Kortteja ja INSPIS 10 vuotta

Inspiration on nyt 10 vuotias. Virallisesti h-hetki oli 5. Heinäkuuta.  Mieletöntä!
Aivan mahtava ja hieno matkahan tämä on ollut. Juhlan kunniaksi esittelen sinulle joitakin uusia korttiaskartelujani. Paljastan myös salaisuuden, näin meidän kesken: Arvonta on tulossa ! 


ANTOISA MATKA

Alussa oli vaaleanpunaisia haaveita ja samalla tummanpuhuvia pelkoja.
Ymmärsinkö edes, mitä bloggaaminen voisi tuoda mukanaan? Tuskin.

Löysin kuitenkin jo heti alussa uusia pysyviä ystäviä, saan koko ajan lisää mahtavia ideoita muilta, upeilta blogeilta ja teiltä, rakkaat lukijat, sekä arvokasta palautetta, mikä auttaa minua kehittymään ja kehittämään blogia juuri meidän kaikkien yhteiseksi hyvänolon olkkariksi. Kiitos kuuluukin teille! Kiitos! Tätä juhlaa ei olisi Ilman sinua! 


MATKA ITSEENI

Opin tuntemaan paremmin myös itseni blogia kirjoittaessa, sillä joudun pohtimaan omia arvojani, mieltymyksiäni, mitä oikeastaan haluan sanoa maailmalle ja miten sen teen loukkaamatta toisia. Blogin ei tarvitse olla täydellinen ja virheitä sattuu kaikille, mutten tietenkään halua tieten tahtoen loukata ketään. Se ei ole minun luonteelle tyypillistä eikä myöskään Inspiksen periaatteiden mukaista.


Me ihmiset olemme kuitenkin erilaisia ja kirjoitettu teksti on eleetöntä ja ilmeetöntä eikä siinä kuulu äänenpainot ja sävyt. Se onkin ollut yksi niistä asioista, johon olen erityisesti halunnut panostaa. Etten loukkaa tahtomattani. Myönnän,  olen epäonnistunut tässä etenkin  alussa, kun kaikki oli uutta, enkä osannut vielä bloggaamista, enkä ymmärtänyt kuinka vaikeaa on tuottaa oikein ymmärrettyä tekstiä.  Olen ihmisenä puhelias ja pienet ja vikkelät sammakot lipsahtelevat suustani toisinaan tarkoittamatta mitään pahaa. Kelläpä ei. Koskaan en ole valmis. Opettelen niin bloggaamista, kuin ihmisyyttäkin aina hautaan saakka. 


MUUTOKSEN MATKA

Ja jos alussa mietin, että 100 kävijää kuukaudessa tuntui hurjalta tavis-naisen elämää seuraamassa, niin 5 numeroisten lukujen kohdalla viimeistään suuni loksahti apposen auki. Onneksi olin sisällä, ettei pienet öttimöntiset lentäneet hölmistyneen naamani aukinaiseen suuhun. Kaiken lisäksi tämän 10 vuitisen taipaleeni aikana sai ensin  Vuodatuksen blogi, sitten Bloggerissa Lifestyle-genre jäädä ja Inspirationista tuli Hyvinvointiblogi.


TOIVON MATKA

Toivonkin, että ideat, aiheet, tuotteet ja "vinkkiviitoset" tuovat sinullekin hyvän olon sekä hyvänmielen tunteen. Toivon, että löydät kiinnostavaa luettavaa ja katseltavaa ja löydät elämääsi iloa ja hyvinvointia blogini kautta. Toivon voivani olla vuorovaikutuksessa kanssasi ja löytäisin juuri ne aiheet, jotka innostavat keskusteluun. 
Kiitos ystäväni, tuttavani, lukijani ja kaikki satunnaiset kulkijatkin siitä, että 10 vuotta on tullut täyteen. Ilman sinua ja teitä ei olisi Inspistä. 


~Viltsumari

Kommentit