Salainen aseeni

Syksy on sateinen, kolea ja pimeä vuodenaika. Valon tuoma voima alkaa hiipua ja valmistaudumme pikkuhiljaa vuoden pimeimmän vuodenajan vastaanottamiseen.

Ainakin minulla syksy on ollut samalla flunssakierteen sekä kurkkutautien aikaa. Eikä ne hellittäneet ennenkuin kesän tultua. Toki lyhyitä taukoja oli ja sitten taas uusi tauti, kestoltaan 2-6 viikkoa kerrallaan, iski. .Se kierre söi voimia entisestään. Kunnes löysin salaisen aseeni Ruohonjuuresta.  ⬅️🔗


Kaikki alkoi siitä, kun aloin käyttää Kurkumasuihketta. ⬅️ 🔗 Voit lukea sen käytöstä ja kokemuksistani tuolta linkistä. Kyseessä siis Euroopan parhaaksi terveystuotteeksi valittu tuote. Vinkkinä sen verran, että tätä kirjoittaessani kyseinen suihke on tarjouksessa Ruohonjuuressa. Jopa -7,95€ normaalihinnasta pois.


Koska suihkeena kurkumasta oli hyötyä, innostuin myös testaamaan Organic Healthin Kurkumaeliksiiriä. Kurkumaeliksiiri on Intiassa valmistettu tehotuote, joka on sekä luomua että superfoodia. Luonnollisesti laktoositon, vegaani sekä kaiken lisäksi lisäaineeton.


Käytän tätä kurkumaeliksiiriä aamuisin snapsina ennen aamupalaa. Ihan siltään siis. Kyllä siinä potkua on. Rakastan inkivääriä, ja tämän maku on jollain tapaa saman tyyppistä maultaan ja voimakkuudeltaan.

Miksikö kurkuma on osa aamurutiiniani?
Koska se on todellinen tehotuote; Kurkuma taistelee monipuolisesti terveyteni tukena mm. buustaten maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Ei ole flunssaa eikä kurkkutautia ollut enää kurkuman tultua elämääni. Ja nimenomaan suihkeena tai eliksiirinä, ei pelkästään mausteena.

Kurkumaeliksiiri soveltuu käytettäväksi siltään tai sekoitettuna esim. ruokaan.  Eliksiiri lisätään valmiiseen ruokaan, jota ei enää kypsennetä. ja mikä parasta, toimii myös smoothiessa erittäin hyvänä maun antajana, jos vihermehu on jo liian pliisua. Eli monikäyttöinen pullollinen intialaista kultaa.


Pieni kulaus päivässä on helpottanut niin flunssan estossa kuin pitämään hengitystiet kunnossa.  Jos kurkussa on joskus ollut limaa, on se kurkumaeliksiirillä sieltä pois lähtenyt jopa melko nopeastikin. Sen verran hyvä kokemus minulla on tästä aineesta, etten laadusta tingi enkä pois tätä jätä. Olen sen arvoinen. Niinkuin olet sinäkin!

Myös tämä tuote näyttää olevan tarjouksessa nyt Ruohonjuuressa. Laitan linkin, jos kiinnostuit tästä: Kurkumaeliksiiri ⬅️🔗


Bloggaus on oma valintani, ei maksettu mainos.  Linkit ja hinnat laitoin, jotta halutessasi löydät vaivatta tuotteet. En hyödy linkkien klikkauksesta enkä muutenkaan millään muullakaan tavoin. 
Kaikki muut kuvat ovat omiani, paitsi kuva raa'asta ja jauhetusta kurkumasta, joka luvallisesti julkaistu. 

Kommentit

Meillä kurkumaa käytetään kaikissa ruoissa, todella tehokasta.
Mukavaa viikonloppua sinulle Viltsu ❤️
Parhairen toimii kypsentämättömänä. Toki mausteenakin hyvänmakuista.
Jaana H-V sanoi…
En tuota tiennytkään. Kiitos!
Oleppas hyvä, ystäväni.