Hae tästä blogista

Hemmottelevat lahjaideat – elämyslahjoista inspiraatiota

Ystäväsi saattaa kaivata hemmottelua. Jokaisella on aika ajoin tunne, että olisi mukava kokea jotain rentouttavaa tai elämyksellistä. On luonnollista, että jokainen tarvitsee hemmottelua. Tämän vuoksi lahja, joka mahdollistaa ystävällesi hemmottelua, on erinomainen idea. Elämyslahjat tarjoaa runsaasti lahjaideoita, jotka rentouttavat, hemmottelevat, ja antavat positiivisia kokemuksia. Elämykselliset lahjaideat sopivat vaikkapa syntymäpäivä-, ystävänpäivä- tai joululahjaksi!


Hemmottelu lahjaideana

On tärkeää pystyä irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan. Hemmottelua ja rentoutusta tarjoavat elämykset hyödyttävä niin kehoa kuin mieltä. Monipuolisia hemmottelumahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea. Elämykselliset lahjat sisältävät niin hierontaa, kelluntaa,  joogaa, kuin spa-elämyksiäkin. Meistä jokaisen tulisi varata aikaa itselleen ja omaan rentoutumiseen. Tästä syystä hemmotteluelämys on oivallinen lahja!

Rentoudu luonnon parissa

Luonnossa kulkeminen pitää mielen ja kehon kunnossa. Luonnossa reippailu vähentää tutkitusti koettua stressiä. Luontoelämykset antavat myös mahdollisuuden matkailla kotimaassa ja kokea Suomen mielenkiintoisimpia aktiviteetteja. Lahjaideana luontoelämys sopii periaatteessa kaikille. Lähes kaikki viihtyvät luonnossa.


Arjesta irti lomalla

Kaikki toivovat joskus arjen keskelle lomaa. Loma on lahjaidea, joka voi yllättää kumppanisi, ystäväsi, perheesi tai jopa työporukkasi. Loma mahdollistaa kokemaan uusia asioita, rentoutumista ja ajan viettämistä läheisten kanssa. Muista myös, ettei yksin lomalle lähtemisessä ole mitään väärää. Lomalla voit oppia paljon uutta itsestäsi! Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi lomalla!

Kotona tylsää? – Elämyksiä omassa kodissa

Jotkut ihmiset viihtyvät parhaiten kotonaan. Se voi olla heille suojapaikka, rentouttavin paikka tai paikka, jossa viettää eniten aikaa syystä tai toisesta. On tärkeää pystyä kokemaan elämyksiä kotonakin. On olemassa paljon lahjaideoita, jotka ovat niin toiminnallisia, opettavaisia tai hemmottelevia kotikolossakin. Elä itse tai anna lahjaksi toiselle. Tutustu kotielämyksiin!

Porukka kasaan elämyksellä

On olemassa sanonta, että porukassa tyhmyys tiivistyy. En tiedä tuosta, mutta hauskuus ainakin lisääntyy. Porukalla on usein hankala sopia yhteisiä tapaamisia, sillä kaikilla on omia kiireitä ja suunnitelmia. Elämykset voivat tuoda suurenkin porukan, joka ei ole ollut tekemisissä pitkään aikaan, taas yhteen. Yllätä ystäväpiirisi tai vanhat tuttusi lahjakortilla, joka saa koko porukan voimaan hyvin!

Yllä on lueteltu ideoita, jotka hemmottelevat. Jokaisella on omat keinonsa rentoutua, ja on tärkeää, että voidaan hyvin. Nämä sopivat niin naisille kuin miehillekin. Näytä läheisillesi, että haluat heidän voivan hyvin antamalla lahjaksi hemmotteleva elämys!

Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi
Hei! Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.(Vieraskynäilijä, ei yhteistyö. En hyödy koodin käytöstä, linkkien klikkaamisesta tai tästä blogitekstistä tms. )

1 kommentti:

  1. Olen nyt pari vuotta ostanut lahjakortin äidilleni kampaajalle, synttärilahjaksi siis. On ihanaa kun hän saa hemmottelua ja lahjakortti tulee ainakin heti käyttöön.
    Kivaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Häiden erilainen vieraskirja

Häähuuma jatkuu edelleen ja tällä kertaa pääset sisäpiirissä katsomaan vieraskirjamme sisälle.. Ehkä, ehkä ei. :) Muistatko vielä, ku...