Suuria muutoksia

Olen ollut somessa mukana yli 10 vuotta. Hurja fiilis! Kiitos sinun että mahdollistat tämän!


Tarkoitukseni oli ylläpitää henkisen hyvinvoinnin blogia lifestyle-blogin tilalla ja jakaa täältä postauksia Instagramiin @inspirationblogi-tililleni. Koen kuitenkin sen toimimattomaksi muutamista syistä. Esimerkiksi henkilökohtaisten kuvien jakamisen IG- tilillä, minkä pitäisi olla hyvinvointitili. Ei lifestyle-tili. 

Lisäksi fyysinen sairauteni etenee etenemistään ja kun yhden kohdan saa korjatuksi, toinen rappeutuu. Olen jo vuosia ollut enemmän tai vähemmän vuoteen oma ja nykyään voimavarat ovat hyvinkin rajalliset. Kun kivut ovat kasvaneet, paikat rappeutuneet ja voimat ja energia vähentyneet, on selvää, etten pysty samaan kuin parhaina bloggausvuosinani, jolloin tavoitteenani ollut 30 000 kävijän raja/kk ylittyi reippaasti. Nyt tavoitteenani on saavuttaa miljoonan kävijän raja koko blogiaikana. Mihin mennessä, sen tietää vain korkeimmat voimat. En minä. En kuitenkaan voi enää hipoa tähtiä tai kirjoittaa kymmeniä postauksia joka kuukausi. Nyt kirjoitan just niin monta tai vähän, kuin voin. Ilman tuskaa,  lisäkipuja, kyyneliä ja stressiä. Haluan panostaa postaukseen parhaani mukaan edelleen, en tuottaa "kunhan nyt jotain". 

 Siksi on aika siirtyä eteenpäin! 

Esittelen sinulle kaikki IG-profiilini, joista löydät jokaisesta hieman erilaista luettavaa ja katsottavaa.https://www.instagram.com/your_own_spirituality/ on uusi tili, joten se on vielä alussa. Olet tervetullut ensimmäisten kuvien myötä. Jo nyt tarjolla on tietoa mm. Tiibetiläisestä äänimaljasta mikä osaa laulaa sekä Jerikonruususta, mikä voi elää ilman vettä jopa 50 vuotta! 

@Your_own_spirituality keskittyy monipuolisesti henkisyyteen, hengellisyyteen ja henkiseen hyvinvointiin. Toisinsanoen valoa ja positiivista energiaa, voimavaroja, keinoja voida paremmin, ilon värejä, rakkauden voimaa, buddhalaista viisautta, enkeleitä ja paljon muuta.


Vaikka blogin nimi on ja pysyy Inspirationina, @inspirationblogi Instagramissa muutti nimensä
 @The_spell_of_inspiration :ksi.   Nimi vaihtui juurikin siksi, että se on myöshenkilökohtainen tilini, johon jaan osan postauksista täältä blogista. Osan taas jaan muille tileilleni aiheen mukaan. Näin jokainen voi itse valita, haluaako seurata kaikkia tilejäni ja uutisiani vai vain jotain tiettyä. Halusin nimen olevan jotain guttua, muttei suoranaisesti blogin tili. 
Tästä profiilista tulee henkilökohtainen profiili, jossa tyyli on lähes entisen kaltainen lifestyle-tili, mutta henkinen ja hengellinen puoli siirtyy @your_own_spirituality:iin suurimmaksi osaksi.Blogissa tulee jatkossa olemaan postauksia silloin tällöin, mutta en rajaa aiheita enää niin tarkasti enkä stressaa postausten määrän vuoksi enää. Suurin muutos on siis Instagramissa, ei niinkään täällä blogissa.


@nukkekoti_utuvuori kertoo alusta asti nukkeperhekodin tarinan mystisen Utuvuoren rinteeltä. Mitä kaikkea mineily tuokaan vielä tullessaan, montako huonetta, montako lasta, tuleeko lemmikkejä, ammatteja... 
@luetut_kirjat on nimensä mukaisesti kirjoja, joita olen lukenut. Olen lukenut ne nyt, äsken tai jopa lapsuudessanikin. 


Tästä lähtien käytän pääosassa Instagramia, jossa minulla on nyt nuo 4 profiilia. Blogi jatkaa kulkuaan siinä rinnalla omaa vauhtiaan. Olet tervetullut kaikkiin tai valitsemiisi profiileihin seuraajaksi. 

Kommentit ja yksityisviestit ovat aina tervetulleita.
Kuulen mielelläni myös yhteistyöehdotuksesi.
Kommentit