Helmikuun ARVONTA


Kevät tekee tuloaan ihan kunnolla, vaikka vasta helmikuussa ollaan menossa Eipä ole tämmöistä talvea ollut minun elämäni aikana.
Muistatko sinä vastaavaa? 

Koska monessa paikassa kukat jo kukkivat ja linnutkin tekevät pesiään, iski minuunkin keväinen ja kesäinen fiilis. Siksi ostin sellaisen palkinnon blogiarvontaan, jossa värejä on ja kesä tekee tuloaan.

Palkinto sisältää yhteensä 4 erilaista muistilappua eli 2 pakettia. 

Näissä on kevyt tarra takana, mikä soveltuu lähes kaikille tasaisille pinnoille. Tarran liimaus on kuitenkin kevyt, joten  en suosittele tuuleen ja tuiverrukseen, mutta plannerin välissä toimii, kirjanmerkkinä toimii, rakkaudentunnutus kumppanille aamulehden päälle tai kahvikupin reunaan tai vastaavaa. Tuo keltainen hahmo tuo mieleeni lapsuuteni suosikin, Barbapapan, joten oli ihan pakko se saada mukaan pakettiin, vaikka hän ikävöikin kultaansa.

Minkä niminen se keltainen oli? 

Jokaista lappua on useita, joten jos tuntuu siltä, ettet raaskisi käyttää noita, niin on siinä ihan käyttöönkin ottaa.

Elikkäs,
yksi voittaa  ja osallistumisaikaa on 7.3. Saakka. Voittajan nimimerkki julkaistaan blogissani. Ota yhteyttä minuun viikon sisällä, jos voitto on sinun nimelläsi tällä merkittynä. Sähköpostiosoitetta ei siis tarvitse jättää kommenttiin. 
Kommentissa se näkyy aina julkisesti!

EN kerää osoitetietoja mihinkään osoiterekistereihin tms, joten kysyn aina ja aina uudestaan samoiltakin henkilöiltä. Älä siis pahastu. Arvonta on täysin omani, eikä Blogger, Facebook, Instagram, Pinterest, Pekka Pouta, Sääsammakko tai mikään muukaan taho ole osallisena arvontaan.

Osallistuminen edellyttää, että kerrot kommentoimalla tämän postauksen kommentteihin, mikä lapsuutesi lastenohjelma sinun mielestä oli huippu söpö. Jätä nimimerkki (näkyy julkisesti) myös kommenttiin ja muista pitää blogiani silmällä arvonta-ajan umpeuduttua. Ilmoitan voittajan "Kuukausiarvonnan voittaja"-postauksella. 

Ja sitten kevättä kohti ja onnea! Muistathan myös notebook- ja korttihaasteen, joka saa jatkoa taas 1.3. 

Löydät kuukausihaasteen joko kuluvan kuun arkistosta tai blogin nimen alta haastesivun nimeä klikkaamalla. 



Terkuin 


Viltsumari

Kommentit

Tarja K sanoi…
Pikku Kakkosen lähetyksiä tuli katsottua innoissaan. Jos nyt olisin lapsi, niin tarjontaa lastenohjelmista on huikeasti enemmän. Oliko se keltainen Barbapoju? Mukana arvonnassa!
Sude sanoi…
Vai lastenohjelmia, hihihi. Minun lapsuudessani ei juuri kenelläkään ollut televisiota kotona ja meillekin se hankittiin vasta kun olin jo murrosiässä. Eikä tv:ssä ainakaan mitään lastenohjelmia esitetty, pelkkää asiaa. Radiokin pidettiin "pyhähuoneessa", eikä sinne lapsilla ollut mitään asiaa. Joskus kuitenkin päästiin Työväentalolle katsomaan Pekka ja Pätkä filmejä. Pitkillä puupenkeillä istuttiin rivissä ja seurattiin mustavalkoista elokuvaa. Vähän toisenlainen lapsuus =)
Nyt aikuisena olen katsonut monta kertaa Beatrix Potter elokuvat, ne vaan on niin ihania.
Kaunis selfie sinusta. Siinä on sitä kuuluisaa glamouria.
Omassa lapsuudessa oli jo pikkukakkonen lemppariniohjelma. Minä olen vanha, joten on se vanha ohjelma tuo pikkukakkonenkin
Pikku Kakkosessa oli Pelle Hermanni, joka oli minun ehdotan suosikkini lapsena. Ennustaja Sylvi ja taikuri Max aina sekoittivat Hermannin elämää, mutta onneksi äityli emopelle teki sitten lättysiä Hermannilla lohdutukseksi :) Keltainen barbapapa oli Barbapoju :) Mukana arvonnassa <3
Anonyymi sanoi…
Halinallet oli ihana!
-minttu47-
Sehän se olikin. Kiitos. :)
Voi hurja, kuinka maailma on muuttunut näinkin lyhyessä ajassa!
Numerot ovat numeroita vain. Sydän sinulla on nuori.
Juu ja kepakko oli hauska myös.Siellä se lenteli Hermannin avuksi.
Aivan ihania värejä niissä. Ja masuissa sateenkaari, sydämiä, tähtiä...
SirpaH sanoi…
Eipä ollut lapsuudessani 50-luvulla telkkaria, joten radiosta kuuntelin aina Markus-setää :)
Anonyymi sanoi…
Tohtori Sykerö oli minun ykkösjuttuni, mahtava tunnusmusakin :)
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)
Erika sanoi…
Hmm... näitähän riittää, mutta omia suosikkejani olivat ehkä Halinallet, Tao-Tao, Barbapapa ja Vili Vilperi! Myös dinosauruksista kertova Maa aikojen alussa oli aika kova sana.
3rikatms(at)gmail.com
Hänestä olen kuullut. Olisipa kiva kuulla hänen ohjelmansa.
Tao tao oli ihana. Ja se musiikki. Muistan yhä sanat siihen.
Hessutyttö sanoi…
Mustavalko telkkari oli kova sana kun se meille ostettiin 70-luvulla ja siitä muistan ihanan iltasadun ja sen laulun!!!🥰
Olikohan Lasse Pöysti kertojana....
"nukkumatti, nukkumatti heittää unihiekkaa...."😴😴
Yt. Hessutyttö
Päivän leikit aika lopettaa on... iih. Nukkumatti oli ihana.
ARVONTAPALKINTO TULLAAN ARPOMAAN UUDESTAAN