ARVONTA: 10 Vuotias Inspis

Palkinto on Dress Like Marien toimittama


Kun Inspis täytti 10 vuotta heinäkuussa, mietin, että jotain upeaa on ihan pakko arpoa teidän ihanien kesken. Voin kertoa, että valinta oli vaikea, mikä olisi paras palkinto.  Haluan antaa jotain tosi kivaa jollekin teistä. Jotain vähän arvokkaampaa. Sitten palkinto suoraan sanottuna valitsi minut. Annas kun kerron lisää .

Dress like Marie on tullut minulle tutuksi jo vuosia sitten ihanista, värikkäistä ja naisellisista vaatteista, jotka on tarkoitettu kaikille naisille ainakin M-4XL ko'oissa.
Liian useinhan kauppojen isot koot uupuvat tai värivalikoima on tummanpuhuvaa. Löydettyäni Marien kaltaisen auringonpaisteen vaatekaappini alkoi muuttaa väriä iloisempaan ja naisellisempaan suuntaan. Viimeksi eilen sain positiivista palautetta Dress like Marielta tilaamastani mekosta. 
Kiitos Dress Like Marie!


Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä postaukset:



Pidän siitä, että Dress like Marie tarjoaa ilmaista stailausapua meille kaikille. Kaiken lisäksi se tapahtuu juuri sinun tai minun omalla kotisohvalla, sängyssä tai vaikka kesämökilläsi. Stailaustestin tulokset saat sähköpostiisi.  Kokeile Stailaustestiä

Marie Backman-Thors perusti yrityksen Dress like Marie vuonna 2009. Tänään Marie pyörittää yritystä tyttäriensä Lisan ja Emelien kanssa.

Dress like Marie auttaa naisia olemaan tyytyväisiä omaan vartaloonsa. Oletpa sitten muodokas pepusta tai rintava, omenavartalo tai vaikkapa pyörätuolissa istuva kuten minäkin olen. Useinhan me naiset  omaamme vääristyneen minäkuva vartalostamme. Usealla meistä on jokin epäkohta, johon olemme tyytymättömiä. Monia vaatteiden shoppailu ei kiinnosta lainkaan ja vaatteiden kokeilu voi tuntua jopa tuskalliselta, jos elää vahvasti siinä uskossa, että tuskinpa mitään sopivaa löytyy. Usko pois, tiedän tämän tunteen! Dress like Marie haluaa, että vaatteiden kokeilu olisi hauskaa ja stailauksien avulla halutaan asiakkaiden löytävän tavan ilmaista persoonallisuuttaan. Upea ja imarteleva lookki tekee ihmeitä itseluottamukselle ja mielialalle.

Dress like Marie Design-vaatemallisto on perustettu vuonna 2016. Marie itse vastaa edelleen yhdessä tyttärensä Emelien kanssa ostoista ja Dress like Marie malliston suunnittelusta. Marie käy ostosreissuilla ympäri maailmaa, haistelemassa trendejä ja poimimassa yksilöllisesti kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet.
Dress like Marie'lla on nyt jotain aivan uutta. Nimittäin he ovat suunnitelleet omat ’Dress like Marie’ merkkiset leggingsit. Leggingsit ovat one size kokoa eli M-3XL. Ne ovat napakat ja mukavantuntuiset. Kaiken lisäksi ne näyttävät kauempaa katseltuna farkuilta, mutta ovat siis pehmeät ja ihanan joustavat leggarit. Yksityiskohdat, kaikki saumat ja taskut ovat vain painettu kankaaseen, joten mitään paksuja saumoja ei ole painamassa ihoasi. Sävyjäkin löytyy kolmea erilaista: Musta, tummansininen ja vaaleansininen. Painokuviot vaikuttavat olevan hyvin tehtyjä, sillä ne ovat pysyneet kankaassa pesuista ja käytöstä huolimatta. 


Täyspitkien farkkuleggingsien lisäksi uutena löytyy myös capripituiset leggingsit, joiden sävy on vaaleansininen. 


Ennen käyttöönottoa leggingsit tulee pestä ihan niinkuin mitkä tahansa uudet vaatteet ja tekstiilit mistä tahansa kaupasta ostettaessa. Näin vältyt turhilta iho-oireilta ja pettymyksiltä. (esim. valmistuksen ja varastoinnin aikana tullut pöly ja muu "lika" tai jos väriä irtoaa niin, että muut vaatteet värjäytyvät samalla). Koska tämä on vain suositus, kaikki saavat toki tehdä sen minkä parhaaksi näkevät.


