista luottaa intuitioosi ja ole rohkea ottamaan harkittuja riskejä. 
  • 222: Luku 222 merkitsee rauhaa ja harmoniaa. 
  • 333: Luku 333 tarkoittaa pyhää kolminaisuutta. Suojelusenkelit ja muut henkiset oppaat ovat lähelläsi. Lisäksi 333 on Profeetta Jeesuksen numero. Numero 333 tarkoittaa, että sinusta pidetään huolta, ja että olet rakastettu. Lisäksi luku 333 tarkoittaa totuuden puhumista ja päätöksen tekemistä. Tutkiskele sisintäsi, oletko harhautunut polultasi? Kun et ole rehellinen itsellesi, on sielusi vaikea löytää rauhaa.
  • 422: Numeron 422 toistuva näkeminen viittaa runsauteen ja taloudelliseen vaurauteen. Suuri onni ja rikkaus on tulossa sinua kohti. Numero viittaa myös luovuuden kukkimiseen. Se symboloi mielikuvitustasi.
  • 444: Kuollut rakkaasi voi tarjota sinulle enemmän apua henkimaailman puolelta, henkiohjaajana, kuin jos rakkaasi asuisi fyysisesti maan päällä kanssasi. Kuollessaan ihmisestä ei tule enkeliä, mutta voit silti tuntea hänen sielunsa läsnäolon ympärilläsi. Ja syvällä sisimmässänne teillä on sielullinen tieto siitä, että enkelien ja oppaiden hengellinen tiimisi ympäröi ja suojaa teidät aina jumalallisesti. Luku 44 auttamaan sinua löytämään totuutesi. Ja oppimalla ja ymmärtämällä, kuka todella olet, rakennat omaa hengellistä vahvuuttasi ja perustaasi. Olet huomannut, että sisälläsi on paljon enemmän voimaa kuin olisit koskaan voinut kuvitella, ja tämä hengellinen voima antaa sinulle luottamusta liikkua oikeaan suuntaan siellä, missä on sisäinen rauha.
  • 555: Luku 555 merkitsee sitä, että olet muutoksen keskellä. Se enteilee myös vapautta, matkaa ja tutkiskelua. 555 korostaa henkilökohtaista kasvua ja kehottaa karistamaan pelot ja epäröinnin. Voi myös olla, että sinun täytyy tehdä jokin elämääsi liittyvä tärkeä valinta. Päästä irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua.
  • 666: Luku 666 on sekä enkeliluku että pedon luku. Luku 666 voi tarkoittaa, että elämässäsi on epätasapainoa ja ajatuksesi eivät ole linjassa maailmankaikkeuden kanssa. Tässä tapauksessa luvun tarkoitus on herättää sinut näkemään totuus, jonka avulla voit tarkastella uudelleen nykyistä tilannettasi ja muuttaa ajatustesi suuntaa, jotta voit nostaa värähtelysi positiivisemmalle taajuudelle. Enkeli varoittaa kostosta kaikille, jotka kantavat tätä pedon merkin lukua oikeassa kädessään tai otsassaan. Joissain varhaisissa Uuden testamentin kopioissa pedon luku esiintyy myös muodossa 616.
  • 777: Numero 777 on kosminen luku, joka tarkoittaa sitä, että olet valmis kasvamaan henkisesti. Se on vahva merkki siitä, että olet oikealla polulla. Jotakin hyvin kaunista siintää lähitulevaisuudessasi. Sinä sykit synkroniassa universumin kanssa. Olet ymmärtämässä, kuka todella olet ja mitä sinulla on annettavana maailmalle. Olet valmis kaikkeen siihen, mitä sinua kohti on tulossa. Usein henkinen kasvu on koettelemusten takana. Mutta sinä tiedät sisimmässäsi, mitä sinun tulee tehdä. 
  • 888: Luku 888 on maallisen vaurauden ja runsauden numero. Se voi olla rahaa tai muuta materiaalista hyvää. Se myös rohkaisee sinua tarttumaan tilaisuuteen, esimerkiksi tekemään bisnestä. Huomaathan kuitenkin, ettei sinun pitäisi tehdä lottoriviä tms. Älä tee riskialttiita sijoituksia. Harkitse nyt askeleitasi tarkkaan ja tee kovasti töitä vaurauden eteen. 
  • Numero 8888 voi myös kehottaa sinua kiinnittämään enemmän huomiota fyysiseen todellisuuteen. Onko pääsi pilvissä? Elätkö unelmissa? Elämä on nyt. Tartu siihen. 
  • 999: Tämä luku merkitsee, että jokin merkittävä asia elämässäsi on tulossa päätökseensä. Vanha kuolee ja uusi alkaa. Mieti, mitä todella haluat elämältäsi juuri nyt. Asioiden loppuminen on luonnollista, eikä sitä tulisi pelätä. Vain luopumalla vanhasta näemme kirkkaasti tulevaisuuteen. Jätä taaksesi kaikki sellainen, mikä ei enää palvele sinua.
  • 1111: Enkelinumero 1111 viestii korkeamman ulottuvuuden läsnäolosta. Olet yhteydessä jumalaan tai universumin energiaan ja sinulla on mahdollisuus manifestoida haluamiasi asioita tässä ulottuvuudessa. Lisäksi numero 11 tarkoittaa, että suojelusenkelit ovat läsnä ja pitävät sinusta huolta.
  • 2121: Luku 2121 ilmaisee erittäin voimakkaasti, että lähitulevaisuuteesi tulee kuulumaan seesteisiä ja rauhallisia ajanjaksoja. Luota universumiin. Kaikki on hyvin.
  • 2222: Tämä luku on vahvistus siitä, että voit kaikessa rauhassa keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin. Tee töitä unelmiesi eteen säntillisesti ja motivoituneesti, mutta muista myös levätä. Kaikki hyvä on tulossa sinua kohti ja sinä ansaitset sen. Toivomasi asiat alkavat pian manifestoitua. Mutta se vaatii sinulta työtä. Nyt jos koskaan on aika astua sille polulle, jota pitkin haluat kulkea eteenpäin. 


