Hae tästä blogista

Kuppikakku sandwich

Kuppikakut ovat taivaallisia. Niitä saa eri sävyissä ja eri makuisina, täytteellä tai ilman, ruusuvedellä tai ilman, koristeilla tai ilman...

Mutta oletko koskaan aiemmin kuullut kuppikakku sandwichistä? Jos et, korjaan asian välittömästi. Jos taas ohje on sinulle vanha juttu, kerro kommentoimalla oma mielipide ja mahdollinen suosikkisi. Muutenkin suosikki kuppikakut olisivat kivoja kommentteja. 


Joskus kuppikakut voivat olla kuivan oloisia tuoreenakin ja kuorrutetta saisi olla enemmän. Mitä suurempi kuppikakku kyseessä, sitä suurempi riski tähän. Eikö? 
Pieniä kuppiksiahan voi haukata pohjasta hattuun saakka yhdellä haukulla, mutta isoilla ei edes suu aukene niin suureksi, että moinen onnistuisi. Siksi herkullinen vaahto tulee syötyä ensin. Olenko ainoa?

Tässä kohtaa Kuppikakku sandwich tulee apuun. Huom! Kuva ei ole varsinainen esimerkkikuva. Siinä näytetään vain, mistä kohtaa leikataan. Älä koskaan leikkaa kuppikakkuja tai mitään muutakaan kädessä pitäen. 


Ohje 1 kuppikakku sandwichiin

Kuppikakku sandwich

Tarvikkeet:

1 mieleisesi kuppikakku, jossa päällä on kuorrute. Esim. Vaahto. 

Tee näin:

- Aloita leikkaamalla kuppikakku keskeltä.
-Käännä kuppikakun alaosa ylösalaisin ja aseta se yläosan päälle niin, että kuorrutus jää väliin.

Nauti! 
Suosittelen etenkin pikkulapsille. 

Vinkki: jos leivot itse kuppikakut, leivo suoraan puolikkaat, esim. Kaksi pyöreänmuotoista piparkakkumuotilla tehtynä. Täytä. Näin saat näyttävät sandwichit hienompiinkin juhliin. 
2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä,! Kuppikakut ovat tosi tuttuja, mutta kuppikakku sandwich on minulle ihan uusi juttu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös täältä. Ei ole minullekkaan tuttu tuo sandwich 😊

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos kosk...