Hae tästä blogista

Hyvää tekevät tuotteet 1/4

Teen nyt mini postaussarjan, jossa esittelen sinulle, ystävä hyvä, yhden luonnontuotekaupan ja jopa kolme huippu löytöä ko. Kaupan valikoimasta. 

Mistä kumpuaa ihmisen halu tehdä hyvää? Entä miksi joku ei halua auttaa muita?
Kysymykset, joihin on monia vastauksia henkilöstä riippuen. Ei ole mustavalkoista vastausta että joku on hyväsydäminen ja joku taas ahne ja itsekäs. Voihan olla, ettei jollakin ole resursseja, jollakin soimaa huono itsetunto, joku elää vanhemmilta opittua tapaa ja joku saa arvomaailmansa tähänkin aivan puhtaasti omista geeneistään ja henkisistä arvoistaan. Puolesta ja vastaan.


Sen kuitenkin tiedän, että Ruohonjuuri -myymälä perustuu vahvojen arvojen perinteeseen, ekologisuuteen ja vastuullisuuden kunnioittamiseen. Ruohislaisille ominaista on myös arvostus reilua kauppaa kohtaan, jota he tekevät ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Ruohiksessa uskotaan siihen, että elämänilo ja hyvä fiilis tarttuvat. Ja tottahan se onkin.


Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju.
Tiesitkö jo, että Ruohonjuuri on kokonaisvaltaisesti vastuullinen myymälä materiaaleja myöten! Ei siis pelkästään myytävät tuotteet, vaan he ovat alusta asti halunneet kunnioittaa myös vanhaa rakennusta, johon Manskussa uusi myymälä maaliskuussa tulee. Ruohonjuuren uusi lippulaivamyymälä rantautuu Helsingin keskustassa Kalevantaloon, eli Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmaan.

Kuva: Ruohonjuuri blogi

Tämän vanhan rakennuksen ehdoilla he ovat kaikessa suunnittelussa edenneetkin, sillä kaikessa suunnittelussa on ekologisuus luonnollisesti huomioitu. Tämän projektin yhtenä tavoitteena on olla vähittäiskaupan korjausrakentamisen kokonaisvaltaisen vastuullisuuden suunnannäyttäjä! Todella mahtavaa! Mukana matkassa ovat vastuulliset yhteistyökumppanit seinämaaleista viherkasveihin. Ruohonjuuren lippulaivamyymälässä riittää ihasteltavaa ja ihmeteltävää noin 700 m2:n suuruudesta. Uusi puoti tulee olemaan muutakin kuin hyvän elämän tuotteiden erikoiskauppa: etenkin erilaisille tapahtumille tulee olemaan upeat puitteet. Tähän Ruohonjuuren lippulaivamyymälään ihmiset ovat tervetulleita paitsi ostoksille, tietysti myös ihmettelemään, oppimaan, oivaltamaan, inspiroitumaan ja tapaamaan toisiaan. Yhtenä tavoitteena onkin vahvistaa yhteisöllisyyttä ja rakentaa siltaa erilaisten ihmisten välille. Lisää tästä projektista ja sen yllätyksellisyydestä voit lukea Täältä. Tämä projekti on niin huippu upea ja wow-efektit lupaavia, että lisään Manskun myymälässä käynnin omaan unelmat-listaani.Ruohonjuuresta on vaikeaa sanoa vain kolme suosikkituotettani, sillä valikoima on kattava ja monipuolinen. Tähän mini postaus-sarjaan valitsin esiteltäväksi kuitenkin kaikkien suosikkituotteideni listalta kolme tuotetta, jotka ansaitsevat päästä esille. Nämä herkut ovat kaikki suomalaisesta tuotevalikoimasta. Seuraavassa sarjan postauksessa pääset tutustumaan perinteisen suomalaisen tuoksumaailman omaavaan monitoimituotteeseen. 
Mutta ennen kuin sanon heipat...


XOXO 

Viltsumari 2 kommenttia:

  1. Ruohonjuuresta kävimme juuri äitini kanssa hakemassa kurkumasuihketta, on hyvä pieniin flunssanoireisiin.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista
  2. Se on todellakin hyvä tuote. Se on aiemmin Ruohonjuuren parhaaksi ravintolisäksikin valittu. Kurkumasuihke on valittu myös Euroopan parhaaksi terveystuoteuutuudeksi. Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. 

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...