Hae tästä blogista

Ruohonjuuren yllätyskassi

Ruohonjuuren yllätyskassi pursusi joululahjoja jaettavaksi asti.  Myös tuotteiden yhteisarvo yllätti positiivisesti. 

Syksyinen yösade ropisee hiljaa ikkunapeltiin ja pimeän harso on laskeutunut yllemme turvalliseksi verhoksi. Sinä saatat olla täydessä unessa jo. Vai oletkohan sittenkin yövuorossa paraikaa tai ehkä olet vailla Nukku-Matin tai -Maijan unihiekkaa, kuten minä, ja valvot kanssani tietämättä olemassaolostani täällä. Hereillä. Toivottavasti sinulla on kaikki kuitenkin hyvin.


Hyvinvointia on erilaista. Voimme hyvin kun ei koske ja jaksamme juosta vaikka marathonin. Jollekin se on sitä kun jaksaa kävellä edes vessaan ja takaisin. Joku mieltää hyvinvoinnin henkiseksi vahvuudeksi ja joku voi hyvin päästessään etelän auringon alle. Kaikki ne ovat yhtä oikein ja arvokkaita hyvinvoinnin mittareita. Hyvinvointi tuntuu hyvältä.  


Ruohonjuuresta minulle lennähti yllätyskassi jo aikapäivää sitten, mutta unohdin tyystin esitellä sinulle sen sisällön. Niinpä näytän ostokseni nyt. Tässä kassissa hyvinvointituotteita oli yllin kyllin itselle ja lahjaksi asti. 


Yllärikassi sisälsi laadukkaita English Tea Shopin luomuteitä 2 pakettia. Toinen niistä oli Pure me, luomulaatuinen yrttikimara, mikä sisältää mm. ruuansulatusta edistävää fenkolia, sarviapilaa, kurkumaa, nokkosta ja kehäkukkaa, jotka ovat tunnettuja terveyttä edistävistä vaikutuksistaan.


Toinen pakkaus oli Sleepy me. Tämä iltatee sisältää mm. sisäistä harmoniaa tukevaa, luontaisesti kofeiinitonta kamomillaa ja muita tyyneyttä tuovia yrttejä. Tämän iltateen sisältämä valeriaana auttaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.
Yhden pakkauksen arvo on 3.90€.


Picô on suklaataidetta! Se on käsityön ja ainesosien sekoittamisen taitoa ja tasapainoa, mielikuvitusta sekä tietotaitoa. Aina aitoa, kuten taiteenkin pitäisi olla, Pico tuo yhteen taiteen ja uskomattoman suklaan, jota et kenties ole koskaan maistanut!
Levyn arvo oli n. 5€.


Suklaa ei yhteen levyyn jäänyt, sillä lisäksi sain Super Fudgion runsaan, tuhdin, gluteenittoman ja vegaanisen kookos-raakasuklaapatukan. Ihana herkku, jonka arvo oli 2€.


Ruohonjuuren asiakaslehti ja -10%-alekuponki.


Suomessa kehitetyn Laponie of Scandinavia –ihonhoitosarjan pelkistetyt mutta tehokkaat tuotteet sisältävät vain harvoja, tarkoin valikoituja raaka-aineita. Eläinkokeettomat ja vegaaniset Laponie of Scandinavia -tuotteet kehitetään vankkumattomalla ammattitaidolla omassa laboratoriossa Suomessa Espoon Otaniemessä ja valmistetaan sekä Suomessa että Ruotsissa. Sarjan korkealaatuiset tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita ja sopivat herkällekin iholle.
Laponie of Scandinavian tuotteista yllärikassiin oli sujahtanut 2 pakkausta: puhdistusmaito, jonka arvo on 18€ sekä kasvovoide arvoltaan 32€.


Tämän koko yllätyskassin arvo oli siis n. 65€, mutta minä maksoin siitä ainoastaan 19.90€. Säästin tuotteissa huikeat n. 45€. Siihen lisäksi alekuponki, jolla se -10% ja lehdessä on usein tarjouksia, jos asut Ruohonjuuren lähellä ja pääset käyttämään kupongit. Nämä irto-alekupongit käyvät kivijalkamyymälöissä ympäri maan sekä myös verkkokaupassa.

Yllätyskassi löytyy TÄMÄN LINKIN kautta.


4 kommenttia:

 1. Onpas ihanuus koko paketti ja noillahan saa jo mielelle oikean herkkulatauksen suklaan ja ihanan teen muodossa (sanoo suklaahiiri). Tuo on iloinen uutinen, että myös gluteenitonta löytyy. Pitäisiköhän minunkin tilata hemmottelupaketti itselle ja ukkelille.
  Voi hyvin ihanainen.

  VastaaPoista
 2. Ihana yllätyskassi ja mitä herkkuja. Nyt menee kyllä teetä ihan ennätysmäärät. Työpäivän jälkeen on ihanaa keitellä hyvää teetä ja nauttia lämmöstä.
  Kaunista viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 3. Enkeli, tämä todella ilahdutti ja oli huippu setti. Muistathan, että jokainen kassi on sisällöltään erilainen. Joitakin tuotteita Voi olla samoja, mutta joitakin eriä tai tyystin erilaiset kumpikin. En siis voi taata että saat suklaata, jos kassissa onkin jotain muuta. Mut hei, joulu tulee, samoin isänpäivä ja on synttäreitä. Kaikki Ruohikzen tuotteet ovat vastuullisia ja luontoystävällisiä tuotteita joita käyttää itse sekä antaa lahjaksi ilomielin.

  VastaaPoista
 4. Outi, suosittelen teejoulukalentereita. Niistä saat 24 eri makua samassa paketissa.

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...