Nivean antiperspirantit kuin parisuhde

Joko sinä testasin Nivean antiperspirantit, Nivea Dry comfortin sekä uuden Nivea Dry Freshin? Minä ne molemmat testasin roll-oneina, hämmästyin sekä ihastuin.


Hikoillen paljon niin tuskasta kuin liikkeessäkin. Kainaloiden hien hajun välttäminen on haaste ilman tehokkaita deodorantteja. Sitä oikeaa on vaan toisinaan vaikea löytää kaikkien muiden joukosta. 

Voisinkin verrata dödön etsimistä parisuhteeseen; Saatat kokeilla useampia, mutta vain yksi on SE OIKEA. Vain yksi saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, itsevarmaksi ja luottavaiseksi. HÄN ei petä sinua. HÄN tekee kaikkensa sinun eteesi, että voisit olla huoletta ja ajatella ja etenkin tehdä muita, kivoja asioita. Tätä on Nivean uusi pari minun mielestäni. 


Kumpikin dödö antaa suojan 48 tunnin ajaksi. Nivea on testannut todellisissa tilanteissa tämän. Minä käytin päivittäin pesun jälkeen, mutta huomasin aamuisinkin, ettei edelleenkään hiki haissut kummallakaan dödöllä. Ei edes silloin, kun olin muutoin aivan hikimärkä tuskissani ja olin laittanut edellisenä aamuna dry comfortia. Paita oli muualta märkä, kainalot yllättävän kuivat ja mikä ihmeellisintä, hiki ei haissut kainaloista!

Miksi hiki yleensäkään haisee? Haju tulee bakteereista, joita esiintyy hikirauhastemme kohdalla kehossamme. Etenkin kainaloissa bakteerit lisääntyvät nopeammin, koska hiki ei pääse niin hyvin haihtumaan.

Molemmissa dödöissä on kaksi hoitavaa antiperspiranttiainesosaa, antibakteerinen vaikutus ja kumpikin tuote sopii kaikille ihotyypeille. Ja hei, kummassakaan antiperspirantissa ei ole alkoholia! Ainoastaan hyvin pieni määrä bentsyylialkoholia, mikä on yleensäkin hajusteena käytetty ainesosa.  Ne eivät siis haise alkoholille, vaan raikas, pitkäkestoinen tuoksu on miellyttävä ja just niin mieto, ettei se haittaa hajuveden käyttöä tai häiritse nenää. Toki hajusteyliherkillä ja muilla hajusteita vähemmän sietävillä on itse kokeiltava, toimiiko vai ei.  Oikeastaan en edes haistanut sitä enää hetken kuluttua, mutta nuuhkaiseppa kainaloasi. Ei paha!
Nivea ei myöskään testaa tuotteitaan eläimillä.


Mitä eroa näillä kahdella antiperspirantti-deodorantilla sitten on?

Nivea Dry Comfort pitää kuivempana kainalot haastavinakin päivinä ja öinä ja tuoksu on miellyttävän täyteläinen, naisellinen ja puuterimainen. Tämän dödön tarkoitus on siis pitää kuivana ja puhtaan tuntuisena ilman hajuhaittoja.

Nivea Dry Freshin tuoksu on raikkaampi, herkällä tavalla voimakkaampi, modernisti uniikki ja kukkainenkin, muttei voimakas sekään käytössä. Antaa raikkaan tunteen päivään. Freshin tarkoitus on siis pitää raikkaana. Pullossahan ne tuoksuvat molemmat voimakkaammin. Ei siis kannata säikähtää.

Nivea Dry comfort saattaa hyvinkin saada sinussa puhkeamaan arjen kuningattaren esiin, Nivea Dry Fresh taas sporttisen prinsessan. Kokeilemallahan se selviää, kumpi haluat olla, vai kuten minä; vuoropäivinä kumpaakin. Ah, niin womanizer ja the bosslady fiilis.