Minulla on itsellänikin Dress like Marie-leggingsit: mustat pitkät sekä caprit, ne vaaleansiniset. Tykästyin heti materiaalin joustavuuteen ja napakkuuteen. Alkuun pelkäsin, ettei ne minulle mahtuisi millään, sillä paketista avattuina kumpikin olivat pienen näköiset ja minä olen plus size-kokoinen. Mitkään aiemmat omistamani leggingsit eivät ole kuitenkaan joustaneet yhtä hyvin ja samalla palauttaneen muotonsa ja tuntuneet napakoilta kuin nämä! 
Mietinkin hetken leggingsejä katsellessani, kuinkakohan noin napakat pöksyt saan istumaan ylleni haaroistakin. Tiedäthän esim. Liian pienet sukkahousut, jotka jäävät roikkumaan nimenomaan haaroista? Tämäkin pelko osoittautui turhaksi ja molemmat mallit ovat nousseet jalkaan kuin mitkä tahansa oikean kokoiset vaatteet ja tosiaan menettämättä muotoaan.  Polvipusseja ei siis ole tullut niinkuin ei muitakaan venymiä. Olen kerennyt käyttää molempia vuorotellen jo kuukauden ja pessyt useamman kerran sinä aikana.  Suosittelen todellakin isompi peppuisillekin. Ja tietysti hoikemmille myös! Kerrassaan Ihanat esim. Äidille ja nuorelle tyttärelle tai parhaille kaveruksille joista toinen saa olla sirompi, toinen muodokkaampi.

Dress like Marien leggingsit löydät TÄÄLTÄ 


Parasta Dress like Marien Jennifer -leggingseissä:
  • mukautuvat ihanteellisesti vartalon muotoihin
  • Korkea vyötärö
  • Sopivat niin hoikille kuin isokokoisillekin
  • Ei polvipusseja
  • Napakkaa neulosta, mikä tukee hyvin
  • Ei näy läpi
  • Joustavat hyvin
  • Ei turhia taskujen saumoja tai niittejä ja nikkelinappeja
  • Edullinen hinta
  • Yksityiskohdat realistiset
  • Hengittävää materiaalia
  • Ihanat esim. Tunikan tai lyhyen mekon kanssa
  • Farkut eivät anna periksi, mutta nämä leggingsit ovat täydelliset myös ruokaravintolassa pitemmän kaavan kanssa syötäessä, vaikka nappia ei tarvitsekaan avata
  • Sopivat eri tyyleihin ja eri sävyisten yläosien ja asusteiden kanssa
  • Valmistuttaja on suomalainen "Dress like Marie"
  • Vyötärö täyteen mittaan venytettynä 150cm
  • Ihanat esim. Tyttöporukalle tai iäkkäämmällekin kummille ja nuorelle kummitytölle samixiksi
  • Vyötärökaitale on leveä. Ei siis purista tai rullaudu "makkaralle" helposti
Kaiken huippu oli, kun meidän kissoille tuli "iltavilli" ja minä jäin "jalkoihin" kirjaimellisesti. Kissan terävä kynsi iskeytyi leggingsien läpi ja repäisi silmäpaon. Otin ohuimman neulan mitä löysin ja langan lähinnä leggingsien sävyä. Onnekseni sellaista tosiaan kotoa löytyi, onhan meillä laajahko väriskaala eri ompelulankoja. Leggingsitkin ovat itsessään "kirjavat" juurikin eläväisen farkkukangas-painannan ansiosta. Siksikään sävyn valinta ei tuottanut ongelmia. Silmäpako oli siisti ja siksi todella helppo harsia kuntoon. Sen jälkeen olen käyttänyt leggarrita edelleen ja ei sitä paikkausta huomaa. Toisin olisi ollut jonkun ohuemman stretch-leggingsin kanssa. 


Miinusta:
  • Valmistusmaa ei ole Suomi, vaan Kiina


Haluatko sinäkin tällaiset leggingsit tai caprit? 

Suorat linkit tässä:

Täyspitkät leggingsit "Jennifer"
Caprit "Jennifer"



Ilokseni voin kertoa, että Dress like Marie tarjoaa Inspiksen 10 vuotisen juhla-arvonnan palkinnoksi yhdet pitkät farkkuleggingsit Blogiin arvonnan voittajan valitsemassa sävyssä. Palkinnon arvo on 29.90€. 

ARVONTA:

Tärkeää! Lue!
Osallistu näin: 
Kerro blogin kommentissa:
minkä väriset pitkät Jennifer-leggingsit haluat, jos voitat
Voittaja saa juuri sen sävyn, jonka nyt kommenttiin valitsee. Jollei sävyä ole kerrottu tai on useampi kuin yksi, Dress like Marie saa oikeuden lähettää minkäväriset tahansa. 


