Hae tästä blogista

Leijona-portti 2021 - uuden Maan ihmisen esiintuleminen

Tänään julkaisen poikkeuksellisesti jaetun tekstin, sillä asia, jonka halusin kertoa, on kirjoitettu jo niin loistavasti toisaalla, etten tohdi työstää sitä millään muotoa. Jako tapahtuu totta kai luvallisesti. Nyt alkaa tapahtua ja on parasta pitää kiinni tässä kyydissä, jos mukana aiot pysyä.  


"Rakkain valoperhe, lähestytte planetaarista uutta vuotta ja Leijona-portti-portaalia. Tämä on se aika pyhässä vuodessa, jolloin aloitatte uuden aika- ja luomissyklin.

Tänä aikana Sirius nousee aamutaivaalle, yhtymään Aurinkonne kanssa, ja tämän luovan hetken planeetallanne on kaksi aurinkoa, valko-kultainen aurinko ja sininen aurinko (Sirius). Tässä maagisessa energiassa planeetta on linjassa myös Leijona-portin kanssa Leijonan tähdistössä (8.8.) ja kuninkaallisen Regulus-tähden kanssa, joka tunnetaan myös "leijonan sydämenä", mikä tuo uuden syklin ja aikajanan Maalle.

Tänä vuonna teillä on ollut suurta painetta nostaa henkilökohtaista taajuuttanne ja nopeuttaa evoluutiotanne, jotta voitte aloittaa uuden syklinne uuden Maan korkeimmalla mahdollisella taajuudella. Tämä tekee mahdolliseksi teille astua uuden Maan todellisuuteen ja aktivoida täysin uuden Maan ihmisen/enkeli-ihmisen mallin DNA:ssanne. Tämä tekee teille mahdolliseksi irrottautua alemman aikajanan kaaostasoilta ja elää rauhanomaisen ja rakastavan yhteisön todellisuudessa uuden Maan ihmisenä.

Uuden Maan ihminen

Kuluneiden vuosien aikana olette nostaneet tietoisuutenne kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen valoulottuvuuteen, päästäneet irti kumuloituneen negatiivisen energian kerroksista ja aktivoineet alkuperäisen ihmisenkelimallinne suurella menestyksellä.

Kolmannen ulottuvuuden ihminen oli olento, jolla oli seitsemän aktiivista chakraa ja jonka tarvitsi meditoida päästäkseen käsiksi sieluun ja korkeampaan itseen, jotka olivat ihmiskehon "yläpuolella". Viidennen ulottuvuuden uuden Maan ihminen on moniulotteinen olento, jolla on 13 aktiivista chakraa, ja näihin sisältyy suora yhteys sieluun/korkeampaan itseen sekä Itsen aurinko-, galaktisiin ja kosmisiin aspekteihin.

Tärkein osoitus ylösnousemisestanne tähän tilaan on tietoisuutenne auringon liikkeistä ja energioista, kun tunnette valokehossanne ja fyysisessä kehossanne plasman ja aurinkovalokoodien virtaukset, kun ne leviävät Maan ilmakehään Auringon jatkuvassa keskustelussa Maan kanssa. Vastaanotatte timanttivalokoodeja ja integroitte ne tietoisesti ja iloisesti.

Teistä tulee tietoinen galaktisesta perinnöstänne ja henkilökohtaisesta yhteydestänne tähtiin. Tässä Leijona-porttisiirtymässä teistä tulee tietoinen valon tähti- ja galaktisista mestareista, kuten kuninkaalliset leijonat, ja enkelilennoista, kuten Elohim, jotka työskentelevät kanssanne saadaksenne synnytettyä uuden Maan.

Uusi Maa – sydänkeskeinen rakkausluominen

Uuden Maan ihmisenkeli on sydänkeskeinen olento. Toisin kuin ihmisen vanhempi versio, joka oli keskittynyt mieleen/solar plexukseen, uuden Maan ihmiset toimivat sydämestä.

Tämä merkitsee, että sydän on tasapainokeskus ja yhteyskohta sieluun ja korkeampaan itseen.

Uudessa Maassa kaikki päätökset ja valinnat tehdään sydämestä. Teette nämä valinnat tunteen, intuition ja syvän luontaisen viisauden avulla, rationaalisen mielen ohjeiden sijasta. Mieli voi hankkia informaatiota, mutta sen tarkoitus ei ole tehdä valintoja ja päätöksiä. Sydän ja sielu tekee ne syvemmällä tasolla.

Uudessa Maassa kaikkien valintojen ja päätösten perusta on rakkaus.

Uudessa Maassa ei ole pelkoa ja kontrollointia, vaan pelkästään rakkauden ja luomisen virtausta, kun kehitytte ja kasvatte jatkuvien luomustenne kautta.

Uuden Maan ihmiset ja suhteenne luontoon

Vanhan Maan kolmannen ulottuvuuden ihmisellä oli ristiriitainen ja aggressiivinen suhde luontoon. Hän näki sen resurssina, jota voi käyttää ja ryöstää mielivaltaisesti.

Uuden Maan ihminen näkee luonnon pyhänä ja arvostaa Maan alkuperäistä tarkoitusta pyhänä planeettana ja puutarhana, galaksin ja kaikkien sen olentojen iloksi.

Uuden Maan ihmisenkelit ovat pyhän planeettapuutarhan vartijoita ja myös galaktisia shamaaneja. He työskentelevät elementaalien ja luonnonhenkien kanssa luomaan paratiisikodin kaikille eläville olennoille, jotka Pääluoja ja Elohim-enkelit lähettivät tänne.

Galaktinen shamaani kunnioittaa luontoa ja työskentelee luonnon kanssa, tietäen ja tuntien samaan aikaan aurinko- ja galaktiset yhteytensä ja vastuunsa.

Leijona-portti 2021 – nouseminen

Rakas perhe, tässä vuoden 2021 Leijona-portissa monet teistä, jotka tunsitte aiemmin olevanne jumissa tai epävarma tai motivoitumaton, nousette uusiin vastuihinne planeetalla.

Teistä tulee ihmisenkeleitä ja galaktisia shamaaneja, opastatte ihmisiä ja teette seremonioita kunnioittamaan esiintulevaa uutta Maata. Teistä tulee johtajia, jotka opastavat ja tukevat lempeästi yhteisöjään, Maan muutosten ja siirtymien läpi uuden Maan tietoisuuteen.

Leijona-portti antaa korkeataajuisen energiatsunamin, joka aktivoi nämä transformaatiot ja kohottaa teidät uuden Maan korkeammalle aikajanalle.

Olkaa valmistautuneita, rakkaat ystävät, se on melkoinen kokemus!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Lähde: 
LEIJONA-PORTTI 2021 – UUDEN MAAN IHMISEN ESIINTULEMINEN
AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (https://starchildglobal.com/)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

  1. Näinhän se on, että kaikki me olemme oman elämämme asiantuntijoita.
    Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Hyvinvointia joulukalenterista: Henkinen haastatteluni

"Se resonoi kauniisti sydämessä ja koskettaa lujasti sieluun. Silloin tiedän tulleeni kotiin..".  Kun avaan netin ja kirjaudun sis...