Hae tästä blogista

ARVONTA! Kuiskaus hiljaisuudesta

Jos joku, niin vaimoni osaa yllättää minut. Niin yllätti nytkin. 
Kerron sinulle brittikuninkaallisista, syntymäpäivälahjastani ja laitan loppuun arvonnan käyntiin. Postauksen runot ovat palkintokirjan sisältöä. 


Jollekulle Suomen presidenttipari on The-juttu, jollekin naapurimaamme, Ruotsin kuningasperhe tuo glamouria riittämiin. Minulle se on Brittikuningashuone, josta sydämeni on sykähdellyt rumpujen tahtiin ja välillä rytmihäiriöihin asti. Se ei kuitenkaan vähennä isänmaallisuuttani tai Saulin ja Jennin arvostusta. 

 Ensin ihastelin Brittien upeaa Lady Dianaa siitä asti, kun olin vielä pikkutyttö. Ajatella, oikea lady ja sittemmin prinsessa! Se rakkaustarina tuntui niin satumaiselta. Ujo ja kaunis tyttö ja ihka oikea prinssi rakastuivat. Voih. Valitettavasti satu ei kestänyt ikuisesti. Juuri kun Diana löysi tosirakkauden ja onnen, suruhuntu laskeutui hänen ylle


Myöhemmin prinssi-veljekset ovat hurmanneet minut. Jos nyt ei ihan romanttisessa mielessä, niin ihmisinä yleensäkin. Sekä Harry että William ovat kyllä komeita, mutta erityisesti minua viehättää heidän huumorintajunsa, eloisuus ja myötätunto. Unohtamatta rohkeutta elää omanlaistaan elämää. 

 Jo tovi jos toinenkin on kulunut siitä, kun vaimoni kanssa ystävystyttiin Brittihovista eräisiin ihmisiin (ei, enempää en voi kertoa! En edes juoruja. Joissakin asioissa vaitiolo astuu kehiin, joissakin moraali ja ystävyys) ja heidän kauttaan arvostus hoviin nousi entisestään. Olipa sitten syntynyt hoviin tai päässyt siihen osalliseksi muuten. 
Kuinka ihania ihmisiä, tunnollisia, luotettavia, lämminhenkisiä, hauskoja, hienoja, sydämellisiä ja kuitenkin aivan erilainen elämäntyyli kuin meillä. 
Tovi sitten yksi ystävistämme  nukkui pois. Rauha hänen sielulleen. Hiljaisuus. 


Kun media kertoo kenestä tahansa julkkiksesta, revitellään skandaaleilla, etsitään puutteita ja epäkohtia. Edes Kuningattaren hautajaisia ei kunnioitettu niin, etteikö sanottavaa etsitty. Kuka lauloi, minkä verran lauloi, miksi ei laulanut,... Suru. Minäkään en kyennyt laulamaan kaikkia virsiä isovanhempieni tai isäni hautajaisissa! Itkin! Miksi kuninkaallisten täytyisi olla erilaisia,  Yli-ihmisiä!? Toki kuninkaallisilla on velvollisuutensa, mutta silti. 


Palataan asian positiivisempiin puoliin. Minulla on syyskuussa syntymäpäivät ja vaimoni oli järjestänyt ikimuistoisen lahjan. Hän nimittäin osti minulle maata Skotlannista! Huikea lahja, eikö! Aivan ihana!  Haluan antaa sinullekin mahdollisuuden saada lahjan.  Siksi syntymäpäiväni kunniaksi laitetaan arvonta käyntiin. 

Mietin jonkin aikaa, mitä haluan arpoa yhdelle lukijoistani. Sitten sen keksin! Runokirja: Kuiskaus hiljaisuudesta. Se on täynnä suomalaisen, sielukkaan miehen runoja. Runoja, jotka menevät ihon alle. Laitan pari runoa kirjasta tähän esimerkkinä.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 

Jos White Ravenin runot koskettavat sinuakin, jätä kommentti tähän postaukseen ja nimimerkkisi sekä sähköpostiosoite tai esim. Blogiisi linkki. Voittajaan otan yhteyttä suoraan ja ilmoitan voittajan täällä viikolla 40. Arvonta alkaa siis nyt  ja loppuu 30.9.2022 klo 18.00.
Halutessasi voit kertoa omat mietteesi brittikuninkaallisista tai seuraatko sinä jonkun tietyn maan johtajaa erityisesti? 


Onnea arvontaan jokaiselle. 
Palkinto toimitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen. Palkinnon toimittaa "White Raven". Blogger tai mikään muukaan taho ei ole osallisena arvontaan, vain minä ja White Raven
3 kommenttia:

 1. Oi että. Aivan romanttisuuden huippu tuo pala maata Skotlannista. Ihanuuden ihanuutta. Mukana tuon runokauneuden arvonnassa

  VastaaPoista
 2. Dianasta lähtien olen seuraillut heitä.
  Myös Ruotsin kuninkaalliset kiinnostavat minua.
  Runokirja on varmasti aivan ihana,
  siispä mukaan arvontaan, kiitos!
  Yt. hessutytto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Arvonnan voitti Hessutyttö. Onnea

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos kosk...