Kiva olisi kuulla myös leggings-muistosi tai minkä Dress like Marien valikoiman yläosan kanssa käyttäisit Jennifer-leggingsejä. 

Extra: 
Olisi kiva, jos olet / liityt lukijakseni sivupalkissa olevaan lukijat-listaan. Muista seurata ohjeita ja lopuksi tallentaa. 
Seuraatko minua jo Instagramissa tai Facebookissa? Linkit
Lukijana olo ei kuitenkaan ole pakollista. 

Kerrothan arvonnasta myös kavereillesi. Jaa tämä postaus sivullasi, jos tahdot. 
Olisin kiitollinen. 

Arvonta on voimassa 31.8.2022 klo 18.00 asti. Sen jälkeen arvon yhden voittajan. Voittajalle ilmoitan joko henkilökohtaisesti tai/ ja blogissa. Muista siis jättää linkki sivuillesi tai mailiosoite. Odotan yhden (1) viikon vastausviestiä jossa voittajan oikea nimi, osoite ja puhelinnumero. Sen jälkeen toimitan ko. Tiedot Dress like Marielle josta farkkuleggingsit toimitetaan suoraan voittajalle.  
Palkinto voidaan toimittaa vain Suomessa olevaan osoitteeseen Ahvenanmaa pois lukien. 
Jollen saa yhteystietoja 7 vuorokauden aikana, arvonta suoritetaan uudestaan ilman aiempaa voittajaa.  
Arvonta on yhteistyö Dress like Marien kanssa, eikä Blogger, Facebook, Instagram tai mikään muukaan taho ole siihen osallisena. 


Arvonta päättyy 31.8.2022 klo 18.00. 








Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea täydelle kympille, hieno on palkintokin. Itse käytän paljon legginsejä ja ne ovat kivat päällä ja niiden kanssa voi käyttää neuleita, tunikaa ja vaikka pitkää flanellipaitaa tai paitista. Tumman siniset olisi valintani jos voitan.
aiholapp at lailanet.fi
Onnea ihanalle blogille. Täällä on aina kivaa piipahtaa.

