Teetä ja kukkaisvettä


Kun minuta kysyttiin, maistuisiko Pukkan tee, vastausta ei tarvinnut miettiä. Tottakai maistuisi! Pukkan teet ovat kuin tee-maailman porche. Ne maistuvat, tuntuvat hyvältä, toimivat oikeasti ja pakkaukset ovat kauniita! Näitä paketteja ei tarvitse piilotella, vaan voi rohkeasti jättää kaapin päälle näytille tai tyhjänäkin kerätä avohyllylle koristeeksi. 



Pukkan Cleanse - puhdistustee sisältää kehoa ja mieltä elvyttäviä puhdistavia yrttejä: Nokkonen ja voikukanjuuri puhdistavat ja ravitsevat ihoa, fenkolinsiemen ja piparminttu tuovat miellyttävää makua ja aloe vera sekä lakritsi tuovat virkeyttä oloon. Mikään ainesosista ei pomppaa ylitse muiden äklönä, vaan on miellyttävän pehmeä, virkistävä ja nautinnollinen yhdistelmä. Pukkan Cleanse - puhdistustee on osana tämän vuoden projektiani "kehon hyvä mieli".

Kaikkia muitakin ihania teemakuja löytyy Ruohonjuuresta ja lista Pukkan teestä löytyy täältä.

Dabba Chamomilla-kukkaisvesi on rauhoittava ja tasoittava tuote kuivalle ja herkälle iholle ja se sopii myös päänahan rauhoittamiseen ja ihon hoitoon auringonoton jälkeen. Tuoksu on ruusuveteen verrattuna miedompi, hillitympi ja sopii ehdottomasti suuremmalle yleisölle, kuin romanttinen ja hehkuva ruusuntuoksu. 

Kamomilla-kukkaisvesi puhdistaa ihoa hellävaraisesti rauhoittaen ja tasapainottaen. Se auttaa palauttamaan ihon luontaisen pH-arvon tehden ihosta tasaisemman ja hehkuvan. Auttaa ihon punoitukseen ja sopii ärtyneen ja tulehtuneen ihon hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Sopii myös akneihon hoitoon. Kyseessä on siis monipuolinen kasvovesi, joka soveltuu laajempaan käyttöön, kuin tavalliset puhdistavat kasvovedet. 

Pullo on sopivan matala esimerkiksi peilikaappiin, muttei silti mikään pikkupullo. 100 millinen riittoisa ja helposti annosteltava pullo. Se tässä myös on etuna, ettei kaatuessaankaan valu hukkaan! Nimimerkillä pullollisen misellivettä sängylleen kaatanut (vahingossa). harmitti, mutta tilalla on nyt tämä ja toimii!

Minun tuoksuni on rauhoittava Kamomilla, mutta jos sinä et siitä perusta, on Ruohonjuuressa paljon muitakin kukkaisvesiä. Täältä näet muutkin kukkaisvedet. 

Ruohonjuuri Facebookissa

Minä liityin Ruohonjuuren kanta-asiakasohjelmaan, sillä etupisteillä saan lahjakortin Ruohonjuureen ja tarjouksia. Minusta se on yksi parhaita, ettei aina tarvitse etsien etsiä, missä se suosikkituotteeni olikaan, jota viime kerralla katsoin ennenkuin puhelin soi ja puolisoni sulki tietokoneen. Kun avaan taas koneen ja Ruohonjuuren sivut, siellä se vasemmassa laidassa on! viimeisimmäksi katsotut sekä suositellut tuotteet! I like it !





Kommentit

Näitä pukkan tee-jutuista olen kuullut vain hyvää.
Mukavaa sunnuntaita!
Silkku sanoi…
Kiitos että kerroit tuosta Ruohonjuuresta. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin jotka tilasin ja tulen käyttämään kyseistä kauppaa. Esim. enää en hiuksiani pese kaupan shampoolla vaan käytän ruohonjuuren palashampoo saipppuaa, aivan ihana, päänahkani on kuin uusi ja hiukseni myös. Aika hyvin on lähtenyt kaikki ne kemikaalit ym. pas..t mitä kaupan shampoot ym. hiustuotteet ovat päähäni lykänneet;) Sama koskee myös kasvoja;) Mukavaa sunnuntaita sinulle ♥
Outi, en ole parempia teemakuja pussiteessä maistellutkaan
Silkku, kiitos ihanasta palautteesta ! Tällainen palaute innostaa ja kiittää kovasti. Ruohonjuuren valikoima on todella laaja ja edullinen verrattuna moneen muuhun luonnontuotekauppaan. Ihana kuulla, että olet saanut sieltä noin suurta apua!