Hae tästä blogista

Arvonnan voittaja

Syyskuun suloinen tervehdys kaikille ihanille Inspiksen lukijoille. Aika on jälleen rientänyt vauhdilla ja olemme päässeet helle kesästä vilvoittavaan syksyyn.  Niin se vuosi vaan lähenee loppuaan. Vastahan Joulu oli ja nyt jo 3/4 vuodesta on taas taputeltu ja niputettu yhden almanakan kansien väliin. Tänä vuonna saimmekin nauttia todella hellesäistä. Minäkin olen ollut ulkosalla lähes kerran viikkoon kesän ajan. Jos en kauaa, mutta kuitenkin. Jokainen tunti on plussaa. 


Mitä sinulle kesästä jäi mieleen päällimmäiseksi?

Minun kesän muistoja ovat runsaan ulkoilun lisäksi mm. Uudella laavulla käynti, luonnonmateriaalien kuten kukkien, puun ja kauniiden kivien löytäminen, hillitön helle, askartelun lisääminen takaisin arkeeni pienissä erissä, uudet ihmissuhteet jne. 

Voisin oikeastaan arvella toisaalta kipujenkin olleen helpommin siedettäviä, joskin toisaalta liikkuminen ja istumisen jälkeen tulevat kivut ovat olleet kovempia ja takareisien surkastuvat lihakset entistäkin kivuliaampia. Pyörätuoli onkin enemmän ja enemmän käytössä kotonakin, sänky yhä tärkeämmässä osassa elämääni ja ei - lääkinnällisten kivunlievityskeinojen merkitys nousussa entisestään. Nytkin viileä riepu hoivaa ärhäköitynyttä selkääni ja korvakuulokkeista soi taustamusiikkina kehoani hellivä binauraalinen eli illuusioääni. Se värähtelee samalla taajuudella kuin aivoaaltoni silloin kun ne ovat syvärentoutuneessa tilassa. Toivonkin sähköisten aivoaaltojeni resonoivan musiikin kanssa ja täten helpottavan pahimpien kipujen kanssa elämistä. Toinenkin hyvin suuri pieni apulaiseni on viilentävä pyyhe, jota olen käyttänyt niin helteen vuoksi että kipujen hoidossa. 


Kesä on tuonut uusia ideoita mieleeni blogin suhteen ja kysynkin sinun mielipidettäsi. Kiitos jos viitsit kommentoida asiaa: 

Mikä värimaailma tai mitä kuvia ja kuvioita mieleesi tulee blogistani?

 Haluaisin vaihtaa ulkoasua ja pohdin uuden taustan tyyliä sopimaan Inspikseen. Olemaan enemmän henkistä hyvinvointia, iloisia asioita ja myös synkempien tunteiden hoivaamista. Tämä nykyinen raidoitus on toki yhä hyvä, mutta toisaalta se muistuttaa lifestyle-blogiaikojani; Monenkirjavaa sisältöä ja pirskahtelevia tunteita, kätten töitä ja kirjoja, musiikkia ja retkiä... vähän kaikkea. Nyt ajatus uudesta ulkoasusta on herännyt. Liekkö neitsyt- kuun ansiota vai vain muuten otollinen aika. Olen horoskoopiltani neitsyt ja vinkkinä voinkin paljastaa sinulle, ja vsin sinulle, että 10vuotiaan blogin arvontaa seuraa pian myös minun synttärieni arvonta. Ole siis valppaana.  


Tämä onkin aasinsilta päivän kohokohtaan, eli arvonnan voittajan julkistamiseen. Voittajaan olen yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos kuitenkin näet tämän viestin, suuresti onnea! Laitathan meiliä minulle. Tarvitsen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Toimitan ne Dress like Marielle, josta farkkuleggingsit toimitetaan sinulle. Yhteystietoja en säilytä myöhempää käyttöä varten. 


Oletko sinä Jennifer-leggingsien voittaja?

Voittaja osallistui nimimerkillä Pirjohi67. 
Voittaja valitsi itselleen mustat leggingsit.
Onnea! 

Jos voitto ei osunut kohdallesi, löydät Täyspitkät Jenniferit täältä ja caprit täältä.  Dress like Marie on verkkokauppa, josta löytyvät laadukkaat, pehmeät, värikkäät ja naiselliset vaatteet isoissakin ko'oissa. Suosittelen. Minullakin on vuosia vanhoja vaatteita heiltä ja yhä muotonsa säilyneinä, saumat ehjinä ja kivat yllä. 

Kiitos kaikille blogini onnitteluista ja pidä silmällä koska tulee minun synttäriarvontani. Sen aika on tässä kuussa! 


Tämän postauksen ATC-KORTIT ovat yhä vapaana vaihtoon! 


Palkinto on Dress Like Marien toimittama

2 kommenttia:

  1. Onnittelut arvonnan voittajalle. Minulla tulee sinun blogistasi mieleen oranssi ja turkoosi. Vaikka sera vaivaakin, niin blogisi on eloisa ja nuo värit kuvaavat mielestäni sitä hyvin.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voittajalle.
    Kivaa, että olet nauttinut kesästä. Tämä olikin ihana ja lämmin kesä. Sinulla on valoisa ja positiivinen luonne. Se auttaa nauttimaan elämästä kivuista huolimatta.

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos kosk...