Jos arpaonni suosii valitsen mustat
Paljon onnea 🍾 jotkut kivat leggarit usein jalassa , niissä mukava olla , neuleen kanssa pitäisin , näin syksyn kynnyksellä, tumman siniset jos onni potkii 👌
Anonyymi sanoi…
Tummansiniset ottaisin jos voittaisin, minulla on paljon sinisävyisiä tunikoita.
hilavitku at meiliboxi piste fi
Onnea 10 vuotiaalle <3 Itse olen oikea leggins muija, aina leggarit jaloissa. Töissä lasten kanssa ne ovat ihan parasta. Minun valintani olisi mustat. Ihanaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3
outi.krimou@outlook.com
Anonyymi sanoi…
Onnea 10 vuotiaalle blogeille. Minä käytän legginsejä koko ajan runkojen kanssa. Jos voitan valintani on musta.
Pirjohi67 at gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana ja vaalean siniset valitsisin :) hippohiiri@gmail.com
SirpaH sanoi…
Onnea 10-vuotiaalle! En oikein osaa käyttää legginsejä kun näytän vielä paksummalta niissä, eikä ne miun mielestä oikein sovi tämmöselle pullerolle. Voisihan sitä kokeilla, jos nuo todella mahtuisi, tumman siniset valitsen.
Anonyymi sanoi…
Tuula
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea vuosista. Itse urheilen paljon ja tulee käytettyä sen puolesta leggareita paljon. Värivalintani on mustat. hamalainentmatgmail.com
Anonyymi sanoi…
Vaaleansiniset 😍 Suviblaa@gmail.com
Piijuli sanoi…
Onnea täydestä kympistä :) mä tykkään käyttää legginssejä mökillä, yövuoroissa ja tietty kotosalla.. Jotenki vierasta lähteä leggarit jalassa kylille, mutta nyt nää on sen näköset et vois vaikka lähteäki!!! Mustat valitsisin <3 pia.sillanpaa at pp2.inet.fi
Viltsumari sanoi…
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA JULKAISTAAN PIAN
Viltsumari sanoi…
Onnea Pirjohi67 . Sinä voitit mustat leggingsit. Olen sinuun yhteydessä pian.
Viltsumari sanoi…
Kiitos Outi. Leggingsit ovat minunkin mielestäni lasten kanssa puuhailuun parhaat. Ne joustavat ja ovat pehmeät, eivät jää kantapään alle eikä hiosta.
Viltsumari sanoi…
Todella monikäyttöiset. Kokeile myös lyhyen mekon kanssa tai pitemmän mekon, jossa halkio, kanssa.
Viltsumari sanoi…
Oi miten ihana viesti. Kiitos Enkuli.
Viltsumari sanoi…
Oi, jättineule, leggingsit ja villasukat. Elämää!
Viltsumari sanoi…
Kokeile yhdistää sinisen tunikan kanssa rohkeasti myös muitakin värejä. Esim. Näistä leggareista musta, mutta yleisesti myös esim. oranssi, punainen, valkoinen, Beige, hopea, kulta tai vaikkapa roosa. Asusteet ovat ihania värin tuojia.
Viltsumari sanoi…
Kiitos onnitteluista.
Me ajateltiin noin aiemmin myöskin. Etenkin minä ylipainoisena ajattelin, etten kehtaa ikinä näyttäytyä leggingseissä julkisesti. Häpesin muhkeita reisiäni, pahkurapolviani, leveää takamustani, lyhyttä varttani... vikoja tuntui olevan enemmän, kuin syitä miksi voisin pukeutua leggingseihin.
Oikeastaan ostin ekat leggarini unihousuiksi tai olohousuiksi, jos joku sattuisi tulemaan meille yllättäen. Farkut tuntuivat sängyssä ahdistavan joka paikasta ja hameet nousivat korviin tai jäivät aina jumiin kääntyessäni vuoteessa. Ja vuoteessahan vietän aikani lähes täysin. Leggarit tuntuivat heti niin onnistuneelta valinnalta. Ne eivät hiostaneet, ei ollut vilu, ne tuntuivat toiselta iholta ja kyljen kääntäminen oli vaivatonta. Rakastuin. Murunenkin kuunteli ja näki intoni ja hommasi itselleen kotiin urheiluleggingsit. Tykkää! Niin minäkin katsella häntä niissä. Hih.
Nykyään kotona olen joko leggingseissä tai pyoräilyhousuissa suurimmaksi osaksi. Olen myös käyttänyt mm. Näitä Jennifer-leggingsejä, molempia pituuksia, kaupungilla. Nämä ovat ihanan pehmeät ja peittävät esim. Pahimmat selluliitit ja muhkurat. Lisäksi kangas on kuin Farkut jos katsoo kauempaa. Ihan vieressä pitää olla että huomaa neulokseksi. Minulle leggingsit toivat itsevarmuutta lisää ja kun kukaan ei osoittele eikä tuijota, tajusin pelanneeni turhaan. Nyt saatan puhua lyhyen hameenkin ulos ja ostinpa ekat sortsitkin vuosiin. Miksi pullukoiden pitäisi peittää itsensä mustaan jätesäkkiin? Meillä kaikilla ei ole sellaista 12-vuotiaan pojan vartaloa, jonka näkee catwalkeilla. Olemme silti yhtä arvokkaita ihmisiä. Rakastu itseesi uudestaan ja kanna itsesi rohkeasti ylpeydellä. Sinä olet upea nainen, tiedän sinun olevan kaunis ja tyylitajuinen. Asusteet ovat yksi millä saat katseet esim. Huiviin, käsilaukkuun tai koruihin ja samoin esim punatut huulet tai ihana kampaus.
Viltsumari sanoi…
Tämä kommentti ei osallistunut arvontaan virheellisenä vastauksena.
Viltsumari sanoi…
Kiitos. :)
Todellakin kehtaa liikkua kylillä näissä! Lisäksi ovat todella joustavat ja mukavat. Tyylikkyys vaatii sitä, että hyväksyy oman vartalonsa sellaisena kuin se on ja näyttää ja tuntee olevansa kotonaan omissa vaatteissaan. Maailmassa on lukematon määrä naisia, miehiä ja lapsia jotka häpeävät kehoaan ja pukeutuvat toisin, kuin mitä tahtoisivat ja mitä voisivat pukea. Olemme muka yksin koko maailman tuijotettavana ja kaikki muka osoittavat sormella ja kaikki muka voivat pahoin nähtyään meidät kauniissa muka hoikkien ihmisten vaatteissa. Silti kukaan ei tuijota, eikä olla ainoita pullukoita kylillä.silti laihoissa on myös niitä, joita hävettää heidän kehonsa ja joku saattaa jopa kadehtiia rohkeuttasi pukeutua niinkuin haluat, joku ihailee ja näkee vain hymysi, hiuksesi tai kauniin paitasi. Joku pitää sinua esikuvanaan rohkeutesi vuoksi... Esim. Xl-malleja ja isoja kokoja vaatteita ei olisi, jollei meitä olisi runsaasti. Innostuin aiheesta, mutta tarkoitus ei ollut paasata. Jokainen pukee mitä tykkää. Meillä on siihen oikeus.