Hae tästä blogista

Kuiskaus hiljaisuudestaUusi ihana postaus-sarja; Kuiskaus hiljaisuudesta. Perustuu saman nimiseen teokseen, joka on kokoelma ajatuksia tunne-elämästä ja sen haasteellisuudesta. Mielen vaeltaessa tummissa vesissä, tunteen turvallisen sataman ollessa kaukana. 

Näissä  postauksissa pääset lukemaan runoja vuonna 2021 julkaistusta kirjasta " Kuiskaus hiljaisuudesta", jonka kirjoittaja on nimimerkki White Raven. Kirjailija on suomalainen ja runot ovat suomeksi kirjoitettuja. Kirjan voi hankkia itselleen TÄMÄN LINKIN  kautta. (Eikä edes maksa paljoa!) Postaus-sarjassa julkaisen vain osan runoista ja kirjailijan luvalla. 

White Raven: 
"Hei,
olen 42 vuotias mies Vantaan Tikkurilasta. Olen julkaissut ensimmäisen runokirjani marraskuussa 2021 nimellä Kuiskaus hiljaisuudesta. Runokirja on omakustanne ja elämä antoi mahdollisuuden toteuttaa sen. Haluan runoillani tavoittaa ihmisiä, jotka ovat elämässään tienristeyksessä ja antaa heille samaistumis pintaa ja ymmärrystä eri elämän tilanteissa sekä sitä, ettei kukaan ole yksin näissä vaikeissa asioissa. Kosketus myös omaan elämääni. Olen kirjoittamalla päässyt monesta kuopasta ylös ja jatkanut matkaani. Tuon myös esille tunne-elämäni haasteellisuuden tavoitellen kehittymistä ihmisenä myös vaikeina hetkinä."


Runot: White Raven: Kuiskaus hiljaisuudesta 

Tulinen kipu
palaa takassa
Vihdoin hiillos
Seuraava tulee
halko korin kanssa
Eikä anna sen sammua 

...

Liikaa syntiä harteilla
Ehkä olisi
helpompi kuolla
ja syntyä uudestaan
Puhtaampana
Aloittaa kaikki alusta

...

Polvilleen lyötynä 
nöyryyttä oppimaan
Kädet ristiin
Katse ylös
Ohjaa oikealle polulle
Kulje aina kanssani
2 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen runo kuvaa minua pari vuotta sitten, kun kärsin työpaikkakiusaamisesta. Silloinhan päätin lähteä pois ja aloittaa alusta toisessa paikassa. Se osoittautuikin niin hyväksi päätökseksi.
    Ihana postaussarja <3

    VastaaPoista
  2. Outi, Kiitos palautteestasi. Kiva kuulla että runot ovat mieluisia. Kiusaaminen sen sijaan on niin väärin kuin vain olla voi. Inhottavaa on myös se että kiusattu joutuu vaihtamaan koulua, asuinpaikkaa, työpaikkaa.. mutta kiusaajat eivät. Minä olin kiusattu 8 vuotta koulussa ja opettajat joko olivat mukana kiusaamisessa tai ainakin sallivat sen. Ei lohdun sanaa tai turvaa. En voi ymmärtää. Onneksi sinun nykyinen työpaikka on hyvä. Olen varma, että olet kiitollinen työtovereillesi ja johtajalle.

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Häiden erilainen vieraskirja

Häähuuma jatkuu edelleen ja tällä kertaa pääset sisäpiirissä katsomaan vieraskirjamme sisälle.. Ehkä, ehkä ei. :) Muistatko vielä, ku...