Vaikka aiemmin käytinkin mieluummin spray-deodorantteja, on Nivea muuttanut käsitystäni roll-oneista täysin. Ja kuinka helppo tällainen pienempi "pullo" olisikaan ottaa esim. treenikassiin tai matkalle mukaan.  


Hyvin monen roll-onin haittapuoli on mielestäni ollut se, että ne pallot kuivuvat jopa käytössäkin tai niistä tulee kerralla aivan liikaa "mukahoitavaa" voidemaista ja alkoholipitoista deodoranttia kainaloihin. Arvatenkin sellainen ärsyttää kainaloita. 

Onko sinulle tuttua kainaloiden punoitus, arkuus, hervoton kutina ja näpyt? Minulle on. Siksi edullisien marketti-roll-onien kanssa olen ollut viime ajat hieman epäileväinen. Mutta kun kyseessä on minulle rakas Nivea, testaan mielihyvin kaiken pelon uhallakin. Eikä pettymystä tuottanut tämäkään kaksikko. Ei edes valkoisten eikä mustien vaatteiden kanssa! Toimii!

  
Entä mitä tarkoittaa Nivealla "Todellisissa tilanteissa testattu"? Ärsyttääkö Dry-tuotteet ihoa enemmän kuin tavalliset dödöt? Entä mitä eroa on deodorantilla ja antiperspirantilla? Minäpä kerron.

  • Nivea testaa yleensäkin antiperspirantit laboratorio-oloissa mukaanlukien korkean lämpötilan. Lisäksi nyt uutena on Nivean kehittelemä älyteknologiaa sisältävä hikoilua jäljittelevä t-paita. T-paidan integroidut sensorit mittaavat kehon lämpötilaa , liikettä ja hikoilua ja kertovat tulokset tiedemiehille pilviteknologian kautta. Miksi, milloin ja kuinka paljon hikoilemme. Eli tosielämässä testaten, jolloin Nivealla  tiedetään, minkälaista antiperspiranttia ja deodoranttia tarvitaan. 
  • Nivea Dry-tuotteet ovat yleisesti ottaen hyvin siedettyjä tuotteita, eivätkä ne lisää ihoärsytystä yhtään sen enempää, kuin muutkaan Nivean tuotteet.  Dry ei siis lisää ärsytystä millään muotoa.  
  • Deodorantti estää erityisesti hien hajun. Haju peitetään tuoksulla ja antibakteeristen aineiden avulla.  Vastaavasti antiperspirantti estää hikoilua. Antiperspirantti on teholtaan yhtä hyvä, kuin deodorantti, mutta antiperspirantti pitää myös kainalot kuivan tuntuisina. 

Suosittelen kokeilemaan, ihastutko sinäkin tähän kaksikkoon tai jompaan kumpaan. Kyseessä on ns. parempi marketti-kosmetiikka, eli löytyy hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Hinta pyörii siinä 2 euron kummallakin puolen kaupasta riippuen. (Tarkistin Foodiesta, 1,95€).Molemmat Nivean deodorantit ovat pr-näytteitä Akvamariinin kautta. Tutustu Niveaan tarkemmin verkossa ja facebookissa. Löydät Nivean myös Instagramin ja Youtuben kautta (Nivea Suomi) .

Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Mun kyllä pitää testata noita Nivean dödöjä. Pari vuotta vaivannu kainaloitten kutina ja ei oo vielä löytyny sopivaa dödöä. Joko kutina jatkuu tai sitten dödö pettää. Niveaa en ookaan vielä kokeillu.
Käytin pitkään Nivean dödöjä, mutta sitten ne petti. Siirryin toiseen merkkiin. Voisinkin taas testata, että onko muutosta tapahtunut, koska rakastan Nivean tuoksua!
Suosittelen. Ja halpojahan nämä ovat. Ei mene isoa summaa hukkaan jos ei toimikaan. Minulla toimii ja kainalot kiittävät.
Nivean tuoksu on ihana. Minulla tämä kaksikko ei ole pettänyt eikä kyllä aiemmin black and white dödökään.