Huhtikuun arvonnan voittaja

Palkinto yhteistyössä saatu Gide.fi


Onnea hurjan paljon voittajalle, jolle GiDe.fi-verkkokauppa tarjosi kahvia, kahvisiirapin ja Hot stuff-mukin. (Mukin teksti menee oikeaan osoitteeseen ;) ) Palkinnon kokonaisarvo ilman postikuluja on 32.70€.  Osoitetiedot meilitse tai yhteydenottolomakkeella 1.5.2020 mennessä. Jollen saa osoitetietoja määräaikaan mennessä,arvon palkinnon uudestaan saman arvonnan muiden osallistujien kesken. 


Kiitos myös kaikille osallistujille.  Ja Erityiskiitos teille, jotka autoitte jo tai tulette auttamaan minua toteuttamaan projektini, eli tukemaan Gideä tänä haastavana ajanjaksona pysymään pinnalla. Tällaisia lahja-ja sisustuskauppoja on verkossa(kin) niin vähän, joissa oikeasti kohtaavat 3 asiaa: 
  1. Erilaisuus
  2. Laatu
  3. Alhainen hintataso
Lopuksi vielä minun toisen lupaukseni kuulumiset: Kyllä, tein itsekin tilauksen heti Gideen, kuten lupasin. Nyt minulla on kaikki ne liitutussisävyt, joita oli tilaushetkellä saatavilla. Jee! 


Ja hei, jos etsit ÄITIENPÄIVÄLAHJAA tai voiton ohimeno jäi harmittamaan, tässä linkit vielä ko.tuotteisiin. Ja nyt kahvin tilalle teetä haluaville huippu-uutinen :


Raaskiiko edes avata? Raaskii, mutta pussi on säilytettävä, kun on niin kaunis. :D Tseggaa muutkin teevaihtoehdot,myös tätä sarjaa, Herkku-sivulta


Herkku-sivulta löytyvät myös kahvit ja tämä makusiirappi. Jos juuri NÄMÄ kyseiset palkintotuotteet tahdot löytää, niin...

Nicolas Vahèn laadukas Coffee syrup Huom. Lasipullo ja 250ml!! 

Mukejahan löytyy muitakin, joten jos enemmän tykkäät esim. Fuck cancer- tai Honey bunny-teksteistä tai Muumeista, niin kurkista keittiö&kattaus -osastolle. 

Ja hei, yhdenkään linkin klikkaus ei tuo minulle mitään etuuksia ja se, että haluat tukea tätä ihanaa putiikkia ostamalla tuotteita heiltä, EI  tuo minulle provikoita tai muita etuja. Eli siis en hyötymistarkoituksella tätä postausta tehnyt näin kattavaksi. Ellei sitä lasketa hyödyksi, että meillä kaikilla on yhä jatkossakin tällainen putiikki tarjolla. Siitä hyödyt sinäkin. 

Kiitos, kiitos, kiitos! 


Palkinto yhteistyössä saatu Gide.fi

Kommentit

Onneli Winter sanoi…
Kauniit on tosiaan nuo teepussit <3
Onnea arvonnan voittajalle. Tuolla oli kyllä niin paljon kaikkea kivaa. Meidän äiti tykkäisi tuollaisista teepussukoista, kun tykkää niin kovin kaikista kukista.
Ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3
Harmillista ilmoitusasiaa! Etenkin kun kyseessä on sponsoroitu palkinto!
Voittaja ei ottanut yhteyttä pyynnöistä huolimatta määräajassa. Arvon palkinnon huomenna uudestaan niiden kesken,jotka osallistuivat arvontaan myös. Uusia osallistumisia en siis laske mukaan.