Inspirationin hyvän illan joulukalenteri luukku 21

Olen tänään miettinyt asiaa, kuinka helposti ihmiset saattavatkaan vaipua omaan pieneen kuplaansa. Nähdä vain minä ja minun, kyllä minä tiedän ja kaikkien tulee olla niinkuin minä. Entäpä jos toinen ei olekaan samaa mieltä siitä, mikä on paras lempiväri tai ei osaa keittää hernekeittoa alusta alkaen itse, tekeekö se toisesta huonomman ihmisen? 

Ja entäpä se tosiasia, että meistä kukaan ei ole toisensa täydellinen kopio, vaikka kuinka esim. identtiset sisarukset muistuttaisivatkin toisiaan paljon. Myös joku toinen voi ajatella sinusta samoin; "Onpa naurettava mielipide", "eikö toi ihan oikeasti osaa?!" tai "ihan hirveä paita päällä"! 

Eikö vaan voitaisi antaa kaikille tilaa tällä planeetalla ja olla sellaisia kuin ovat. Erilaisuus on rikkautta! Ja ei, ei mennä äärimmäisyyksiin! Vielä joku siellä tuhahtelee, että en tod. haluaisi rikollisia ja murhaajia tälle planeetalle. Nyt ei ole kyse siitä, vaan MINÄ-keskeisestä ajattelusta arjessa!


Kiitos kaikille blogikavereilleni ja lukijoilleni, joilta olen saanut joulukortteja ja joulutervehdyksiä. Teitä on niin monia, etten millään voi kaikkien postia erikseen esitellä ja kiitellä. Silti jokaikinen on koskettanut minua ja ilahduttaa tänä jouluna. Olette jokainen upeita ihania persoonia, joita ilman elämäni olisi värittömämpää. Kiitos !



Kesän värit ja talven hohde. Kaikki yhtälailla saavat sielumme tanssimaan. Kokeile vaikka! Muuta hetkeksi mustavalkoinen maailma värilliseksi. Katso, koe ja tee väreillä. Kokeile, voisiko asioita tehdä toisin. 

Tähdet tanssivat kuutamon valossa. 
Planeetat leikkivät kuurupiilosta. 
Ja kun Isä Aurinko nostaa
päätään, 
Taivaan lapset käyvät
nukkumaan enkelten untuvapedissä
vieri vieressä. 
-Viltsu-


Kommentit

Ihanaa joulukuun 21. päivää sinulle Viltsu <3