Hae tästä blogista

Voimakkaaseen hikoiluunSain Smartsonilta Vichyn tuotteita testiin ja näin ollen pääsin kokeilemaan Vichyn antiperspirantti roll-onia.

Olen etsinyt sopivaa dödöä tai antiperspiranttia kovasta kivusta ja vahvasta lääkityksestä johtuvaan runsaaseen hikoiluun jo pitemmän aikaa. Tuloksetta. Milloin on iho kuivunut liikaa, milloin haju puskee läpi, milloin pelkkä hiki.

Vichyn 48h tahroja vastaan antiperspirantti säätelee liikahikoilua todellakin jopa 48 tunnin ajan. Toki tämäkin on yksilöllistä, mutta onnekseni olen onnekas. Muilla tuotteilla ei teho riittänyt kauaa, hyvä jos 24h.

Käytän roll-onia iltaisin pesun ja hyvän kuivauksen jälkeen. Kosteaan ihoon antiperspiranttia on turha laittaa.

Vichyn 48h tahroja vastaan roll-on on alkoholiton ja siinä on hypoallergeeninen koostumus. Se on testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Minusta tuntuu siltä, että kainaloiden iho olisi pehmennyt. Hyvän tuntuinen iho.
Nyt voin vihdoin elää kuivana ja tuoksua hyvältä myös pahoina päivinä.

Hikoilu on normaali ruumiintoiminto, jonka tarkoitus on alentaa kehon lämpötilaa. Liikahikoiluksi katsotaan hikoilu, joka haittaa sosiaalista kanssakäymistä, pilaa vaatteita tai häiritsee työntekoa. Myös voimakkaan hikoilun esiintymistä muulloin kuin normaaleissa tilanteissa (kuumassa ja fyysisen rasituksen aikana). Keski-ikäisellä naisella liikahikoilun tavallinen syy ovat vaihdevuodet ja niiden mukanaan tuoma hormonitoiminnan muutos. Myös raskaus ja ylipaino voivat aiheuttaa liikahikoilun siinä missä jotkin sairaudet ja lääkkeetkin.

Vinkki: Tämä Vichyn tuote toimii myös suurten rintojen alla. Osta toinen nivusille.

1 kommentti:

  1. Nuo Vichyn tuotteet on todella laadukkaita. Muistan yhden ystäväni kertoneen minulle, että vain tuo Vichyn deodorantti piti hänellä hien hajun poissa.
    Hyvää vappua sinulle Viltsu ja paijauksia ihanille kisuillekin <3

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...