Hae tästä blogistaOlipa kerran lasipallo, jonka sisään muutti asumaan pienen pieni mummo. Mummon pieni tupa sijaitsi kauniin luonnon keskellä.  Valkoisten kivien rannan välittömässä läheisyydessä. 


Mummon paras ystävä oli lammessa uiva sinisorsa. 


Aurinko paistoi korkealla Taivaan kannella ja pikkukivet kiljahtelivat Mummon astuessa niiden päälle  polkua tallustaessaan. Pikkukiville oli kunnia saada tulla osaksi tätä keijupuutarhan polkua. 


Niin mummo, sinisorsa kuin pikkukivetkin viihtyivät tuon kaukaisen kesän ajan paikallaan. Sitten tuli kolme jättiä ja pudottivat lasipallon alas lattialle. Kuului kolme kertaa miau. Sitä seurasi kopsahdus. Kuului rapsahdus. Kuului pirstaleiden lempeä kirmailu. Lasipallo oli rikkoutunut. Niinpä mummo keräsi kimpsut ja kivet ja kampsut, sinisorsa lennähti Mummon olkapäälle ja niin he muuttivat takaisin pahvilaatikkoon. 


6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen torppa mummelilla.
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 2. Todella hauska ja suloinen. Varmaankin laitat tuikun yöksi, ettei mummo eksy pimeässä

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen miniatyyriluomus 😊 harmi että mummo menetti paratiisin 😔 mutta ei vahingoille mitään mahda ♥️ rapsutuksia kissoille ♥️

  VastaaPoista
 4. Enkeli, kissat saivat pallon hajalle, mutta ostin uuden. Tuikku tottakai.tosin yöksi keinotekoinen ettei syty koko asunto palamaan.

  VastaaPoista
 5. Silkku, uusi lasimalja oli tarjouksessa ja sehän oli kotiin hankittava. Ehkä uusi paratiisi...

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...