Yksittäiset numerot

  • 1:  Numero 1 merkitsee alkuperää ja itsenäisyyttä. Se on kokonaisuuden, luomisen, tahdonvoiman ja johtajuuden numero. Toistuva 1 tai ykkösten sarjan näkeminen tarkoittaa uutta alkua elämässäsi, usein liittyen johonkin täysin uuteen ja originelliin asiaan. Se tarkoittaa myös auktoriteettia, rakkautta, inspiraatiota ja saavutuksia.
  • 2: Enkelinumero 2 merkitsee yhteistyötä sekä syvempää ymmärrystä toisista ihmisistä ja kommunikaatiosta. Se osoittaa, että sinun tulisi kiinnittää huomiota lähimmäisiisi ja yhteisöön, sekä herkistyä kuulemaan muiden viestejä. Kuka tarvitsee juuri nyt apuasi? Numero 2 liittyy myös hedelmällisyyteen.
  • 3: Numero 3 edustaa hengellisyyttä, luovuutta ja itseilmaisua. Se voi ilmestyä elämääsi kun sinun on tarkoitus astua uudelle polulle. Luku 3 on myös  vahva onnenluku, joka toistuu monissa mytologioissa ja kansantaruissa maailman ympäri. Kotoinen sanontamme “kolmas kerta toden sanoo” viestii tämän numeron onnistumiseen liittyvästä potentiaalista. Myös monilla jumaluuksilla on kolme aspektia tai kolmet kasvot. 
  • 4: Numero 4 liittyy uraan, työhön ja vakauteen. Lisäksi se voi muista enkelinumeroista poiketen olla myös varoitus. Ole itsellesi rehellinen. Älä päästä addiktiota valtaan. Pidä terveydestäsi hyvää huolta.
  • 5: Numero 5 liittyy seikkailuun, innostukseen ja korkeampaan tietoisuuteen. Se kertoo sinulle, että parempia aikoja on edessä päin. Uskalla päästää irti vanhasta.
  • 6: Lupasin kertoa numerosta 6 niitä positiivisiakin asioita ja nyt on sen aika. Numero 6 edustaa kotia, perhettä ja sukua. Siihen liittyy usein myös velvollisuuksia. Kun numeron 6 energia on harmoniassa elämässäsi, koet yltäkylläistä rakkautta ja yhteyttä perheeseesi sekä muihin läheisiisi. Numero 6 on saanut huonon maineen Raamatussa esiintyvän pedon luvun 666 vuoksi. Se ei kuitenkaan ole alunperin negatiivinen numero. 6 on nimittäin ensimmäinen “täydellisten numeroiden” sarjassa. Niinpä sen alkuperäinen merkitys on harmonia ja vakaus. 
  • 7: Numero 7 on planeetta Maan luku sekä harmonian ja onnen, sekä henkisen kehityksen luku.  Olet sopusoinnussa korkeamman, henkisen tarkoituksesi kanssa. Uudet sielun kehitykseen liittyvät mahdollisuudet ovat ulottuvillasi. 
  • 8: Numero 8 edustaa maallista rikkautta, vaurautta ja materiaalista yltäkylläisyyttä.
  • 9: Viisauden luku 9 liittyy sielusi korkeamman tavoitteen saavuttamiseen. Universumi viestii sinulle, että on aika aloittaa todellinen työ.
  • 10: Luvun 10 merkitys on "Vanha päättyy". Numero 10 on paljolti samankaltainen kuin numero 1, sillä se voidaan laskea yhdeksi numeroksi myöskin. (1+0=1). Kymmenluvut ovat kuitenkin paljon voimakkaampia kuin yksittäiset luvut, sillä 0 suurentaa suurennuslasin tavoin sen  numeron, minkä kanssa esiintyy. Luku 10 on siis samalla uuden alku ja vanhan loppu. Voit siis manifestoida elämästäsi haluamasi kaltaisen. 

Kirjaimet numeroiksi:

Joskus enkelit toimittavat viestin kirjainten muodossa. Saatat nähdä toistuvasti jonkin kirjainen, kirjainyhdistelmän tai sanan. Saadaksesi selvyyden, mitä sinulle halutaan kertoa, tulee sinun muuttaa kirjaimen numeroiksi. Kaavio on helppo. Tein sen sinulle, jotta voit helposti laskea oikeat luvut. 
Seuraa tässäkin intuitiotasi, niin saat selville, onko viestisi yksittäisiä numeroita vai suurempi luku. Toisinsanoen etsitkö vastaukset useampaan numeroon vai vain yhteen lukuun. 
Kirjaimia voit löytää esim. Risuista muodostettuna, kirjan selkämyksestä, koriste-esineiden muodoista, kivimuodostelmista, ... 


Kohtaamme numeroita joka päivä. Jos tietty luku toistuu useammin, kannattaa luottaa intuitioosi ja kuulostella, yritetäänkö sinulle viestiä ja jos, niin mitä. 

Mieti halutaanko sinun tulkitsevan numeroiden sarja vai yhteenlaskettu tulos. Esimerkiksi luku 711. Onko oikea luku 711 vai 7+1+1=9. Jos luku on suurempi, voit laskea niin kauan, että saat yhden numeron. Esim. 987. 9+8+7= 24 2+4=6. Enkelit eivät tee kaikkea puolestasi. Asiat menevät oikeaan suuntaan vain, jos noudatat enkeliesi lähettämiä neuvoja. 

Kommentit