10 hassua kysymystä- haaste

Kävin tutustumassa Ruusun tuhkaa-blogiin ja löysin sieltä tämän hassun haasteen. Haasteen sai ottaa mukaan kuka vain halusi, joten jatketaan samalla tavalla: ota mukaasi, jos tahdot. Laitat vain nimeni siihen ja jos vielä maltat vinkata mulle vastauksesi, käyn kommentoimassa.
(Kuvat ovat omiani)


10 Hassua kysymystä


  • Imetkö hiuksiasi?

En ime, enkä ole tiettävästi koskaan imenyt hiuksia enkä lapsena edes peukaloa tai ollut rintaruokinnassa. Olin 2 viikon iästä alkaen 9kuukautta sairaalahoidossa ja sen jälkeen olenkin sairastellut "aina". 
  • Petaatko petisi joka aamu? 
En petaa. Elän vuoteessa, joten mylläisin vain päiväpeitteen. Lakanat on helpompi myös pestä,  kuin päiväpeitto. Tuskaisena hygieniasta joutuu huolehtimaan useammin. 
  • Mikä on suosikkilaulusi? 
Ei ole yhtä suosikkia. Musiikki on fiilispohjainen asia. Joskus kerään voimia Dana Internationalin Free tai Power kappaleiden kera, joskus voimia tuo intiaanimusiikki. Juhlafiiliksen nostattaa niin rap-musiikki kuin rockikin. Kuuntelen heviä, klassista, poppia... Ressu, Anatude, Sanni, JVG, Mikael Gabriel, Steve'n'seagulls, Ramstein, Jesse Kaikuranta... 


  • Mitä teet, kun istut yksin autossa?
Katselen ohi kulkevia ihmisiä ja mietin mielessäni, minkähänlainen elämä heillä voi olla ja minkälaisia ihmisiä he voisivat olla. Joskus mietin, miten stailaisin heidät jos voisin. Siis olipa tyylikäs ohikulkija tai omaperäinen rohkelikko. En arvostele.Viatonta mielikuvaleikkiä vain. 
  • Mikä keittiötarvike olisit?
Jälkiruokalusikka 
  • Mikä eläin olisit ja miksi?
Tiikeri. Se on tuntunut aina "omalta" ja olenhan minä  iso kissa joka suojelee perhettään tarvittaessa. Lisäksi koen olevani osa sukupuuttoon kuolemassa olevaa lajia. Vähemmistöä. Esim. Sukuni on todella pieni. Puhumattakaan suuntautumisestani. 


  • Mitä teet kun olet vihainen?
Olen todella tasainen ja kärsivällinen pitkälti, mutta jos suutun, saatan sanoa jotain tyyliin " nyt anna olla" tms. Jos ihan vihastumaan joku minut saa, huudan ja annan kaiken tulla ulos. Sitten tulee itku ja morkkis. 
  • Mitä toivot tällä hetkellä itsellesi? 
Terveyttä, etten sairastuisi  pahemmin. Myös nukkekodin huonekalut ja akryylimaalit olisivat kivat. 
  • Millainen olet humalassa? 
Puhelias, iloinen, äänekäs ja haluaisin tanssia ja laulaa.  Ihan hiton ihana ja ärsyttävä yhtä aikaa. 
  • Käytätkö hajuvesiä? 
Oi, kyllä! Elän tuoksuista(-kin) 

Kommentit

Kymmenen hassua kysymystä, joiden myötä kiva tutustua lisää <3
Hyvää viikon jatkoa!
Tämä oli minustakin hauska haaste. Löysinkin sen omista postauksistani tammikuulta. Laitan tähän sinulle linkin tuohon postaukseen:
https://outislifee.blogspot.com/2020/01/10-hauskaa-kysymysta.html

Ihanaa iltaa Viltsu <3
Eemeli sanoi…
Hauskoja oli kysymykset ja erittäin kivoja sinun vastauksesi niihin :)

Aurinkoisin terkuin,
Eemeli