Hae tästä blogista

Hyvää tekevät tuotteet 2/4

Ruohonjuuresta on vaikeaa sanoa vain kolme suosikkituotettani, sillä valikoima on kattava ja monipuolinen. Tähän postaus-sarjaan valitsin esiteltäväksi kuitenkin kaikkien suosikkituotteideni -listaltani kolme tuotetta, jotka ansaitsevat päästä esille. Nämä herkut ovat kaikki Frantsilan tuotevalikoimasta, joista ensimmäisenä Lemminkäisen äidin Terva-pihkasalva on oikea namukas monitoimituote. Rakastan tuotteita, jotka soveltuvat useampaan "vaivaan". Ihanne olisi, jos purnukkavuoren sijaan kaapissa olisi mahdollisimman pitkälti monitoimituotteita muutama. Nythän saa jo esim. poskipunia, jotka ovat samalla huulikiiltoja, voiteita, joilla voi kosteuttaa kasvot silmänympärysihoa myöten tai käsivoiteita, joita voi käyttää myös jaloille. Ihanaa! Olisi nimittäin superia voida panostaa pariin laadukkaaseen tuotteeseen sen sijaan, että käytössä on laaja valikoima kaikkea halpaa, eikä kuitenkaan mikään tehoa niinkuin luvataan. Epätoivoinen yritys pyrkiä hyvinvoivaksi ihoa myöten.

Kuva jaettu: Kansallisgalleria (tekijänoikeusvapaa)

Mutta siis, tämä Terva-pihka salva... Avaa purkki ja tunnet sen välittömästi, kuinka menneiden aikojen kansanparantajien hyvät henget alkavat kuiskia ylistyssanoja ja nyökyttelemään päätään. Nimittäin jos rakastat menneiden aikojen tervattujen puuveneiden tuoksua, Tervapastillien aisteja hiveleviä aromeja sekä tervasaippuan hyvää tekevää tunnetta, tiedät mistä puhun. Lisätään tähän salvaan vielä ikiaikaista äidin rakkautta poikiaan kohtaan ja muovataan tästä kaikesta supisuomalainen salva. Siinä se. Aidon tervan tuoksuinen tuote. 


Pihka-tervasalva on tarkoitettu mm. ihon halkeamiin, ihon kovettumiin ja känsiin. Huonovointiselle iholle, finneihin, jne. 
Olen käyttänyt tätä salvaa niin kuiviin kyynärpäihin, kissankynnen raapaisuihin kuin kasvojen näppyihinkin. Sipaisinpa salvaa myös kutiaviin iän tuomiin luomiinkin sekä silmänympärysiholle. Voin vain luetella ylistyssanoja tuotteesta. Aiemmin kärsin rasvaluomien järkyttävästä kutinasta ja revin raapimalla ihoni rikki. Nyt vain sipaisu tätä salvaa ja voin hymyillä tyytyväisenä elämää kohtaan. Pikku naarmut saattoivat hieman punoittaa ja parantuivat hitaasti. Nyt pihka-tervasalvaa naarmuihin ja lopputulos on nopeampi ja terveempi naarmujen parantuminen. Luonnonraaka-aineet ovat turvallisia käyttää, eikä salva sisällä vaseliinia. Aion kesällä testata tätä myös hyttysten pistoihin ja karkoittaako tuoksu hyttyset kauemmaksi. Ainakaan tätä paremman tuoksuista hyttystuotetta en tiedä.   


Se mikä minut hämmästytti totaalisesti, niin tämä purkkihan on pieni. Vähän niinkuin jokin huulivoidepurkki tai tuoksuvoide. Just passeli siis taskuun,  käsilaukkuun tai vaikka yöpöydän laatikkoon. Ja onhan tuo purnukka passeli paketti miehille siinä missä naisillekin. 
Aluksi luulin salvan olevan aivan liian pienessä purkissa monitoimituotteeksi, mutta kun avasin purkin ja näin ja kokeilin ensimmäisen kerran salvaa, ymmärsin kuinka hurjan riittoisaa se on! Kiinteä ja öljymäinen koostumus ei tarraudu  sormenpäihin paljoa kerralla, mutta ei tätä tarvitakaan samoin kuin esim. jotain voidemaista tuotetta. Salvaa sivellään hoidettavalle iholle ja jos tahdot tehostaa hoitoa, peitä alue esim. Sideharsotaitoksella. 


LUE MYÖS NÄMÄ VANHEMMAT TEKSTINI FRANTSILAN TUOTTEISTA:

1 kommentti:

  1. Tuo pihkasalva on ihan hurjan hyvää kantapäille. Itselläni oli ennen syviä halkeimia kantapäissä ja niihin sain apua tästä salvasta.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...