Hae tästä blogista

Inspishaaste2020 helmikuu

HELMIKUUN INSPISHAASTE2020. 

 • Aikaa osallistua koko kuukausi. 
Tee näin

Käytäthän hastagiä #inspishaaste2020


HAASTE:VINKKI:


INSPIROIVIA KUVIA:


Tein aukeaman, jossa toinen sivu on mietteitä, toinen kiitollisuuspurkki.  Käytin mahdollisuuksien puitteissa kierrätettyä matskua. 


Eka sivulla on mm. Joulukalenterin luukkuna ollutta kirjekuorta. Lisäksi Elle-lehden kuvia ja tekstejä, joiden kaverina vielä postikortti palasina.


Kiitollisuuspurkki on valmiiksi lohkottu. Noihin karkkikuvioihin laitan pikkuhiljaa uusia kiitollisuuden aiheita. Pyrin saamaan purkin täyteen muuta, kuin ns. Itsestäänselvyyksiä, kuten ystävät, äiti, terveenä pysyminen, rakkaus...
Perheen kuitenkin laitoin, sillä se on tärkeistä tärkein kiitollisuuden aihe. 


Kiitollisuuspurkki on myös joulukalenteriluukkua, kirjekuoren toinen puoli. Tässä mukana on tagin muotoinen atc, jonka halusin laittaa kiitollisuus-teemaan mukaan. Se on saatu. Itse tein purkin kylkeen kartongista tagin, jonka liimasin kiinni sivuun.Elle-lehdestä otin kuvia ja tusseilla häivytyksiä ym pientä. 

3 kommenttia:

 1. Kiitollisuuspurkista tuli mieleen tyttäreltäni saatu purkki äitienpäivänä joskus 15 vuotta sitten. Purkista sai ottaa äitin kehuja jos äitillä oli huono päivä. Siellä oli esim. olet hyvä laittamaan ruokaa, rakastan äitiä ja äiti on mun paras kaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän vastaukseni ei näy? Outoa.
   Ihana saada lapselta tuollainen lahja. Meillä poika teki vastaavanlaisen aarrepussin. Olen myös itse tehnyt kiitollisuuspurkin aiemmin. Suosittelen kaikille. Siitä saa lohtua vaikeina aikoina.

   Poista
 2. Tämä on kiva aihe ja teit hienot sivut! Tulin myös mukaan ja se on linkin takana.
  https://luovastivinossa.blogspot.com/2020/02/inspirationhaaste-helmikuu.html

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Sitku-Isistä to doksi

Karantteenitehtäviin oivallinen postaus. Tämä jokaisen kannattaa tehdä nyt. Ei sitku sinulla olisi sellainen fiilis. Laitamme sinun sitku-is...