Hae tästä blogista

Kertakäyttökäsineet monitoimisin väline

 *Pr-näyte*

Meidän perheen yksi ehkä monipuolisimmin käytössä olevista tuotteista on nämä Akron (Taikasieni) EKO-KERTAKÄYTTÖKÄSINEET. Etenkin kun näitä saa 4 eri koossa. Sopivat käsineet löytyvät siis myös tarvittaessa vieraidenkin käsiin. Kyllä, kyllä meillä käy niitäkin ihmisiä, jotka auttavat meitä milloin missäkin tai tarvitsevat esim. Auton kanssa suojata käsiään pikku puuhien ajan.  

Missä me sitten käytämme näitä? 

Nämä kertiskäsineet sopivat myös ruuanlaittoon, joten esim. Sipulin pilkkomisessa, lihaa käsitellessä tm mistä jää käsiin rasvaa tai hajuja. Niihin nämä ovat erinomaiset.

Huom! Kertakäyttöisiä pvc-muovituotteita ("vinyylimuovit"), jotka sisältävät tiettyjä ftalaatteja ei saa käyttää käsiteltäessä rasvaisia elintarvikkeita. Tässä kohtaa Eko-kertakäyttökäsineet ovat turvallinen valinta!

Käytämme ko. hanskoja myös  siivoamisessa, jolloin kädet pysyvät puhtaina ja pesuaineet ja vesi eivät kuivata käsiä rikki. Askarrellessa käytän toisinaan, sillä vaikken enää voikkaan kovin paljoa askarrella, käytän mielummin senkin ajan tekemiseen, kuin liiman ja maalien käsistä pois pesemiseen. Etenkin jos väri on alkanut jo kuivahtaa, joutuisi jynssäämään urakalla käsiä. Ei kiitos. Lisäksi kynsien alle ei jää maalia kun käyttää kertiskäsineitä. 

Keväällä kukkia tulee hoivata ja kertikset kädessä sekin sujuu kuin tanssi vain. Korona-aikaan kertis pari kulkee helposti vaikka  farkkujen taskussa ja kun tarvis on, hanska käteen, painan hissin nappia tai esim. Pankkiautomaatilla ja käytön jälkeen hanska roskiin. Tiesitkö muuten, että isompi koko mahtuu esim. Ohuehkon villasormikkaan päälle. Näin voit talvella esim. Lisätä autosi pissapoikaan jäänestoa ilman, että palellutat kädet tai likaat sormikkaat. 

Mihin sinä voisit tällaisia käsineitä käyttää ja ovatko jo entuudestaan tutut? 

Kissojen vessasta saa likaisen hiekankin kauhottua lapiolla ilman käsien likaamista. Sattuipa kerran niinkin, että ostin kukkia viemisiksi. Kotona vasta huomasin, ettei kukkia oltu muistettu kääriä kosteaan paperiin.  Juuri sillä kerralla ei tietenkään muovipusseja ollut. Otin yhden kertakäyttöhansikkaan ja kukat paperiin ja "sormeen". Toisilla "sormilla" sidoin kiinni. Vajaa 100km helteisessä autossa ja kukat perillä viileinä ja kosteina. 

Meillä kyseiset Eko-kertakäyttökäsineet ovat olleet käytössä vuodesta toiseen hyvällä menestyksellä. Olen täällä blogissakin kirjoittanut näistä aiemminkin ja suosittelen lämpimästi lukemaan edellisen postaukseni nimeltä KÄSITELLEN

Eko-kertakäyttökäsineet ovat ilmastoystävällisiä hybridikäsineitä, elintarvikkeiden käsittelyyn valmistettuja ja turvallisia käsineitä, jotka eivät sisällä allergisoivia pvc:tä, vinyyliä tai luonnonkumia. On siis kumiallergikolle  sopiva tuote! Myöskään Eko-kertakäyttökäsineiden valmistusprosessissa ei synny terveydelle tai ilmastolle haitallisia muoviyhdisteitä. Eko-käsineiden materiaali ovat muoviluokituksen 2 ja 4 muovia. Käytetyt Eko-käsineet ja tyhjä pakkaus voidaan laittaa kierrätys- tai sekajätteeseen. Eko-kertakäyttökäsineet on pakattu tiiviisti litteän malliseen pakkaukseen, jolloin kuljetukset ovat ekonomisesti ja myös ekologisesti ajateltuna mahdollisimman kestävällä pohjalla. 

Yksi pakkaus sisältää 100 kpl puuteroimatomia kertakäyttökäsineitä. Akron tuotteet on valmistettu suomalaisia varten. Tuotteet sisältävät siis luonnollisesti suomenkieliset selostukset, mutta myös ruotsinkielellä! Taikasieni sisältää lisäksi venäjänkielisen ohjetekstin.

Akron tuotteita myy mm. K-Citymarket, Prisma, S-market, K-market, K-Supermarket, Starkki, Kodinterra, Etola, Tokmanni, K-Rauta, S-Rauta, ym monet hyvin varustellut kaupat joiden valikoimissa on siivousvälineitä.  

Vinkki: Taikasieni-tuotteet ja muut Akron valmistamat tuotteet ovat mainio ostos kotiin, vieraslahjaksi tai vaikkapa mökille. Eko-kertakäyttökäsinepaketti kulkee kätevästi myös  auton hansikaslokerossa tai penkin alla. 


2 kommenttia:

  1. Kertiskäsineet ovat hyvät monessa kotiaskareessa. Käytän niitä myös vessan siivoamisessa, pesuhuoneen lattiakaivoa puhdistaessa, kukkamultien vaihdossa, lemmikkien terraarioiden siivouksessa... Hyvälaatuisilla kertakäyttökäsineillä on kiva tehdä kotiaskareita. Mahtavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
  2. Minullakin on näitä aina paketillinen kotona. Käytän hanskoja maalailuhommissa ja hiusten värjäilyssä yms. Ovat kyllä kovassa käytössä meidänkin perheessä.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos kosk...